jag har svårt att se det positiva med att jobba i ett tropiskt klimat

nu har det blivit lite svalare iallafall! solen har gått ner (lagom till dess att jag ska sluta och få njuta av den och inte bara värmen) och det kom till och med några regndroppar. och nu är jag så slut så att jag inte vet vad jag ska göra! jag orkar knappt hålla upp huvudet. allt jag vill är att lägga mig och sova men det kan jag nog glömma för vi ska tydligen iväg och äta någonstans med familjen och pappas anställda. jättegott och jättetrevligt javisst men jag skulle behöva en iskall dusch och två timmars sömn innan jag ställer upp på någon som helst social aktivitet.

ont i huvudet har jag också, trots att jag har varit jätteduktig och druckit massor med vatten. det borde vara förbjudet att jobba på sommaren. allt borde stänga. och allra mest alla telefonväxlar. fast man tycker ju att det borde vara enklare att jobba mot någonting nu när jag har ett mål men när det är så här varmt så slutar hjärnan att fungera och då kan man inte tänka framåt i tiden! önska mig lycka till med att försöka övertala mamma att låta mig stanna hemma och sova..


värmeslag på gång

det här går inte längre! det är för varmt! jag kan inte tänka, jag kan knappt prata och absolut inte röra mig. och definitivt inte jobba (nu är det ju så att jag inte har något att göra efter lunch men ändå). huvudet känns som om det väger hundra kilo och jag måste till och med ta flera pauser nu när jag skriver det här. det kan ju inte få vara så här? det funkar inte att jobba åtta timmar i trettiogradig värme, jag kommer att bli galen (jag kanske till och med får dela den madrasserade cellen med jokern?). lina har fått så mycket huvudvärk att hon blev tvungen att åka hem och om det inte vore för att jag behövde pengarna brutalt mycket så skulle jag göra detsamma! men jag lovar att jag ska tänka på saken när jag slutar andas.  


inte ok

jag blir ju nästan gråtfärdig när det är tjugo grader varmt när jag cyklar iväg hemifrån på morgonen där runt halv åtta. jag vill bara lägga mig ner på gräsmattan och få ett utbrott som en tvååring (min egentliga ålder) och skrika och sedan vägra resa mig. man ska inte jobba inomhus när det är ett sådant här väder! värdelöst är vad det är.

i och för sig har vi tjugonio grader här på jobbet men tjugonio grader utan sol är inte kul! man sitter här och svettas och blir seg i värmen men man får inte bli brun! värdelöst det också.

jag tror inte ens att man får har det så här varmt på jobbet. någon pratade om att tjugosex grader flera dagar i rad inte var ok (det kan jag hålla med om!!) och vi har ju några grader varmare till och med så det kan ju inte få fortsätta såhär. jag vill ha kompensation (typ några veckors betald semester skulle väl vara rimligt?) !


det vore sjukt om jag ogjorde något i sista minuten

kan det vara så sjukt att min närmaste framtid ser hyfsat uppstyrd ut? kan det vara så sinnessjukt att jag faktiskt har planer till hösten?! inget är säkert än så länge, men det här känns bra. riktigt bra. sen så brukar det ju vara mycket snack och lite verkstad när vi är igång men nu känns det faktiskt bra (eller bra och bra vi kommer aldrig överleva men skitsamma det kan bli tiden i våra liv ändå!). vi får se. fast vi har inte jättelång tid att vänta och se på.

dags för lite action grynet?:)

 

positivt överraskad

skorna var superfina och jag är jättenöjd! det känns bra, man vet ju aldrig, det kunde ju ha varit hur slitna som helst. men de såg nästan nya ut!

det andra som hände när jag kom hem (det första var givetvis att jag slet upp paketet med skorna) var att jag somnade i en solstol. underbart. till och med jag fick lite sol! så där låg jag i en timme. men varför finns det vissa saker som är självklara? jag har redan nämnt att det alltid ringer i växeln när jag just har tagit en tugga av någonting. på samma sätt så är det alltid någon som kör igång gräsklipparen när man lägger sig i en solstol ! men jag pluggade bara in ipoden och drog igång lite håkan och sen sov jag :)

fast jag kanske kan hålla ut i tio minuter

sista minuterna nu (jag och lina har ändå inte gjort något vettigt de senaste timmarna). jo lina har auktionerat in en väldigt snygg bikini på tradera. och jag har "hjälpt". och nu vill jag bara hemhemhem för jag ringde just pappa och fick höra att jag har fått ett paket idag och alltså är det mina nya skor som har kommit (också tradera).



här är ett av paren. jag   vill   hem   nu  !!

jag tror att jag valde rätt

idag var jag nästan pigg när jag vaknade! okej en liten stund som zombie blev det ju men det kan jag ta! nu får vi bara se hur hungrig jag kommer att bli. jag vet att det är helt värdelöst att hoppa över lunchen men annars skulle jag ha somnat över tangentbordet. förresten så tänker jag döva hungern med choklad, så det så. en liten chokladbit på det här och jag kommer att vara tipptopp! klockan är nu ungefär tjugo över tolv och jag har gjort bort halva arbetsdagen plus min lunch och samtidigt så har jag också gjort bort allt jobb. jag är cirka en kvarts arbete kvar (högt räknat) och mer än tre timmar att fylla. någon fler än jag som märker att det inte riktigt går ihop?


väldigt svår prioritering

vi kan beställa mat till jobbet från en restaurang i stan till lunch och det funkar ganska bra. problem blir det bara när det som idag inte är någonting gott på menyn (det är tre olika rätter varje dag varav en är sallad. idag var det räk- och skaldjurssallad. nej tack jag vill inte dö). och jag orkar inte fara hem heller (hinner knappt på en halvtimme) så det blir en låång powernap idag. skönt. varje gång jag lägger mig i "mitt" vilorum så får jag panik för att jag tror att jag inte ska hinna somna tilltäckligt fort och alltså inte få njuta av all precis all sömn som jag möjligtvis kan få. men det har aldrig slagit fel hittills, jag ligger vaken i högst en minut och sedan sussar jag gott. det blir nog inget undantag idag. sovgott, det ska iallafall jag göra nu.


ingen morgonmänniska. någonsin.

