Nä nu är det allvarligt talat dags att sluta tokdeppa!

Så. Bortaaa! Nu ska jag vara glad igen.

Julias gladlista:

* Stockholm fredag (självklart, behöver knappast kommenteras)
* SÅPIS XXX (trots att det låter som en porrfilm så äre inte det och jag och Malin kommer att bli rika, som sagt)
* Valpen (fast det är längelänge kvar men jag får tänka på hur söta de var!)
* Jag har lovat mig själv att jag inte behöver plugga inför Filosofiprovet imorgon (veryvery nice)

Hmm, att det ska vara så svårt att komma på fler saker! Jag återkommer.


Uppdatering.
Jag gjorde just vääärldens godaste mackor och drack mjölk till och dte var helt underbart och kanske det godaste jag ätit på länge mmmmmmm.
Det får absolut ta plats på min gladlista.

* Julias supermackor (i've learned from the best)


Levande död 2

Jag skämtar inte, Stockholm håller mig på benen. Jag o r k a r inte! Jag lägger ner skolan här och nu. Jag ska ändå bli rik på annat sätt så det spelar ingen roll. Nej jag ska inte bli lyxprostituerad heller.



Levande död

Allvarligt talat är jag så jävla bäst på allting. Eller typ inte.
Skjuuuuuuuuuuuuuut mig.
Seriöst, jag klarar inte av ett prov till. Jag orkar verkligen.
Igår grät jag nästan för något helt jätteoviktigt och som inte alls är dåligt på något sätt som T sa. Snacka om att ligga på gränsen till vad man pallar. Snart så.


Stockholm minus 2 dagar är i princip det enda som håller mig på benen nu.

Värre än sju års olycka?

Inatt drömde jag att jag tappade en tand. Det är inte en rolig dröm kan jag lova. Sedan tappade jag en till. Då ville jag bara ge upp.
Imorse kollade jag upp i vår "Drömbok" (okej, den är inte så seriös som den låter utan heter Lilla drömboken och passar småsmå barn ((okej kanske jag då)) ) och gissa vad det betyder att tappa en tand i drömmen?
OTUR!

Hur mycket otur kommer jag att ha då när jag tappade två?

Vad hände i mitt liv?

Är det normalt att få ångest när blogg.se ligger nere? Fast jag är ju inte särskilt normal i vanliga fall heller. Faktiskt. Lite småtrött nu. Också.

Det tål att upprepas: jag och Malin kommer att bli rika.



Och så: HAHAHAHAHAHa. Julia är pinsam. För pinsam för att vara med i tv. Ryyys.

Bäst när det gäller

I julklapp fick jag och Tobbe varsin biljett till valfri AIK-match. Vi ville vänta till en riktigt spännande match. Vi väntade till ikväll. Avgörande match där vinnaren klarar sig från kvalserien. Kunde det bli mer spännande tänkte vi?

Hm, jag funderar på att inte kommentera matchen mer än så.



Jo, en sak till kan jag säga. Vi lämnade det sjunkande skeppet efter andra perioden.

Hur är det möjligt

att ha klipptid före klockan nio när man egentligen börjar 12?!

Sällskap hela kvällen!

Okej, det vore vänligt om någon kunde tala om för mig varför jag hade två leksaksmöss i bh:n när jag kom hem i fredags? :P

Hej jag heter Julia och jag borde sova just nu!

Alltså det var tyyp kul ikväll. Faktiskt.
Men.

Alltså.
Vad ska man säga?
Häng mig typ.








Jobb imorgon känns inte alltför lockande. Inte.
Nej.



Inte.


Fyy.
Jag är trött.
Men vill inte sova.
Eller bara sova.
Inte drömma.
Inte tänka.

Fredagens dilemma:

Stanna uppe länge och nyktra till
eller
gå och lägga sig och få sova längre
?

Detta är en väldigt bra dag

Och nu åker vi iväg för att titta på vaplarna som är ungefär en vecka gamla!
Med andra ord, det blir bara bättre och bättre!


Kanske världens bästa låt?

Huur kan det komma sig att ingen talat om för mig att The Fray - How To Save a Life är sjukligt bra?!!

