Hur mycket roligare är det inte att säga Jesús på spanska?!:D

Andra provet för i veckan imorgon och här sitter jag :)
Det brukar vara så. Det är inget konstigt alls med det. Det är snarare konstigt att jag ens har börjat läsa igenom häftet litegrann! Så jag känner att jag lugnt kan sitta kvar ett bra tag till.

Religon handlar det om. Till och med så specificerat som Kristendomen. Jesus handlar det ganska mycket om. Och Jesus har man ju fått höra om i kyrkan när man var liten. En helschysst kille helt enkelt ;P
Frågan är om det räcker för G om man vet det?

Jag har just insett att mamma

ALDRIG ska få se bilderna från Turkiet!! :P

Hihi jag fick sällskap trots kylan :)

Egentligen skulle jag tyyp till Johan ikväll men det var alldeles för långt för att cykla dit i kylan tyckte jag! Så jag bestämde mig för en hemmakväll med massa hemmamys tillsammans med Grey's istället, inte helt fel :)
Men trots allt blev jag väldigt glad när Lina ringde och sa att hon var på Mobacken hos Cissi istället så då for jag dit och chillade med dem två och så Johan då! Mycket trevligt alltså!
Det kändes lite sjukt att äta och kex och ost och dricka vin en tisdagskväll men det var inte helt fel :P
Dock är jag minstingen alltså.

hahahHAHAHAhaha hahahaaa

Jag var bara tvungen att skratta lite mer åt KENT-LENNART



hahahahaaHAhaha

HAHahahahahahaahaaa Ken Lennaárd

Visst är det riktigt illa att han kan få sitta och vara expert överallt när det gäller poker?! Såg Poker eller vad det nu heter på 5:an i söndags och jag njöt lika mycket varje gång han kom med sina "experttips" och alla hela tiden gjorde precis tvärt om :P

Snälla Ken ge upp och inse att du bara är patetisk!

Härlig natt att se framemot..

Psykologiprov imorgon. det var väl ingen som trodde att jag hade börjat plugga innan ikväll?

Glaaaaad!

T:et är inte populär idag alltså!!

Lyssna på det här: jag steg upp klockan 20 över 7 imorse för att följa med och se hans match på kaplan (inte för att jag hade så mycket val men ändå). 07.20 en SÖNDAG! Hur bra flickvän är jag inte då egentligen?!!

Det var AustralienOpen final, det var kallt, det var alldeles för tidigt, jag var trött!
Men neej, följ inte med hem till mig sen. Det är ju onödigt.
Han vägrade alltså följa med mig hem, trots att han hade sagt det, då brann jag av ;)

Ja, jag är en väldigt lätt flickvän att tas med. Akta er.

:)

Håååååkanhaåkan håkan!

Nu sitter jag här igen! Klockan är alldeles för myceket och jag borde sova redan igår! Men istället ska jag försöka klunka i mig vätskeersättning (jag har itne vågat försöka än, är livrädd för att spy).




Sådär ja! Jag är inte lite stolt över mig själv! Alltihopa fick jag i mig och sluta tycka att jag ör en mes för det är jag inte!  Nu är det bara en avvägning om det är bättre att vara uppe länge och nyktra till eller gå och lägga mig direkt och få sova längre. Jag börjar nämligen 09,45 imorgon. Härligt!

Kvällen var bra absolut, med vissa ups and downs. ÅHHHHHHHHHHHHHH.
Mer säger jag inte. Det är lika bra.



Jag har lurat mig själv
för många gånger nu

Toniiiight

Nu börjar det bli dags att tagga upp inför ikväll! Men stämningen är något tryckt här hemma då min mor verkar vara återfödd som djävulen själv eller någonting! Inte är hon då på bra humör....

Jag känner mig inte heller tipptopp men jag låtsas iallafall!
Snart runt 4 timmar kvar tills jag och Ingrid ska iväg till Ankan. Jisses. Jag kommer väl vara ca 5 timmar sen som vanligt. Fast då blir Ingrid så ledsen så jag ska försöka. Allt vad jag kan (vilket faktiskt inte är så mycket).

Kläder inför ikväll är fortfarande kaos. Jag ger upp snart. Det är lika bra. Herregud, Mycklemjukisdressen är väl inte så ful?!