jag var inte riktigt lika pigg imorse som jag trodde att jag skulle vara men det funkar. jag försöker dock att låta bli att tänka på att det kommer att vara såhär i resten av mitt liv. hyfsat deprimerande. jag kan ju som inte låta bli att jobba. jag måste nog se till att skaffa mig ett jobb där man inte måste stiga upp särskilt tidigt! fast jag gillar ju att komma hem klockan fyra också. nej det finns bara en lösning på det här, som jag har sagt tidigare, jag måste gifta mig rikt och bli hemmafru! och om jag blir less på att bara vara hemma kan jag ju alltid skaffa mig ett jobb där mellan elva och två på vintern. perfekt.


jag trodde att jag skulle klara mig ifrån att sova på lunchen idag, men eftersom jag är sugen redan nu när det är tre och en halv timme kvar så kan det nog bli lite vårt. mina powernaps är fantastiska! varken måndag eller igår så sov jag efter jobbet så det verkar ju funka bra. men idag finns det en chans att soffan lockar för mycket, speciellt om jag inte har någon tid att passa..


fruktansvärt sevärd!

den var jättebra! se the dark knight! nuu! helt fantastisk film faktiskt. och jag vet att det är en massa snack om hur bra heath ledger var. men. allt är sant. grym! och är det bara för att man vet hur fräsch han var eller blir till och med jokern lite tilltalande där ett tag? skrämmande i så fall haha. christian bale är ju inte heller helt fel. mumsigt alltihopa. men som sagt, en bra film och se nu och ni fattar vad jag menar!
nu ska jag lägga mig i sängen och sen så får vi se om jag lyckas hålla mig vaken igenom hela morden i midsomar vilket är väldigt tveksamt. annars får jag massor med sömn och det vore ju inte helt fel det heller. ny dag imorgon. varför känns det som om den kommer att avgöra min närmaste framtid? låter ganska dramatisk men ett sms som jag fick pekar på det. puss.

ändrade planer

jo tjena att jag fick sova! "vi kommer och hämtar dig fem". jahaja, det var bara att spurta in i duschen och ingen middag fick jag heller. nu ska vi visst åka! jag tror att filmen är grym :) hej!

frihet (nej jag är inte alls dramatisk)

nu ska jag hem och ta min vanliga tupplur efter jobbet innan jag ska på bio och se the dark knight! jag är taggad men kommer nog att bli mer när jag har fått sova. jag är ju inte direkt jättepigg.
efter vet jag inte vad som händer (vi ska se den tidiga bion) ? kanske en snabbis till exKexets nya lägenheten (det där lät halvfel men håll koll på fantasin!). annars så är det ju inte en omöjlighet att jag far hem och sover. piggelin


bästa stunden på dagen

jag har kommit på ett vinnande koncept nu för att klara mig igenom dagarna! jag äter jättefort (jag har ju bara en halvtimmes lunch) och sen så hinner jag sova i ungefär tjugo minuter. huur skönt som helst! jag ligger i ett litet rum som är alldeles kolvart och det är helt tyst förutom ett rör som susar lite sövande, perfekt för att sova i alltså. och jag har inga problem att somna på cirka noll minuter om vi säger så..  så där ligger jag och sussar varje lunch. det enda jag är lite orolig för är att jag ska vakna upp av att någon står och tittar på mig, för det finns nämligen inget lås på dörren. det vore lite läskigt. sen så är jag ganska förvirrad när jag kastar mig upp ur sängen och kommer ut i ljuset, för jag har ställt väckarklockan en minut före jag måste öppna upp växeln igen så det är lite bråttom.

 så ser jag inget och är nyvaken och yr eftersom jag har ställt mig upp för fort - jag hittar ju knappt till telefonen!


frågor jag alltid grubblat på

jag har ett problem. det är varmt här där jag sitter och jobbar och jag funderar på om det är bättre att ha fönstret öppet eller stängt när jag kör fläkten?  släpper jag in värmen om jag öppnar? eller sitter jag och bastar i onödan? och varför var min macka så torr imorse? livet är inte lätt en tisdagsmorgon. men jag har min håkan-tröja på mig så det ska nog ordna upp sig sådär lagom till lunch.


jag kan faktiskt förstå hennes besvikelse


läderlappen

nu ikväll har jag sett batman begins, och hela den här gången (äntligen ska jag kanske tillägga)! jag har lyckats se halva förut och sen så blev det aldrig att se andra halvan, varför vet jag inte riktigt för jag tycker ju att den är bra! men nu började det bli dags eftersom vi ska iväg en massa och se the dark knight imorgon, kaan ju vara en fördel att se första innan man ser uppföljaren. haha söta lina skulle se den imorse och blev verkligen eld och lågor när hon fick höra att hennes älskling heath ledger var med i den. jag sa åt henne att googla honom som jokern innan hon korkade upp champagnen..

världens bästa

först och främst skulle jag vilja tacka några viktiga personer som har gjort min helg till den bästa på väldigt väldigt länge (det finns en annan bra helg också men den är komplicerad och förvirrad så den skippar vi), så tack till håkan, magnus och anders (och kanske lite tack till simon och jonatan och ännu lite mer tack till maja min maja min bitska lilla piraya). jag vet inte ens var jag ska börja för att ens försöka beskriva helgen men vi har haft sjukt roligt och festat och dansat och sjungit oss hesa och gråtit till fina låtar (obs, bara jag, självklart inte maja) och spelat vem där och åkt otäcka karuseller (jag igen) och äntligen äntligen fått se håkan igen! det var snabbgenomgången av helgen, mer saker kommer nog allt eftersom jag kommer på dem. det dimmar fortfarande lite om vi säger så.


kärlek i massor snart

nu är vi strax på väg! hejdå alla nu ska jag ha den roligaste helgen på hela sommaren pusssssss

håkan hellström är kärlek

dagen d är liksom inne! eller skulle jag kanske säga dagen H? jag kan inte fatta att det nu strax bara är tolv timmar kvar! jag har laddat för den här stunden sen jag fick höra att han skulle till pdol. det börjar vara ett par månader nu..

nu ska jag jobba i ungefär fyra timmar till (oj, det kändes inte så länge när jag skrev det) och sen ska jag skynda mig på stan och fixa lite saker (läs: alkoholhaltiga drycker, skavsårsplåster och vätskeersättning, en festivalsflickas bästa vänner). sedan blir det raka vägen hem lite snabb fixning innan det är dags att styra blåvolvis mot piteå! förra gången (min och majas kaosresa till haparanda) så blev jag ju hyfsat mobbad för att jag inte visste hur man körde till piteå. undrar hur det kommer att bli den här gången när jag säger att jag fortfarande inte vet, eftersom jag inte minns?


nu börjar snart det ordentliga nedräkningen

nej nu tar jag nog och ger mig! jag har packat litegrann åtminstone så det ska nog ordna sig imorgon. nu ska jag bara tömma kameran (jag känner på mig att det kommer att tas en hel del fantastiska kort i piteå så det är bäst att ha mycket plats ledig) och borsta tänderna och sen blir det sängen! även fast det inte känns så så ska jag ju faktiskt jobba imorgon och måste kliva upp halv sju. aja, jag har ju någonting "ganska" roligt att se framemot iallafall.

