Rawwrrrr

Mitt msn funkar inget vidare. Sandra jag ger upp nu! Men jag kan inte låta bli att tro att det är hennes dator som krånglar, haha.
Vad hände med min tidiga kväll? Som så många gånger förr spårade det sönder och nu sitter jag här och jag borde ha somnat för flera timmar sedan.
Det kommer jag få sota för imorgon!

Men imorgon är det bara en dag kvar till fredag och det är inte illa! Det kommer att bli galet kul, vi måste bara styra upp detaljerna imorrn.
Det enda som känns lite tungt är jobb både fredag-lördag. :/ Jag får bita ihop och dansa mer än jag dricker åtminstone!


Sommar & Sol

Eller åtminstone sol. Värsta sortens fuskare är jag!
Men lika glad för det är jag.

UTGÅNG FREDAG!! pepppepppepppepp
Det är ingen slump att fredag och fest börjar på samma bokstav ;)

Greeeey's!!!!

Alltså jisses, det finns verkligen ingen bättre tv-serie! Det är helt underbart och jag bara älskar alla och det var hemskt spännande att se ikväll och jag kunde knappt andas när hon tog ut bomben ur magen och jag tokflinade när Christina sa till Burke att hon älskade honom och slutet då, ja slutet!
Bli ihop nu, ja tack!

Alltså jag borde ju skjutas!

Lita aldrig mer på att jag säger saker som SNART och NU SÅ!
Jag ljuger, bara så att ni vet. Fråga Tobbe, han har fått höra de orden till leda.
Hockeyhockeyhockey. Gick ju helt ok. Ska troligtvis se matchen på lördag, ska bara ta reda på vilken tid den är så jag hinner lagom från jobbet.

Sista lördagen med Lina (okej, iallafall på ett tag) TRÅKIGT!!!!!!
Men det är inte särskilt mycket jag kan göra åt det. Hoppas ersättarn blir bra + att hon inte snor alla mina jobbtimmar!!
Lön idag, mycket välkommet. Glatt! Mer än vad jag hade förväntat mig, eller iochförsig hade jag inte förväntat mig någon speciell summa. Men trots allt, mycket välkommet!

Om någon har ett jobb åt min pojkvän så lovar jag att jag ska tvinga honom att ta det. Hejdå Tobbe nu reser jag till Australien i 5 månader.


hits