Pepppeppepppepepep

Annaaaa är min räddare! Och givetvis hemliga vännen X då ;)
Ni kan och ska ta åt er för ni har gjort så att jag peppar som en galning inför ikväll nu! Jaja, vi vet ju hur det brukar gå när Jullan är alldeles för taggad men det ska nog ordna sig! Jag och I har varit och bunkrat upp med allt möjligt som man kan behöva ikväll inklusive ca 4 grejer var att blanda drinkar med !

Det hoppade visst över första barnet

Alltså hur kan min syster vara så sjukt duktig på att rita och måla? Jag är fruktansvärt avundsjuk för det är något jag alltid har velat kunna. Det och sjunga. Jag kan inget av det. Men jag är en jävel på korsord! Det ni :)

UTGÅNG! :D

Jag är tokpeppad och hoppas på typ världens roligaste kväll. Tur att jag inte siktar för högt iallafall.
Nej men det blir nog väldigt bra. Nu ska vi glömma att det är en hel vecka kvar till sportlovet och att jag ska upp och jobba dagen efter. Anna har någon extra sak också, men det fixar vi!
Det allra största problemet för mig är som vanligt vad jags ka ha på mig!! Jag hatar den paniken. Ett tag var jag less och funderade på mjukis men nu är jag åtminstone inne på något mer .. hårdare?



Min mystiska vän X har som vanligt gjort ett förträffligt jobb med att förse mig med diverse alkoholhaltiga drycker  ;)

Huuuuuuur

kan det vara sluta varmvatten när jag ska duscha?!! Och just idag när jag håller på att frysa ihjäl. Nu sitter jag här med 3 lager kläder på mig och har starka funderingar på ett fjärde

Hahaha Lina du är kingen!

Lite abstinens jag har nu alltså, kom in genom dörren för några minuter sedan och nu sitte jag redan här! Jag tror inte att jag ids fylla i hur jag har genomlevt mina dagar sedan i måndags för det är lix inte särskilt intressant.
Eller jo, Malin blev överlycklig över vantarna (jag hoppas att det inte hade något att göra med att jag sa till henne före hon öppnade paketet att hon var tvungen att verka glad) !
Annars har väl jag och T mest spelat lite Manager och sovit bort alldeles för många dagar (det var INTE lockande att kliva upp och fara och lyssna på "ni är seena!").



Lite mer Malin har jag också hunnit med, vi kommer att bli rika ;)

Det känns som om jag kommer att tokblogga hela natten igenom

Julia är fast med ett skolarbete hela natten, känns det igen?

Station!

Utgång fredag! :D


Jullan goes kreativ

Tihi nu är Malins 19-års present snart klar och jag är så sjukt nöjd! Får man vara så galet nöjd över något man har gjort själv? Jag tror nästan det.
Och det ligger ett antal timmar bakom så om hon inte typ kysser mina fötter funderar jag starkt på att bränna upp paketet med papper och allt.

:)

Beslutsångest x 1000

Mamma har länge tjatat om att jag ska börja kika lite i alla utbildningskataloger som skickas till mig och som hon har samlat på hög eftersom jag vägrar att ens titta på dem.
De ger mig panik och och jag börjar kallsvettas. Hjärtat slår hårt och jag känner mig svimfärdig.
(Okej, kanske inte riktigt exakt precis så men nästan!)

Jag vill inte bestämma mig. Jag vill inte välja. Ju.
Som tur var behöver jag ju inte göra det riktigt än men ändå. Panik.
Tänk så enkelt om jag hela mitt liv vetat att jag ville bli astronaut (okej kanske inte jätteenkelt) eller bonde eller dagisfröken eller vad som helst!
Då hade jag bränt upp alla kataloger d i r e k t !!

La Liga

Vad hände med Barcelona? Fyyyyy.
Alltså jisses.
Ge Deco en enkelbiljett tillbaka till Portugal tack.
Tack.
Tack.
Tack.


Men nu blir Ingrid glad iallafall. Men 33% i bollinnehav på hemmaplan? Komigen.

Förtydligande

Givetvis vinglar jag enbart pga trötthet.
Ingenting annat.
Självklart.