åhåå klubbland!

..working at the carwash

jag har nu städat volvis både utvändigt och invändigt och den blev jättefin och jätteren och jag är jätteslut men jättenöjd. frågan är hur nöjd jag kommer att vara imorgon när vi har kört ut till stugan där vi ska bo? är det grusväg så kommer jag att vägra köra. då tar vi cykeln istället! jag har också bränt två stycken skivor som vi ska ha i bilen så jag är på gång! tyvärr har jag inte ens packat än. hm. men det var det väl ingen som hade förväntat sig? det blir inte jättemycket sömn inatt tror jag. och kanske en liten tidigare hemgång imorgon än vad jag hade tänkt! jag måste ju förbi el systemo också. ingen rast och ingen ro. men vad gör det?! imorgon är det håkandags :D:D:D:D

kärlek

du säger att kärleken aldrig var till för dig
att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

säger att den delar sig vid kinden
och blir hel igen bakom dig
och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt
natten lång
och hon du älskade en gång
och kanske älskade dig
spelar det någon roll?
nej kanske ingen
kanske allt egentligen

du säger; har du tändstickor?
ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
och har du vin och sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
allt är försent
försent för vin
försent för kärlek
ren som snö.
inatt finns ingen väg tillbaks.

och du undrar vem som kysser henne nu
och du undrar vem, vem om inte du 
o läpparna du kallar dina
det gör ont att veta
men lika ont att undra


nu börjar det närma sig

idag har jag inte suttit mycket på plats på jobbet och det har varit jättehärligt! tiden har gått jättefort igen och nu är det bara en halvtimme kvar innan jag får gå hem, SKÖNT. och imorgon är det fredag och det betyder håkan och jag är så laddad om jag typ aldrig har varit förr! jag och maja ska mysa oss iväg i blåvolvon så fort som möjligt (tack till lina som gör så att jag kan sluta tidigare!) och åka upp till hennes moster där vi ska bo under helgen. väl där blir det väl bara att slänga in väskorna i stugan där vi ska sova och korka upp, taaaagggen! världens bästa helg jatack (nej jag har absolut inte för höga förväntingar)!


nya jimmy connors

jag fick spela tennis igår! och det var jätteroligt! och jag gjorde (nästan) inte ens illa mig! och jag vann (inte alls men det är min blogg och då får jag skriva vad jag vill)!


simon spöade mig med riktiga tennissiffror, 6-1 6-3 och jag var sjukt nära på att

a, fara hem när jag låg under med 5-0 i första setet

b, brutalt misshandla tennisracketen (som jag har lånat av maja)


nu vann min mognare sida och jag bet ihop och utstod pinan (men jag vägrade skaka hand med honom, mogen kommer jag aldrig att bli). nu ska jag smygträna varje kväll och sen ska jag be om en rematch och vinna med 6-0 6-0. det vore skönt. största problemet är att han servar så mycket hårdare än mig (han träffade mig på låret med en boll och det sved!). jag måste börja bygga lite seriösa muskler.


jag har som konceptet för en lyckad kväll klart nu

alla mina eftermiddagar när jag kommer hem från jobbet ser ganska lika ut. först läser jag lite ur stephen kings drömfångaren och sen så somnar jag på soffan och drömmer om utomjordingar.

det vänder snart igen så jag passar på att njuta

tiden har bara flugit förbi idag ! hur skönt är inte det?! det kan bero på att jag och lina har bestämt oss för att rensa upp typ överallt där det är kaos på det här företaget (och det är fler än ett ställe..). så nu har jag saker att göra och då springer bara tiden iväg. men jag klagar inte. det känns bra! nu slutar jag strax och det betyder att det bara är två arbetsdagar innan jag befinner mig i piteå och skriker mig hes till brännö serenad. trevligt värre. plus att det inte regnar längre och plus att lina har lovat att jobba någon timme åt mig på fredag så jag kan sluta tidigare. vad händer nu med världens mest negativa människa?! jag vet inte riktigt, men jag tror att hon har ett leende på läpparna..


två dagar

  tro och tvivel

  ramlar

  jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

  brännö serenad

  13

  klubbland

  hurricane gilbert

  känn ingen sorg för mig göteborg

  en midsommarnatts dröm

  kärleken är ett brev skickat tusen gånger

  nu kan du få mig så lätt

  för en lång lång tid

  kom igen lena!

  det är så jag säger det


en pigg eremit

jag är piggare idag än vad jag har varit på länge! kan ha att göra med att jag har sovit mer än vad jag har gjort på länge också, vem vet. när det är så här lätt att kliva upp på morgonen har jag faktiskt starka funderingar på att lägga ner mitt sociala liv och bara gå och lägga mig tidigt alla kvällar! det vore nästan värt det. åtminstone i veckan när jag laddar inför sommarens höjdpunkt.  jag kan inte fatta att jag kommer att se håkan hellström live om ungefär sextio timmar!!! siiiinnnes


och idag säger vi grattis på 18årsdagen till den här snyggingen!


:-*

jag kommer ändå somna innan mördaren avslöjas

jajamänsan visst sov jag ett tag före middagen idag också! på soffan, riktigt skönt.. kvällen ser också ut att bli riktigt skön, en tv-kväll på soffan kan väl aldrig gå fel? först har jag en massa friidrott att kika på (dn-galan juu), och sen sjunger underbara ljuvliga veronica maggio lite allsång och till sist har vi mysfarbrorn barnaby som löser brott och alla dricker te och äter scones och åker hästdroska (typ).



nu ska jag äta en apelsinkrok och spana på biffiga atleter, tjing!

man skulle kunna tro att klockan har stannat

nu är vi nere på ett samtal varje kvart. inte okej. konstigt nog så går tiden ändå.

jag skulle kunna somna på en halv minut just nu tror jag, plus att det är äckligt varmt och kvavt här uppe i receptionen! dock bara en och en halv timme kvar nu innan jag ska cykla jättefort hem (och säkert somna på soffan precis som igår). jag har inga planer inför kvällen men någonting dyker väl alltid upp. jag är småsugen på att spela tennis (är ju obakis idag) men det är nog kanske inte ens ett alternativ när regnet öser ner och jag har sträckt någonting i nacken. plus att min tilltänka tennispartner (och även före detta partner) har förstört sitt knä nu igen (förhoppningsvis inte för gott den här gången).