Men jag har faktiskt ganska ont i knäna... :(

      


Mina problem är små i jämförelse

Precis som vanligt är det är fortfarande högst oklart vad jag ska ha för kläder imorgon (utgång!!!) och det känns lite jobbigt. Men det löser sig alltid. Tobbe är less på mitt gnäll iallafall!
Jag har redan varit hos Ingrid och snokat i hennes garderob och imorgon ska jag till Maja! Det fixar sig nog :)


Och jag har nyss sett väääääärldens sjukaste dokumentär på 3:an nyss. "I love being anorexic" .
Det är precis så sjukt som det låter, jag lovar.
Hur kan människor göra så mot sig själva? Jag kan inte se såna program jag blir bara så irriterad! Man vill bara att de ska fatta hur idiotiska de låter. "Jag försökte skära bort mina bröst med en kniv för att de vägde så mycket". Kanske inte världens smartaste citat...

Hihi nu känner jag mig duktig!

Trots de nya färgerna har jag fortfarande inte lyckats lista ut hur man byter bild längst där uppe!


0000000000000

Alltså jag fattar verkligen noll när det gäller det mesta just nu. Noll matte, jag kan inte ens ändra toppbilden (eller vad de nu kallar den) på min blogg och jag undrar hur dom inte kan sända Haas match inatt!
Dumma, dumma australianopen!

Men utgång fredag är inte fy skam. Och om Sandra hämtar oss är ju min lycka gjord! Guld med andras körkort säger jag bara! :D

Matteprov from hell!

Det är inte ofta jag brukar ha stora skaken inför ett matteprov men nu känns det inte bra inför imorgon! Gud ändå, jag pallar inte. Jag fattar verkligen noll.
Derivata vad är det?

Hur mycket pappas flicka är man

om man använder en tumstock när man ska mäta för att sy upp en klänning?

Tihihi schlagerspelet is the shit!

Jag är bara lite besviken på att jag inte fick välja Jimmy nu direkt men det kommer väl! 10 februari!
AHHHHH hur kunde jag glömma?! Jag har helt missat att Jimmy sjunger i Melodifestivalen samma kväll som vi har klassfest. Och det kommer jag på nu! Alltså kaos.
Men åhhhh, det kommer att vara LÄTT att se på tv där. Och jag MÅSTE se honom.

Idag borde jag dricka 1000 liter vatten och äta en miljon apelsiner.

Jag orkar inte vara sjuk! Det enda positiva med det är väl att jag får vara hemma och sova och titta på Australian Open !

Jag kom och tänka på ett ganska trevligt minne idag när jag skulle dricka mitt 10nde glas vatten. Tänk vad enkelt det är att istället dricka lite vätskeersättande (det bästa som finns efter en utgång btw).
Jaja, jag kom iallafall att tänka på Turkiet och hur mysigt det var när vi alla sex samlades runt det pyttelilla matbordet efter ännu en blöt (i flera bemärkelser ;) ) utekväll och drack våra glas med vätskeersättning! Vissa gillade det (jag hatade det) men visst kändes det alltid bättre efteråt?!


Haha pigg kille!

Tobbe har somnat in riktigt ordentligt och jag har liksom lite tråkigt! Fast iofs så förtjänar jag ju det här, det brukar ju vara jag som somnar flera timmar före honom i vanliga fall!

Nu är jag här för att kika om det går något roligt på tv snart. Jag fick en chock när jag såg på klockan och den bara var 9!

......


Och inte var det nåt bra på tv heller! Det hade varit skönt om jag också kunde somna, men det är mycket tveksamt.
Och jag känner mig bara mer och mer sjuk. Inte bra alltså.

......

Och nu har jag kollat upp när Haas spelar i natt! Klockan 01.00 börjar han spela och jag undrar hur tusan jag ska hålla mig vaken tills dess/vakna och ta mig upp då!

Jag vääägrar!

Pallar inte att bli sjuk igen men det är egentligen inte så oväntat när man umgås med levande smitthärdar (ta åt er ;) ).


Det lutar åt att sova snart, kanske eftersom att Tobbe har tänkt det och han är den enda människan förutom jag i huset och för att jag inte tänker sitta här hela kvällen.


Australien Open inatt igen. Tänk att jag aldrig såg tennis innan jag blev tillsammans med Tobbe.


Före jag gör någonting annat måste jag verkligen städa mitt rum. Mor och far var lagomt glada. Pappa mest. Det är ändå det enda han blir arg för så det lilla nöjet kan han väl få behålla.