Jag? Skulle inte tro det.

Det kändes lite konstigt liksom

Jag är inte van att vara så stadig och pigg på lördagmornar när jag ska iväg till jobbet så att jag var tvungen att vingla lite i badrummet för gamla goda tiders skull!


Låt oss dansa

Jag råkade hitta utröstningen på 4:an och insåg att det var ganska väntat att det skulle bli Harald som fick lämna. Stackars Lasse verkar aldrig få dansa klart även fast han nästan rent ut har sagt att han vill det!
Visst verkar det vara väldigt många Tobiasar eller Tobbesar i det där?! Eller är det bara jag som saknar min..?

Gnäll-Anja

tog inte guld!
Fast hon går ju liksom inte lottlös från det är VM:et.
Hade varit roligt om Borssén hade kirrat en medalj faktiskt.

Nytt gymkort?

Nu har vi varit och sparkat jag och T, hihi. Jag kände mig lite som en tant men det var mysigt (eller okej, skönt att slippa gå)!
Fast det var mest han som sparkade, när det var min tur märkte jag att jag har 0% muskler kvar och var tvungen att gå och skjuta sparken framför mig. Eller så är det T som har dubblat sin vikt i veckan. Det blir att börja lyfta lite seriösa vikter till nästabgång tror jag!

Pga extrem trötthet är det nog dags för sängen snart men först blire att se Sporten! Jag har inte vågat kika hur det har gått för AIK men jag hoppas på det bästa :)

Tröttheten är brutal alltså!

Jag lovar att om jag inte visste att Ingrid hade bil imorgon skulle jag sova i tusen år. Men självklart kommer jag aldrig komma i säng inatt heller, det är ju liksom bara att räkna med.
Jag är så nöjd över att läxan till imorgon är bortgjord men det kändes faktiskt lite förgäves när jag insåg att de flyttat Criminal Minds till fredagar :(


Glad alla hjärnansdag

!
Inga hjärtan fick jag heller (iofs inga hjärnor heller) och när käre far skulle köpa några gelehjärtan åt mig som tröst var de slut överallt :(

Finbesök

Jag övervägde en kort stund (mycketmycket kort stund) att fara ut och springa men det kändes alldeles för ambitiöst för att vara jag så jag avstår nog.
Däremot har jag hela kvällen fullbokad om jag vill för snart kommer nämligen herr Filosofi, fröken Engelska och unge herr Matematik på besök och de lär hålla mig upptagen hela kvällen lång. Det finns en ganska stor chans att jag dissar dem.

Krysssss

Ikväll är det faktiskt inte mitt fel igen att jag inte kommer att träna! Maja hoppade av med X antal dåliga bortförklaringar och både Frida och Anna var trötta alternativt lata. Det blir liksom bara jag kvar då.
Och kom inte och säg att jag ska träna själv för ikväll vare liksom meningen att det skulle vara Kibox och jag vägrar slåss med någon okänd gubbe :P

Så ikväll blir det att äta en massa tårta (och hjärtan om jag hade fått några men det har jag inte så jag funderar starkt på att köpa till mig själv) så om jag blir jättetjock nu så är det erat fel!!

Inte nu igen

Nyss frös jag och nu håller jag på att svettas ihjäl. Jag orkar verkligen inte få feber, snälla.

Ticktack

Alltså jag är sjuuukt uttråkad idag igen!
Jag vet inte vad det är för fel på mig. Men något är det iallafall. Fast det är ju inte helt ovanligt :)
Jag gick och la mig under täcket. Jag klev upp igen. Jag satte mig vid datorn. Jag läste på aftonbladet.se. Jag spelade ett jättetråkigt spel för att inte Bitch fungerar på den här datorn. Jag gick och la mig i sängen igen. Jag ringde pappa för att påminna honom att köpa mjölk.
Och nu sitter jag här igen.

H.H

Sådärja, nu har jag i sann Håkan-anda bytt namn på min blogg!