den här dagen kommer aldrig sluta bra

det är illa när man börjar räkna ner dagen redan efter två timmar. det är illa just nu. jag är less på vädret och på jobbet och på allt och skulle helst bara vilja dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen och sova hela dagen. eller maraton-se tredje säsongen av grey's (som jag inte har fått än). men nej, istället ska jag sitta här och vara allmänt grinig och ha ont i halsen. vilken dag! inte ens tanken  på håkan på fredag kan muntra upp mig just nu. och då är det verkligen illa. fast det har ju sina orsaker.


little miss sunshine

två avsnitt kvar på andra säsongen nu! och det är två riktigt bra avsnitt (jo jag har ju liksom sett de förut). nu har jag just surfat in på cdon.com och ska köpa tredje säsongen och upptäcker att det är halva priset på boxen just nu! ibland kan man bli lycklig över de allra minsta grejerna. och det kan behövas just nu. regnet muntrar ju inte direkt upp och allting bara trasslar (rättning: jag bara trasslar) och det verkar som om alla mina planer går om intet. så just nu FÅR jag faktiskt bli glad över halva priset på grey's anatomy säsong tre.

den sanna glädjen

såna här dagar behöver man inte bli så ledsen över att man jobbar. det har regnat konstant hela dagen och himlen är grå och det blåser och är allmänt jävligt. jag känner lite skadeglädje. fast nu slutar jag ju om en kvart och då är det ju mitt dåliga väder också helt plötsligt. men eftersom mina planer för kvällen verkar vara att se slutet av säsong två av grey's så kanske det inte gör så mycket att regnet öser ner..


honey honey

igår såg jag mamma mia en andra gång (fredrik ville se den och jag hade väl inte direkt något emot att se den igen så) och den var fortfarande lika bra! och nu har jag soundtracket från filmen på ipoden, plus alla skivor som abba någonsin har gett ut. inte dåligt! däremot kommer det ju lite olägligt på ett sätt, eftersom jag nöter håkan stenhårt inför helgen! jag vet fortfarande inte om jag kommer att ta mig igenom hela konserten eller om jag kommer att bryta ihop under första låten men det är ett senare bekymmer. och majas bekymmer. fast hon skulle väl bara bli glad, för då får hon hänga med sjukvårdarna!


viktigt2

ännu en påminnelse till mig själv: om du nu nödvändigtvis MÅSTE spela tennis bakis, kom då ihåg att absolut inte serva ouppvärmd!

min nacke är helt slut, jag kan inte vrida på huvudet mer än några centimeter åt höger innan det gör sjukt ont! fredrik höll på att skratta ihjäl sig när vi körde hem från stan och det råkade gå förbi en fräsch kille och jag vrider blixtsnabbt på huvudet (man måste ju kika när man har chansen liksom) och får njuta av utsikten i ungefär en halv sekund innan det känns som om någon har kört in en kniv i min nacke och jag börjar skrika. men det fick det vara värt hihi.

viktigt

påminnelse till mig själv: spela aldrig tennis bakis

jag kommer inte att jaga några bollar ut i hörnen

mm jag är ungefär lika pigg nu nio timmar senare. men jag har inte direk sovit nio timmar! tack allra käraste syster för att du ringde och väckte mig. fast jag kan tänka mig att jag mår ungefär tio gånger så bra som många andra som festade igår, så jag ska inte klaga. däremot vet jag inte hur det kommer att utveckla sig vidare, jag ska nämligen spela lite tennis snart. spännande det där med att röra på sig. jag tror att det blir gåtennis. antingen det eller så får jag vara domare! nej nu ska jag ta en snabbdusch, leta fram tennisracketet(?) och försöka tygla mitt ganska så vildsinta hår i en någorlunda presentabel svans, hej

04.58?

pigg piggare piggelin

jag fick lite som jag ville

för att ha varit en fest som började med att jag hörde en låt på mtv och blev sugen på att gå ut och dansa så har det varit en mycket bra fest! ida 20år först och sen balzac, mjoo bra! lite häng med exKexet och hans kompisar, david dansade utan tröja, jag och ludde blev sams igen och jag trodde att tilda skulle strypa mig efter att de tvingade mig att svara i ludvigs telefon när hon ringde. men jag tror att det ordnade sig? nu är jag jävulusiskt trött iallafall och ska strax sova. jag avslutade nyss bygget av min kinderleksak. det blev en racerbil med vingar på sidan. det var lite svårt att klistra fast klistermärkena rakt men jag gjorde mitt bästa!
peace och godnatt!

ps, vissa saker var dåliga men ändå bra och vissa saker var bra men ändå dåliga

jag har laddat om

nog blidde det lite party ikväll också, dock med lite annat folk men det ska bli riktigt roligt! jag och ingrid har kommit fram till att det är helt sjukt att vi ses så lite när vi ändå bor på cirka fem minuters gångavstånd från varandra! hej och hå, nu kör vi 

vi kommer att dö samtidigt du och jag

säkert! igår var grymt bra! helt sjukt faktiskt, helt underbart. och jag och maja taggade järnet, vi kallade det för uppvärmning inför håkan. sedan vet jag inte riktigt vad jag mer ska säga om kvällen? några mådde bra, andra mådde mindre bra maja mådde bäst tror jag? eller min pappa, han var också ganska på g när de kom hem frrån middagen i boliden! maja pratade om fest ikväll med (fast det var igår) men jag är ganska säker på att det kan låta lite annars när jag ringer henne idag.. 

heeeelg!!

och det känns helt underbart :)

lite kladdkaka har väl aldrig misslyckats med att muntra upp mig

fredagsfika nu!

alldeles för verkligt för att inte riva upp mig

någonstans där under mina tolv timmar så drömde jag en jätteverklighetstrogen dröm. allt var så tydligt och jag minns så mycket av den (och det brukar jag inte göra när jag drömmer, speciellt inte så här långt in på dagen). skratta inte nu, men jag drömde att jag och maja skulle på fest (haha jättekul, tecken på en vit vecka behövs jag vet jag vet) och jag visste inte ens vem tjejen som hade festen var. men maja var tydligen kompis med henne och det var sjukt mycket folk. och då menar jag SJUKT mycket folk. och så dök någon upp och någon var trevlig och i drömmen var det trevligt men nu mår jag bara dåligt. vad är det med den människan egentligen?! jävla skit. jag blev så deprimerad när jag vaknade. och det har hållit i sig.