Jag har

- ett stycke sovandes pojkvän i min säng.
- ett stycke nybakad semla som står helt ensam och övergiven (pga sovande pojkvännen)
- två styckna trötta ögon med linser som vill simma i sin burk just nu
- ca 5 miljoner stycken ord som dansar framför mina ögon (a.k.a engelskaläxa) ((okej, 500 ord men jag är trött))
- ett stycke bankkonto som inte uppfyller mina direkta önskningar
- ett stycke tidsproblem imorgon som gör att jag förmodligen kommer att äta trerättersmiddag iklädd röd jernbolaget-tröja

Och vart har mina pengar tagit vägen?!?!

Jag är djupt deprimerad just nu för jag har insett att pengarna bara rinner mellan mina fingrar. Jag har tjänat hysat sedan i somras (+ sommaren då också) och ändå har jag inte lyckats spara mer än vad jag har gjort. Mamma tjatar om det varje dag och jag får bara panik. Vad händer med mina pengar?! Det är ju pengar som jag ska göra någonting roligt för sedan. Inte slösa på små, oviktiga saker nu.
 
Dumma, dumma flicka.

Aarghhh

Jag som verkligen hade sett fram emot passet ikväll! Sjukt nog, jag brukar ju springa och gömma mig så fort jag hör ordet "träna"! Men nu är det ju riktigt roligt, och Majsan är king ;)
Vadåååå boka?! Det hade jag ju aldrig hört. Så stod vi där. 7a och 8a i kön, lycka till liksom.
Vi kör imorgon istället! Det gäller att passa på när jag är på det här humöret haha.

14 mil i mörkret!!

Livsfara på vägarna till Svansele idag. Jag körde nämligen dit. Och det var mörkt. Och snöigt. Men fram kom jag. Och hem också. :)
INte illa! Jag är galet stolt över mig själv! och hur slynig du än är Ingrid så borde du också vara det ;)
Nu har jag ä n t l i g e n hittat motivationen! Ett par månader efter. Men nu tar jag tag i det här!

Och träningen styr jag upp imorgon. Maja min Maja!

Och Malin:

Nu har jag äntligen laddat hem "Som en solig sommardag"! För er som inte vet det (tro mig, ni vill inte veta) så är det en låt som Alexander Schöld sjunger som min Jimmy skrivit, det är ju i princip en våt dröm för Julia


;)

Är det ett tecken på någonting?

Någon frågade mig idag om jag var ute i lördags. Jag skojar inte, jag tänkte efter i flera minuter!
Hur virrig/borta/förvirrad/alkoholförgiftad är man inte då?!!?!


(Jag var faktiskt inte ute i lördags kan jag lägga till. Men det tog mig ytterligare någon minut att minnas att jag var i Ursviken)

Det enda jag gör på religionstimmarna är att bita ihop tänderna - hårt

Jag förstår mig verkligen inte på människor som vill vara exakt likadana som alla andra. Jag förstår mig inte på människor som är så rädda att sticka ut att de till och med säger exakt samma saker som alla andra när de ombeds att ha en åsikt om någonting.
Det gör mig vansinnig!!!

oldies but goldies

Undrar om det går att skriva sådär som i rubriken? Men det är åtminstone sant, om man nu fattar vad jag menar!
Ikväll var det återsamling för Mobackenmaffian (som vanligt var vi en man kort). Riktigt, riktigt trevligt faktiskt. Spel och film och prat. Det måste vi göra oftare. Det tänker jag varje gång. Det tror jag att jag itne är ensam om att tycka heller. Men aldrig lyckas vi då.

Men när det händer är det desto trevligare :)


12timmars-pass!

Jag är sjukt slut just nu! Har jobbat 7-7 och hade nog lyckats vända på dygnet ganska hårt innan dess.
Inventering på jobbet, typ ändå rätt skönt. Alla är på nåt viss så mycket roligare och stämningen är skön.
Mina arbetskamrater är de roligaste som finns, typ sant! Förutom ledningen då men de försöker jag ha så lite som möjligt med att göra.

Börjar 7 imorgonbitti igen, blir nog ingen sen natt.  Slut överallt och mina fingrar har skrap- och rivsår på alla möjliga ställen.

Nyårs!

Nytt år, nya möjligheter! Det är väl så det brukar låta?
Det kan man nog säga, men jag tror nog att det fortsätter som det har gjort ett tag nu. Inte mig emot.

Ingrid var heeeeeel när jag pratade med henne. Gullunge :)
Och även om du inte kommer ihåg det så har vi skakat hand (genom telefonen, ja) på att vi snart ska ha en fest med massa lekar. Tummis liksom.

Nyårsaftonen blev mysig med bara jag och Tobbe. Massor med mat (mest efterrätter) och så lite spel och tv och så.
Men visst blev jag lite sugen på Hemavan sådär i efterhand :P

hits