Btw så ska vi faktiskt gå på balen och han ska ha sin sjömanskostym :)

Jag har matat katterna, jag har rastat alla hundarna

kan nån föreslå vad jag ska göra sen?
För jag har nämligen sjukt lite att göra! Eller egentligen finns det ju massor jag skulle kunna göra. Men jag är tyvärr inte särskilt sugen på att skriva 10 sidor filosofi, eller räkna matte, eller skriva om hur det vore att bo i Vuogga(?!).

Åhhhhhhh

Jag som äntligen skulle styra upp mitt liv och köpa Grey's-boxen, första säsongen! Då är den slut :(

Faktiskt

Okej, mycket helt okej! Min lördag blev riktigt bra :)
Väärldens lugnaste förfest hos Lina & Jocke, med jag, dem 2 och så Elin som dränkte sin sorger (och som hade börjat långt före jag tog mig dit). Men givetvis ska man göra det när man blivit dumpad.
Vi såg Melodifestivalen såklart (prata inte med mig om det) och sen spelade vi kort en massa.
Deras lägenhet är världens finaste!! Precis som jag också skulle vilja ha någon gång, men det är ju tveksamt. 

Sedan skjutsade Jocke ner oss på stan, jag avböjde att följa med på Statt och mötte istället upp med Malin för att som vanligt avsluta kvällen på Max. 
20 över 1an till Ursviken, bra slut också :) 

Tack för den.

Jag är fortfarande lika arg.
Fast T har fått upprättelse, trots att jag måste säga att han måste ha varit väldigt döv om han inte märkte någonting..

Men åt säga åt mig att hålla käften, den enda som ska hålla käften är han.
GRRRRRR. Jag är fortfarande arg. På riktigt.

Nu förstörde han alltså inte bara gårdagen, utan även ikväll. Mitt sug att festa är ungefär lika med 0.
Tack för den.

Han är rätt friiiiiiiiiiiisk!

Jag är så arg just nu att jag inte ens kan skriva om allt det roliga som vi hade på klassfesten!
För roligt hade vi, absolut.

Slutet blev dock inte lika glatt.
Min 7a tömdes. Och jag kan lova att det inte var jag. Hade jag druckit det hade jag inte suttit här och skrivit just nu. Inte långt på flera timmar. Snarare legat kvar hos Ingrid någonstans.
Kul. Friskt. Ball. Trevligt.
Det värsta är att han nekar. Trots att flera stycken kom och sa det till mig, oberoende från varandra!!
Jävla idiot.
Och han har mage att säga åt mig att hålla käften?!
Jag är så arg att jag kokar. På riktigt. 100 jävla grader.



Men det som gör mig mest ledsen att jag trodde att du alltid skulle ta min sida automatiskt....

På tal om melodifestivalen...

Jag och Malin var rätt dåliga på att pricka in vilka som skulle gå vidare i förra omgången! Vi hade precis alla rätt, det är ju helt sjukt!

Då har man sett alldeles för mycket på schlager ;)

Klassfest!

Imorgon är det äntligen dags och som vi har väntat :)
Det kommer att bli galet kul tror jag ! Eller det vet jag.

Lite jobbigt med jobb som vanligt men det får man ta..

Däremot lördag är lite oklar just nu! Min Jimmy är ju med i Melodifestivalen och det kan jag ju inte missa! Men samtidigt så är jag ju bjuden på fest hos Lina och hon träffar jag ju inte hälften så mycket som jag skulle vilja! Så det är lite jobbigt att ta beslut :/

Sedan är ju problemet vad tusan jag ska göra sen när de andra går ut?! Jag kan ju inte direkt hänga på max tills det är dags att gå hem ;P
Plus att jag typ inte vet någon annan som ska festa på lördag så det finns ingen fest jag kan krascha heller.

Förslag mottages alltså.

-26 grader?!?

- 26 grader . Kallt . Ute .
Cykel till skolan.
Jag . Kommer . Inte . Överleva .

Det har hänt igen!!

Julia, även kallad Latmasken, har varit och tränat! Hon slogs litegrann, hon sparkades lite och till sist slogs hon ännu mer.
Och hon lever fortfarande. Står upp till och med!
Frågan är, hur länge till?