(drömmen fortsatte efter det här och blev bara sjukare och sjukare. jag och maja hade glömt systemetpåsarna hemma om vi säger så och jag blev ivägskickad för att hämta dom. och helt plötsligt var det inte direkt gångavstånd hem längre utan jag liftade, hamnade ute på en ö (?!) och skulle ta en buss till mobacken från ön. lycka till. första bussen hem gick 23.00.det var den festen det.)


mest utvilad

det blev inte särskilt mycket bloggande igår men det har sin naturliga förklaring. jag somnade nångång där efter fem, sen vaknade jag bara upp två gånger till under hela kvällen (cirka två minuter varje gång). och då tror man ju att man inte ska kunna somna om igen där sista gången halv elva för att verkligen sova. men julia hon kan hon! så jag har sovit ungefär tolv timmar inatt, gaanska skönt kan jag lova! jag har nog aldrig varit så här pigg på morgonen tror jag (fast det är ju fortfarande lika jobbigt att ta sig ur själva sängen) men jag undrar hur många timmar jag skulle ha sovit om jag fick fortsätta sova imorse? det stannar nog inte vid tolv skulle jag tro.


jag kunde inte säga det bättre själv annika!

kyss mig inte det kommer bara leda till nåt ont








(säkert! trästocks 20.30)

jag är inte ren ondska!

nyss öste regnet ner och nu droppar det inte ens. fast det är svart på himlen och molnen ser inte särskilt snälla ut. först när det började regna ville jag vara lite skadeglad för att cecilia och lina tagit ledig idag och jag måste sitta här (givetvis var jag ju inte det, jag som är så snäll). men ganska snart insåg jag att om det regnar så här mycket idag så kan det ju lika gärna regna imorgon också. och då hade jag ju liksom tänkt vara ute nästan hela kvällen. först en mysig uteförfest och sen trästocks och säkert! på kvällen. så jag skrattade aldrig. funderade faktiskt på att gråta en skvätt istället.


de små guldkornen

förmiddagen har gått lite fortare än vanligt, jag fick ju ta över några av linas måsten idag när hon gick hem (det är molnigt, sorry babe, smhi hade rätt). jag har en kvart kvar till lunch och efter min lunch så har jag jobbat halva dagen! inte helt fel. sen är det inte helt fel heller att det är en kille som klipper gräset utanför mitt fönster i bar överkropp. man får vara nöjd med det lilla!


stressen kommer nog INTE att knäcka mig

det där med att gå och lägga sig tidigt gick väl sådär men det är åtminstone riktigt stor skillnad från igår på hur pigg jag är! men det känns som om det kommer att bli en seg dag ändå. jag börjar ju klockan halv åtta på morgonen. första växelsamtalet tog jag kvart över åtta. resten får ni räkna ut själv. och självklart fortsätter det fina vädret! klart det ska vara sol när julia börjar jobba igen, självklart. nej jag är inte bitter. och lina den lilla räkan smiter iväg och är ledig torsdag-fredag så jag blir själv här uppe på kontoret resten av veckan!


mamma mia

åhhhhhhhhhh så bra den var! jag och malin har just varit och sett mamma mia på bio och halva tiden satt jag med tårar i ögonen och andra halvan skrattade jag så att jag grät (mycket tårar som ni märker). filmen var helt underbar! och alla låtarna var helt underbara! jag är hyfsat uppe nu så det kan bli svårt att tagga ner för att gå och lägga sig, det är nämligen vad jag hade tänkt göra. ta igen lite förlorad sömn så att säga.


I've been cheated by you since I don't know when
So I made up my mind, it must come to an end
Look at me now, will I ever learn?
I don't know how but I suddenly lose control
There's a fire within my soul
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything

det räknar jag med

efter att ha suttit här i växeln nu i snart tre hela arbetsdagar har jag kommit fram till vissa saker. för första så ringer det alltid och då menar jag ALLTID när du precis har tagit en stor tugga av någonting. samma princip gäller när du har gått iväg en bit för att hämta nånting, det kommer att ringa, även fast det inte har ringt på tjugo minuter. och skulle det mot förmodan pratas om någonting roligt och intressant i fikarummet, ja då kan du räkna med att det ringer så mycket så att du måste gå därifrån! lagen om alltings jävlighet borde döpas om till en växeltelefonists vardag.


men jag är lite piggare nu iallafall. jag tror att det var de där fem minuterna! mina ögonlock faller inte längre ihop och jag vågar nu sitta still på stolen utan att riskera att somna. plus att jag har två fläktar som går på högvarv. inne på näst sista timmen nu!


all hjälp är välkommen just nu

det är ändå ganska bra gjort om man lyckas sova en stund när man har en halvtimmes lunch. nu blev det ju bara fem minuter men ändå! det är viktiga fem minuter just nu. jag känner mig lite piggare, eller huvudet är iallafall inte lika tungt. men det går nog tillbaka snart igen. jag kanske måste försöka mig på ännu ett kaffeexperiment? eller så gör jag som maja, tar en koffeintablett (att hon sedan inte kunde på hela den natten är ju en annan sak, en helt annat sak. en ganska rolig sak). jag har försökt dricka vatten, fått lite friskluft och jag har gått en sväng men inget hjälper just nu.


vad kan man göra för att hålla sig vaken när man är jättetrött?!


jag kämpar

jag blev just kallad pigg och hurtig av en arbetskompis. HA! han vet inte hur fel han har. hittills på de här två timmarna jag har jobbat har jag nästan somnat (sittandes, och det har varit otäckt nära) minst tio gånger. jag försökte till och med tvinga i mig en kopp kaffe (men det blev det inget av) !


en egen liten deal

idag har tiden gått mycket fortare och det är jag ju absolut tacksam över. men jag fattar inte riktigt hur jag ska få tiden att gå i fyra veckor! sen så är jag lite tacksam över att det spöregnade också så att jag inte behövde känna mig så nere för att det är fint väder när jag jobbar. däremot tycker jag lite synd om lina som tog ut en ledig eftermiddag...

och om ni undrar hur jag kan blogga på jobbet så har jag gett mig själv den bonusen eftersom jag har växeln precis hela dagen, till och med på mina raster. så om min lediga tid hela tiden avbryts av jobb så får mitt jobb avbrytas av lite ledig tid då och då (det är inte så många minuter vi pratar om).


