SPANGLISH AT INGOS PLACE

Spanska hos Ingrid ikväll, prov imorgon. Känner mig mindre motiverad än någonsin. Vi får se hur det blir med det där, det är åtminstone inget på tv som vi måste se. Vilket är en stor fördel när varken jag eller hon har en särskilt stark karaktär.
Hon har lite engelska att göra också, stackarn.
Snälla sig bara att provet går lätt! Jag orkar inte anstränga mig, det är nog nu.
Nya batterier tack.

Träning = X

Att vara på alla träningar höll i sig till, tadaaaam, IDAG! Wii, värsta duktig ändå. Jag känner mig stolt.
Men ikväll orkar jag verkligen inte. Har sovit sedan jag kom hem från skolan idag (vilket var tidigare än vanligt pga av Mattes sjuka barn) och är ändå inte riktigt pigg. Men mest av allt vill jag vara Med Tobbe och han är på väg. Snart iallafall hoppas jag. Jag är sjuuuuuuuuuuuuuuk. Och ofrisk.
Och styckad osv.

Och Heidi är sär i huvudet. Världens ovärdaste människa och jag är less på honom!!!!!!! Kan han bara inte komma ner på jorden snart. Och jag är inte direkt själv med att ogilla honom. Jag tror knappt det finns kvar en människa som gillar honom längre. Och jag var alltså nära att trilla dit på honom. Det bästa som har hänt mig säger jag då bara.


Bortbyte?

Jag har upptäckt att man skriver mycket bättre om man sitter i sängen med den bärbara. En orsak är givetvis att vi för tillfället inte har internet på den så det är 1000 gånger svårare att bli distraherad när man sitter med den.
Skrev klart engelskagrejen vi ska lämna in på väldigt kort tid och är väldigt stolt. Det känns bra också, skönt. Nu har jag bara svenskan och spanskan kvar, men det fixar sig.

Träning imorgon. Vi var 4 stycken i söndags. Det är enbart sjukt. Men det känns bra att jag var där så man slipper ta åt sig av utskällningen det känns som om vi kommer att få. Har faktiskt varit på alla träningar hittills, oväntat. Vi får se hur länge det håller i sig bara.

Vi får tydligen sovgäst imorgon, pappas barndomskompis kommer hit och behöver en säng. Jag kan säga att jag var rätt snabb på att erbjuda min (med villkor att jag får sova i Ursviken givetvis) ...

Tobbolist utan möjlighet till rehab

Weeii, han kom till slut! Och det blev ännu en underbar helg som jag riktigt ska trycka ner i er hals genom att berätta hur härligt det är att ha honom nära mest hela tiden och hur sockersött det är när vi är tillsammans. Eller så inte. Kanske ska skippa det för att få ha kvar lite läsare. (Om det nu är någon annan än Anna? Vilka är ni och hur kom ni hit?)
Jag har insett att jag fortfarande har svårt att se riktigt kära personer tillsammans på tv och i verkliga livet. Men det är inte som förr när det var jobbigt för att jag inte hade någon, utan nu är det jobbigt därför att jag faktiskt har någon, men att han är så långt borta. JOO, 2 mil ÄR mycket! Våga inte säga någonting annat. Särskilt inte när jag har abstinensbesvär.
Jag har åtminstone erkänt det för någon anna(n) idag. Annie och jag hade ett litet chat om pojkar osv. Då kom det, Hej jag heter Julia och jag är en tobbolist.

Och jag ska äta bullar och bli tjock för sedan kan jag vara med i Biggest Looser och bli rik också. Helt perfekt.


Klockan går sakta... osv

Nu strular precis allting. Tobbes bil hade gått sönder så han var tvungen att ta bussen. Och istället för att gå från busstationen skulle han ta bussen till Mobacken som vi trodde gick kvart i. Den visade sig gå kvart över. Väääääärt. Onödigt att jag ska sitta här och vänta och han ska vara på stan och vänta när vi istället kudne ha varit tillsammans (ja jag vet att tiden är oändlig när vi har hela helgen på oss, men ändå). Det är fortfarande onödigt.

Mamma kommenterade just hur mysigt jag hade på mitt rum. Det tar jag som en seger. Mina nya filtar ligger på sängen. Det är två stycken, jag är ju trots allt i princip sambo. Städat och allt har jag också gjort. Dålig tjej!