Mix-max

Jag sitter längst ner i källaren, det är -25 ute, jag sitter bredvid ett dragigt fönster, jag har knappt någon känsel i fingrarna

hur friskt är det då på en skala att sitta och äta en isglass?!


Ah?

Är det en pik till mig att varje gång jag tittar på min blogg så är det bara reklam för bantningspreparat och sånt på reklamen ? ;)

Kan man blir förlamad om det är för kallt ute?

Det var ungefär så det kändes idag när jag kom hem iallafall! Jag hade seriöst ingen känsel i benen och stapplade upp för trappan (det var oskottat så jag var som en plog fram till trappan eftersom jag inte kunde lyfta benen!).

Vad är det för fel med vår? Vad är problemet med värme och sol?! Vad har någon emot sommaren?

Jag är så stolt över mig själv!

Träning ikväll och jag överlevde heeela Intensiv-passet! Fast jag var som död efter. Sjukt nog har jag saknat den känslan, den när man är så trött att man inte tror att man ska kunna ta ett enda steg till.
Jättesjukt. Jag som inte är direkt, hrrrm, aktiv av mig.

Knäet känns ok än så länge. Fast just nu förväntar jag mig ingenting. Det kan lika gärna krascha imorrn.

Träningsvärk kan jag dock räkna med. Med en fysik som en 80-årings så.

Nä nu ska jag kila iväg och kika lite på tv. Definitivt skratta lite åt Kent-Lennart!! (Fast absolut inte för att han är rolig)

Anna Book Cuger (snälla det var väl liiiite roligt iaf?:P)

Okej, jag erkänner, jag är en schlagernörd (jag måste ju vara det när jag kunde sjunga med i alla låtar i medleyt igår, och gjorde det, högt!), jag ser oftast som alltid melodifestivalen (T var rätt nöööööjd igår!), och jag gillare!

Men komigen! Anna Book och jag är inte direkt bästa polare! Och ingen låt var ju ens lite bra?
Tommy Nilsson var kanske det slitnaste jag sett och vad hände med Andreas refräng?
Men okej, Uno är coolast (fast vem var fågelskrämman bredvid?) och Luuk var ganska rolig faktiskt.


Nej nu får faktiskt Jimmy ta och styra upp det här nästa vecka! Och det gissar jag att han gör :)

Kanske världens jättebästaste låt just nu!! :

nerina pallot - sophia






(Jaaaaa det är den från 3-reklamen! Och neeeeej jag ser inte på tv för mycket!)

Drömmar del 2

Det dyker upp gamla saker också. Saker som jag trodde var begravda liksom. Kanske under ett ton med sten.
Hejhej säger dom. Vi är tillbaka nu. Hehe. Vi ska göra ditt liv mindre glatt och rosa och soligt. Du hade väl inte glömt oss?

Drömmar

Vad är det med att drömma just nu? Jag drömmer olika saker varje natt och det sjukaste är att jag kommer ihåg mycket från de flesta! Och drömmarna är inte särskilt friska heller...
Och jag är tydligen inte ensam heller! Tydligen drömmar resten av tjejerna saker hela tiden som de kommer ihåg.
Vi har umgåtts alldeles för mycket :P



Jag gillar faktiskt att drömma. Det är skönt med sköna drömmar. Det behöver itne vara på riktigt liksom. Men jag börjar bli rädd för mitt undermedvetna. Mitt undermedvetna är inte särskilt förtjust i T tror jag. Mitt undermedvetna vill kicka ut T ganska mycket. Det är lite skrämmande.

Min morgonstund=inget guld så långt ögat når!

Alltså kom igen. Alla bara måste hålla med mig om att jag är världens duktigaste arbetare som kliver upp klockan NIO varjee lördag utan undantag.
Bakis, javisst upp och jobba
Sjuk, javisst upp och jobba
Allmänt jättetrött och jätteless, javisst upp och jobba

Idag har jag till och med klivit upp ännu tidigare eftersom jag var tvungen att ilstörta iväg till Ursviken istället för att vara hemma eftersom att min käre pojkvän fick värsta allergiattacken och inte kunde andas. Perfekt att hunden kommer om ett par veckor då!

hits