ikväll ska jag äntligen få se exkexet nya lägenhet (som jag funderar på att ta över, han kan väl sova på balkongen?) !


ja jag fattar vinken

var det inte lite övertydligt att jag fastnade i spindelnät när jag gick in i mitt gamla arbetsrum?


väldigt visad hänsyn

det gick lite bättre att stiga upp imorse men det gick inte särskilt mycket bättre att somna igårkväll. mina kära systrar har ju fortfarande sommarlov, är alltså lediga och måste inte stiga upp tidigt på morgonen. därför kan de ha kompisar väldigt sent och vara uppe och spela kort (jag visste inte att kortspel kan vara så högljutt?!) typ hela natten. det dunkades i bordet. det skreks. det skrattades (och det var inte något litet tyst fniss direkt). och där ligger jag och försöker sova eftersom jag vet att jag måste kliva upp igen om sex timmar. det var inte mina lyckligaste timmar i livet om vi säger så.


det var väl inte så svårt att räkna ut att jag skulle somna

haha det första jag gjorde när jag kom hem var typ att kasta i mig maten och sedan dess har jag sovit! piiiiigg tjej. nu har jag iallafall vaknat och ska släpa mig till simon för att se lite greys, vi får väl se hur länge jag lyckas vara vaken, kanske somnar jag halvvägs in i första avsnittet, inte helt omöjligt. nu blev jag visst chaufför åt maja också, vet inte flickebarnet att det bara är måndag idag?! (här väljer jag att bortse från vårt fylleslag i tisdags).

trettio minuter kvar

det verkar som om jag kommer att överleva första dagen. men än är det inte över! sedan så står luften stilla och det börjar bli otäckt varmt där jag sitter, ingen riktig hit. och visst är det så typiskt men ändå så självklart att det ska vara varmt och soligt på min första jobbardag efter sex veckors ledighet?! tröttheten har då åtminstone släppt lite men det här kommer inte att bli lätt. jag ska försöka att inte sova när jag kommer hem efter jobbet, för då kommer jag inte att somna ikväll och vips så har jag samma helvete imorgon igen! ikväll blir det grey's för hela slanten, möjligtvis satsar vi på att se klart andra säsongen (eller är jag lite väl optimistisk och sugen nu?) !


maxvolym tack

jag trodde att det var ett skämt när klockan ringde imorse, verkligen. jag kan inte ha sovit många timmar! jag har ju lyckats ganska bra med att vända på dygnet så det var inte helt lätt att somna igår när jag gick och la mig efter klockan tolv.. det var varmt och systrarna var inte särskilt tysta och jag var helt enkelt inte trött! till slut måste jag ju ha somnat, men just efter det ringde väckarklockan. ögonen var svullna och huvudet snurrigt men jag kickade igång dagen med lite musik och sen gick det nästan hyfsat. spellistan fest från i fredags gjorde liksom susen.


peppad som aldrig förr

en timme på jobbet och jag räknar redan ner! men fyra veckor går väl fort om man har fullt upp, inte sant? hur går det då om man inte har särskilt mycket att göra? ja det lär jag få reda på.


godnatt

tro det eller ej men jag fick min glass! en liten en, perfekt! så nu är jag hyfsat nöjd och ska sova nu. hoppas jag iallafall. för om jag inte somnar så blir det problem. för halv sju ringer klockan och senast kvart i sju måste jag upp. sovningsdags.

jag skulle göra vad som helst!


regnet matchar mitt humör

waa jag är så grymt less just nu och är rastlös och vill inte sitta still men har ingen energi så borde egentligen gå och sova typ nu. jag har alltså varit uppe i mindre än åtta timmar, hur sorgligt är inte det? men det kanske inte är så här man ska utnyttja sin sista semesterdag? det känns som om jag verkligen har gått omkring och sörjt hela dagen. sen så är jag efter två dagar redan sjukt less på att inte bo hemma själv längre. jag tror att jag ska flytta in i exkexets ugn eller i malins garderob.

en riktig söndag

inga direkta planer för dagen, jag ska bara ta en liten promenad nu. jag har ju insett att jag måste fixa lunchmat nu i veckan! ica nästa då.
ikväll vet jag inte riktigt heller, kanske EXkexet men det berodde på om han skulle få tag i en släp till ikväll för då måste han flytta möbler till nya lägenheten. sinnes alltså att han flyttar hemifrån nu. sinnes. men det gillas att han kommer närmare så att man inte behöver ge sig ut i hooden varje gång man ska träffas. fast träffas och träffas, nu var det länge sedan, tre veckor? det får bli ändring på det. men det tycker inte alla.

det var ingen rolig lek

min sista dag i frihet idag! jag får typ panik bara jag tänker på det, så jag ska försöka att inte göra det. panik fick jag igår också när vi såg film, funny games hette den och den var så fruktansvärt otäck! riktigt riktigt obehaglig. givetvis såg jag ungefär halva filmen. men när till och med jonatan inte såg hela tiden är det allvar.
pappa min väljer en annan sorts film däremot. han sitter just nu framför tvn och ser på en animerad film om djur på en bondgård (?)! aja, så länge han är nöjd så!

lite dåligt med energi

jag har varit ute på promenad med lilla vovvsingen som var sugen på att springa. försök förklara för en hund att matte är lite bakis och inte kan gå särskilt fort!

överraskande nog

det blev en väldigt rolig kväll faktiskt, men piggelindrinkar (och kolaremsdrinken som elias gjorde åt mig givetvis, möjligtvis det äckligaste jag någonsin har smakat!) först här, sen hos linkan och sen balzac och jag var längst ifrån äldst! underbart. sedan de där jäkla efterfesterna, jag måste sluta umgås med grabbarna snart om jag nångång vill få lite sömn. men nu är jag vaken iallafall! lite mer sliten än vad jag brukar vara men jag gissar att jag har tjänat ihop till det.

jag har roligt!