Öppet hus imorgon kl.09.00 på Kaplan. Jag ska ha en lila t-shirt och svara på frågor och visa folk tillrätta. Det är ungefär allt jag vet. Tur att både jag och Tobbe blev dragna åtminstone. Men ändå, det känns bara jobbigt. Lätt att vara positiv och ge folk intrycket att "Samhälls - det ska man gå!" när man inte ens är där av fri vilja och helst av allt vill ligga hemma och sova. Måste kliva upp redan 8, det är onödigt. Särskilt när man har världens mysigaste människa bredvid sig.
Ska strax gå och möta honom vid bussen hade jag tänkt. Bara han inte har missat den! Men då får han knappt komma hit tror jag.

Trevlig helg allihopa!

Allt det där man aldrig säger

Maja blev en aning irriterad när hon fick höra att hon inte kunde sova här någon natt i helgen då hennes mamma skulle bort. Eller jag menar, för min del fick hon, men hon blev inte särskilt sugen då hon fick höra att jag inte skulle sova ensam.
Tobias ska hit ikväll och gärna resten av helgen också. Och eftersom han heller inte vill något annat så lär det väl bli så också. Det verkar vara lite känsligt dock.
Men jag kan ärligt säga att han är det bästa som hänt mig. Tråkigt om det skulle vara fel.
Jag vet att jag har sagt saker om att vara för mycket med varandra. Men jag var blåögt naiv.
Jag hade aldrig varit kär förut. Så enkelt är det. Trott mig vara det kanske, men det är så långt ifrån man kan komma.

Så just nu får ni stå ut. Jag är ledsen men jag kan inget göra åt det.
Snälla ta det.
För även om ni verkar komma i skymundan just nu betyder ni mer än vad jag någonsin har sagt till er. På riktigt. Jag menar det verkligen. Ni är bäst. Och förhoppnigsvis finns ni alltid där.
Även om jag just nu är uppe i det blå på en tur.

Länge och långt

Okej, jag är iallafall inte sämst.


Lite mer sanning kanske. Jag vill att Ingrid ska komma nuuuu! Övningskörning till Maxi, tur att jag litar på henne.

Historiaprov imorgon, öppet hus på lördag. Oväntat att jag ska bli framlottad som en av fem ur klassen?! Men har sällskap av Tobbe också. Han sover här på fredag.
Det är alldeles för många dagar kvar tills på fredag.
Skulle också kunna tänka mig att han var här nuuuu. Men det är lite mer orealistiskt. För Ingrid är faktiskt på väg. Medan han är i Ursviken.
Och det är långt till Ursviken. För långt.
För långt och för länge.
Jag är besatt.
Förlåt mig.

Plugg-kväll fast på ett bra sätt

Hej jag heter Julia och är typ king.



Jag kände för att muntra upp mig själv lite. Upprepar man samma sak oändligt många gånger kanske det blir sant till slut. Tänk på det ni! Fast det vore lite läskigt om jag blev en sån där galning som stod framför spegeln och pratade med mig själv varje dag. I och för sig pratar jag redan med mig själv ibland (jag vet, läskigt) men det är oftast om oviktiga saker som jag med alzhaimers-light lyckas glömma bort hela tiden.

Jag har köpt min cykel idag och har så jävla ont i magen! Det är lite tråkigt, men man vet att det går över åtminstone.
Och förresten har jag en rätt bra kväll att se fram emot, även fast den officiellt kallas för plugg-kväll. Förutom historiaboken ska jag också ha en stor påse godis+Ingrid+Desperate Housewives. Så det kan nog bli rätt lyckat iallafall.
Nu vill jag bara att Ingrid ska ringa så vi kan åka på Maxi!

Zombie-varning

Sluuuuuut. Det är vad jag är. Lite sömn inatt och en stenhård träning imorse, alldeles för tidigt. Men det gick rätt bra och var riktigt roligt. Fast det är alltid roligt när det går bra i och för sig.
Nu ska vi åka till mormormorfar+farmorfarfar. Fars dag idag. Mycket fika och mat som vanligt, men jag klagar inte! Det vet ni allihopa haha.
Bråttom nu, Ica Maxi först.