åh hej och hå, det blev ett bra beslut :)


oväntat beslut

okej cidern är i frysen och piggelinen på tining, nu kör vi!

ska jag ta solen som ett tecken?

dagens i-landsproblem, ska jag festa ikväll? halverst sugen men blev mindre taggad när mamsen och pappsen kommer hem ikväll. plus att jag kommer att vara sjukt äldst som vanligt (det funkar ju bra på förfesten men sen blir det mindre roligt ute). ahhh jag orkar inte bestämma mig. plus att jag måste bestämma mig typ snabbt i så fall. klockan börjar ju ticka på. fortsättning följer..

som sagt, ingen morgonmänniska

godmorgon, jag är vaken men vill helst av allt bara sova. kära mor ringde och väckte mig där runt klockan tolv och sedan dess har jag mest försökt undvika att se på vära bästa år. jag känner mig inte direkt motiverad att ta tag i tvätten men jag måste försöka göra det innan resten av familjen kommer hem. vilket tydligen är mycket tidigare än vad jag trodde! blir det som de har tänkt sig så rullar de in på mobacken i natt, mindre bra med tanke på att jag också hade tänkt rulla in hemma nångång i natt.

lycka till med att kliva upp sju nästa vecka!

min dygnsrytm är så totalt off att jag inte vet om jag kommer att lyckas vända tillbaka den. jag har just precis avslutat städningen av hela mellanvåningen. och ja, klockan är efter halv två på natten. men det har faktiskt alltid varit så att jag har städat bättre på natten, varför vet jag inte. jag är ju egentligen ingen riktig nattmänniska (fast jag kanske räknas som det nuförtiden, jag är ju inte direkt någon morgonmänniska heller). eXkexet kunde bli galen på mig förr då jag somnade in där runt klockan tio på kvällen när han låg vaken till tre. jag behövde bara lägga kinden mot kudden så somnade jag!  fast jag har försökt förklara för honom att han inte ska ta det som en förolämpning (typ: du är världens tråkigaste människa) utan mer som en komplimang (jag är helt trygg med dig osv). trygg eller inte, morgon eller kväll, nu är det iallafall dags för att sova!

sex and the city

mmmmmm så bra den var! alla har sagt att filmen är som ett extra långt avsnitt och jag kan inte annat än hålla med! åhhhh! lyckliga slut vi älskar er och hatar er. särskilt med tanke på att jag har kastat ut mitt lyckliga slut genom dörren. men okej, man får vara positiv. jag är ju inte femtio än. jag kanske hinner med ett lyckligt slut eller två innan jag kommer dit.

bästaste malin

nu sticker jag iväg på min heta dejt med määlin, alldeles för länge sedan vi sågs! nu kommer det bli precis som vanligt att vi pratar i munnen på varandra i två timmar innan bion börjar. men skitsamma, jag ser fram emot det! och så är jag sjukt taggad på filmen också, man kan ju hoppas på ett lyckligt slut och att mr big har skärpt till sig på riktigt. det är ju fint om man kan ha hopp för personer som han. jag önskar att jag kunde ha det.

jag får väl vara nöjd om jag hinner med en av sakerna

allt det där som jag skulle göra för två timmar sedan? det har jag fortfarande kvar att göra! men jag har iallafall varit på jobbet men det visade sig att min chef inte hade lämnat några papper innan hon gick på semester. aja, det var åtminstone riktigt roligt att träffa alla på jobbet ändå! men inte riktigt lika roligt att träffa de på heltid nästa vecka, jag vill också gå på semester på måndag! städa lämnar jag till morgondagen, likaså mina tankar på en carwash. jag tror att jag behöver sol för det. nu ska jag ta en snabb promenad och sen försöka powernapa lite och klockan sju ska jag träffa älsklingsmalin för en helkväll med fika och sex and the city på bio, liivet!

riktigt uppiggande väder

fortfarande gråmulet och allt jag egentligen har lust med är att krypa under täcket och sova bort den här dagen med! men icket nu ska jag börja ta tag i mitt liv (jag måste ju träna inför nästa vecka då jag börjar jobba igen ryyyyys). först och främst ska jag på jobbet och skriva på några papper och sedan måste jag verkligen städa upp här hemma. trots att linnea redan har skurat golvet (fråga mig inte) så är det väl inte direkt välstädat! problemet just nu är bara att jag har noll energi. jag vill sova. jag ger jobbet tio minuter sedan är det hemgång lika med sänggång.

jag hittade den cirka fem minuter senare

okej jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag kan iallafall konstatera att det inte kan finnas någon som har så dåligt minne som jag! jo tandborsten som jag hade borta, den hade jag ju liksom använt igårmorse (eller man kan inte ens kalla det för morgon eftersom vi steg upp efter klockan två) och den låg precis där jag hade lämnat den. i badrummet nere. brrrrraaaaaa.

varannan vatten någon?

okejokejokej jag vet att det var en ganska spårad fest igår och att det var en blöt kväll. men jag hittar inte min tandborste?!?! hur många ställen kan man lägga den på? och hur kan man inte minnas var man borstade tänderna??

jag vill inte vända på dygnet totalt

okej nog för att jag inte har varit uppe i ens tolv timmar än tror jag att det börjar vara dags att sova. jag har bara ett problem, jag såg csi själv nyss och nu vågar jag inte gå ner i källaren där jag ska sova. jag är så modig alltså! jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här, det är ju lite svårt att ringa in någon som kommer och följer mig ner. och nu tänker ni, men sov uppe i din egen säng då! jo gärna, om det inte vore för att alla mina sängkläder är där nere. vi var ju som ett par stycken som sov där inatt hihih

dagen efter var verkligen dagen efter idag!

idag har vi tre slitna krigare inte gjort en enda vettig grej tror jag! efter det att vi vaknade klockan två så väntade vi bara på att någon som hade körkort skulle sluta jobbet (vi var inte direkt i körbart skick) så vi kunde få tag i lite mat eftersom jag hade noll ätbara saker i kylskåpet. där stod en 7.0a och lite chilisås. så när simon kom hem tvingade vi hit honom och han fick agera chaufför! efter lite mat kändes allt mycket bättre trots att världen snurrade lite då och då för oss alla. sedan la vi oss i sängen igen och vips var klockan tio och simon fick skjutsa hem maja! som sagt, inte en enda vettig grej.

fast det finns 234 helt underbara bilder från igårkväll. u n d e r b a r a. !!

jo det var ganska nyktert igår.

det vill jag lova.

jag sitter just nu och läser morgontidningen

och sen att det ryktas om att det är båt(?)fest imorgon gör ju inte saken hundra gånger bättre. men jag laddar om, inga problem! taggen ingo thee maan

promenaden hem var lite tung

jo det här är ändå en vettig tid att komma hem? överraskningsturen blev riktigt lyckad, trots att han sa att han var vaken redan. sant. fast ni börjar vi känna oss lite slitna. och det är inget mot vad vi kommer att vara imorgon! "jag kommer nog inte må så bra imorgon", sa linnea. jag tror hon har ganska rätt. det känns skönt att veta att jag enbart kommer att vara trött (nu lovar jag att jag kommer att vara sjukt bakis imorgon bara för att jag är så säker). simon klev upp för att gå till jobbet för 25 minuter sedan. nu ska jag krypa ner bredvid maja i sängen. det är OSKÖNT att vara ledig. pusssssssss

tihi

linnea har krossat ett glas och nu ska vi på överraskningstur till simon. han ska kliva upp klockan halv sex imorgon, han blir säkert överlycklig när vi knackar på rutan!