Aldrig London med BasJoan

Det blev ingen tidigkväll i tisdags. Hur kunde jag ens tro det? Självklart inte, jag minns knappt vad jag gjorde heller, men jag kom då åtminstone inte i säng förrän runt 12. Så har det blivit alla kvällar i veckan nu och eftersom jag inte har sovit någonting efter skolan har jag nu sparat ihop till en långnattssömn!
Hoppas jag.
Behöver jag.
Borde.
Men det är inte riktigt min starka sida att göra saker jag borde.
Just nu borde jag till exempel plugga nk/engelska/spanska. Men istället sitter jag här. Fast till mitt försvar kan jag väl säga att jag har läst 20 sidor i nk-boken och att jag började bli ruggigt less. Ett par stycken till, sedan ska jag läsa mina anteckningar och sedan är det typ sängen. Muntligt på engelskan imorgon, jag och Joan åker till London. Vi borde verkligen aldrig någonsin resa någonstans tillsammans. Det är inte direkt så att vi vill göra samma saker. Tur att det bara är muntligt.


Weeeeeyy, i tisdags var king, imorgon blir det bra, helgen blir bra. I tisdags var jag med Tobbe, imorgon ska jag vara med bl.a Tobbe och samma saker gäller i helgen. (Börjar ni se ett mönster?)
Imorgonkväll blir det mys i Jonas lillhus, nästan gama goda tiden! Saknat det och tror det kommer bli skitkul! Sedan ska jag följa med hem till Ursviken och det är ju knappast fy skam det heller.

Bad bad

Kan bli en tidigkväll ikväll. Jag hoppas det eftersom det inte blev igår. Ofta så spårar mina planer inför sådant som jag borde göra. Men nu är jag ju faktiskt trött! Sov en stund före middagen. Råskönt! Men det var lite läskigt när jag vaknade upp igen. Mamma väckte mig och jag frågade henne var Tobbe var. Hon fick berätta för mig att han nog var hemma i Ursviken. Det är nog ett tecken på att vi umgåtts lite för mycket på sistone. ;) Nästan fel att avslöja det, men jag sov själv 2(!) nätter på lovet. Det ni. Det är något speciellt.
Längtar till imorgon!!!

Vi ska bada på gympan imorgon också. (Det är inte det jag längtar till). Det känns nästan enbart jobbigt! Dels så orkar jag inte ta mig från och till Eddahallen och sedan kändes det bara jobbigt i allmänhet. Tobbe ska följa med mig hem (det är det jag längtar till) och det känns ovärt att slösa tiden med honom på att ta oss hem från Edda.

Grattis världen nu, sen sängen!

JÄVLA ABSTINENSBESVÄR




Backstreet Boys - Rush Over Me





v








Oskolbar

Jag är trött och jag vill inte göra 2 träningsprogram till imorgon som man ska ha gjort till självförsvaret. Helst av allt skulle jag bara vilja sova just nu. Somnade till i fåtöljen ett tag före middagen, men kunde inte sova vidare då mamma inte fick se att jag sov. För då får hon bara för sig att jag inte har sovit någonting nu i helgen, och mer fel kunde hon väl inte ha. Hrrrmm.
Jag har varit med Tobbe galet mycket på lovet, men jag kan säga att jag bryr mig rätt mycket om det verkar konstigt. För det har varit helt underbart.
Tji.

Orkar inte med skola! Det funkar bara inte, inte efter ett sådant här skönt lov. Nedräkningen till jullovet börjar imorgon, det kan jag lova. Tråkigt det kan bli. :) Och efter det, en veckas skola och sen Egypten!
Alldeles för tidiga mornar, många läxor och prov att se fram emot nu. Fast jag ser ju inte fram emot det. Känns som om jag inte kommer att lära mig någonting på det humör jag är nu.

En vecka.

Julia goes sambo

Hahaha, hur sjukt det än kan låta så har jag varit sambo i helgen. ;D Började i fredags när jag for till Tobbe efter skolan, lördag runt kl5 for vi hem till mig, och sedan var vi här tills hans pappa hämtade honom efter jobbet på MÅNDAGEN. Friskt, haha!
Men det som är allra sjukast är att vi inte har blivit det minsta less på varandra! Eller iofs kan jag ju inte prata för honom, men det verkade inte så åtminstone.
Idag är det dags igen, ska snart gå in till stan och ta bussen till världens ände. Ojobbigt att han ska bo så långt bort! Blir att träffa Thompa också, roooligt! :D

hits