Giréus in town!

Hey, tja och gay' sho hej!

Nu sitter jag här med Julia, Maja och Linnéa. Om jag inte känner efter känns det som om jag bor här, som om detta var vilken dag som helst. Jag är den del av staden Skellefteå, en del av mina kompisars vardag.
Men sannigen är inte så, känslan bedrar.. tiden går nu snabbt. Nu bor jag på kungsholmen i Stockholm och har nya vänner. Jobbar på Malmö Aviation och flyger europa runt, bor på olika hotell natt till natt. Just landat från Bulgarien innan jag kom till Skellefteå. Min vistelse här hemma går snabbt... för snabbt! Ska snart tillbaka till Stockholm och flyga till Palma De Mallorca. 
Inom flyget pratar man om slotttider, viktiga tider som är planerade tider i ett speciellt flygrum, speciellt start och landningstider. Dessa får man inte missa, det jobbar vi crew hårt för. Tid är pengar och pengar är tid. Men väl när man checkat ut från sitt jobb inser man att vänner är varken tid eller pengar, vänner är nåt man förtjänar. Ingen framgång kan kompensara en sårad vän.

Att få en ny vän är silver, att behålla en gammal vän är guld.

Keep your friend with a smile, in your heart!


och dom här tjejerna är det full kärlek till också!! ni är bäst


jag älskar er tjejer!


mm

mm. det är grejer det. maja i solglasögon och med rickards väska. mm. och jag har fixat alla världens problem? mm..

gamla goda tidens gäng

givetvis slutade det med att jag fixade vinet! givet alltså, rätt man på rätt plats. så nu tar jag det lugnt och väntar på de andra. linnea kommer strax och så kommer maja och rickard lite senare. det här blir nog en kanonkväll tror jag! eller det är jag ganska säker på. däremot vet man aldrig hur det slutar och jag ska nog vara väldigt glad att jag är ensam hemma..

det går liksom inte ihop

nu har min sängkamrat trippat vidare (hon skulle iväg och duscha ett par äldre män) och jag sitter här och undrar var det fina vädret tog vägen?  vad hände med solen är dagens tusenkronersfråga!
men okej, då får jag passa på att fixa lite inomhusgrejer (typ tvätt, alla mina kläder luktar ju fortfarande vitlökskrydda) och så måste jag förbi en sväng på jobbet och skriva på anställningskontraktet osv. och så har jag fått den smickrande uppgiften inför kvällen att fixa osten. jag försökte ragga mig till att få ansvar över vinet (det kändes som mer hemma hrmm) men rickard föll liksom inte för det. väldigt konstigt. fast jag hade blivit väldigt rädd om han faktiskt hade gjort det. då hade jag fått börja fundera över kvinnligheten !

min stockholmsfavorit

det blev ingen john men istället fick vi en rickard! sjukt roligt att träffa honom och då han bara är här i en vecka får vi passa på att träffas. vi bokade in en vin&kex&ostkväll imorgon, jag tror att det blir perfekt! och ja man får dricka alkohol på en tisdag om man har semester (det har inte maja men hon får göra det ändå för att hon är så söt). nu ska vi krypa ner i dubbelsängen och sova, maja kan knappt hålla ögonen öppna.

och stackars min malin som inte mår bra ikväll, krya på dig !

(en ung) john är grejen

snart (vilken minut som helst, hon sa halv sex men tiden är lite flytande när det gäller hon och jag) dyker maja upp! jag har saknat den lilla mörten faktiskt. i och för sig fick jag träffa henne en snabbis igår när hon hämtade mig på busstationen men ändå, nu är hon min hela kvällen och natten (det där lät.. skumt, men skitsamma)! jag funderar på att tvinga på henne grease för hundrade gången, jag har lite travolta-abstinens och det borde lite danny råda bot på. eller staying alive, men det vet jag inte riktigt om jag klarar av. det är nog varmt här inne som det är ändå. hihi.

kylig sol

nu blev det kallt ute! jag är glad att solen lyser men när man ligger i solstolen och skakar så är det inte riktigt lika skönt längre. men så länge det inte regnar...! och så får jag lite tid till att packa upp väskan och tvätta lite. alla mina kläder luktar krydda (det är majas fel, hennes beställning) så de som jag inte har använt måste ändå hängas ut. kuljul. och allt det här borde jag hinna göra innan maja dyker upp (vi ska ha värsta pyjamaspartyt). 

men tack och lov behövde jag den bara då

det finns en sak som är mindre bra med att bo så tätt inpå sina grannar som jag gör. till exempel när man ska gå ut och hämta tidningen på morgonen och man just har stigit upp! jag gjorde en snabbkik och insåg att det var folk på gården och att jag var alldeles för lättklädd. går jag då upp för att sätta på mig ett par byxor? nej då, jag drar på mig regnrocken och känner mig som en blottare. vackert julia! smakfullt!

jag kunde ha behövt det

jag har bara en liten undran om alltings jävlighet? om det nu är så att jag har varit vaken sedan klockan halv sju på morgonen och jag har åkt bil, båt, buss, tåg och sedan suttit på arlanda i fyra timmar, är det då för mycket begärt att jag ska få sitta bredvid den snygga björn gustafsson-lookaliken i flygplanet? kan jag inte bara få de femtio minuterna av lycka (för han såg inte bara ut som björn gustafsson, han såg ut som en bad boy björn gustafsson, kan det rimligtvis bli bättre än så?!), kan ingen bara unna mig det? nej då, ge mig den tjocka gubben som luktar jättemycket svett. mm, det är precis vad jag har drömt om.

jag lär mig ju aldrig, men har haft det bra ändå!

jag gick faktiskt och la mig klockan halv tre den där härliga söndagskväll (snart exakt en vecka sedan!). riktigt lika härligt var det inte att stiga upp där fyra timmar senare. jag hade ju som liksom självklart inte packat klart! men allt ordnade sig och vips hade vi tagit oss till gotland och vips gick veckan jättefort och vips är jag hemma igen! och jag har haft det hur bra som helst. mys och sol och bad och grillning och visby och solklint och allt annat som gör gotland till världens bästa ställe!

hits