vilken helg!!

den har varit helt galen och då menar jag verkligen helt galen! först började det med min och majas 39årsfest i fredags (maja fyllde nitton och jag tjugo) som började rätt lugnt men som var på god väg att spåra ut till slut. vi åt god middag, lekte roliga lekar, drack litegrann, lyssnade på lite schlager (okej jag och malin lyssnade på schlager och de andra mådde bara dåligt över musiken), drack lite till och åt en massa goda (ja faktiskt) saker som vi hade bakat! så tack alla som kom och gjorde det så himlahimla roligt :)

och idag har alltså dagen till slut kommit! min 20årsdag! och även idag har varit en kanondag, kunde knappast bli bättre tror jag! jag har haft besök hela dagen och fikat ungefär lika länge (där runt fjärde gången så började jag må lite illa) och fått jättefina presenter (bl.a en ny stor röd resväska som jag ska ha imorgon när vi åker till TURKIET!!).
nu är jag lite trött och borde egentligen sova men jag ska tvätta två tvättar till och jag har långt ifrån packat klart plus att mina kära resekamrater kom med andra säsongen av greys och jag blev hyfsat sugen att se den nunununu. fast jag börjar jobba klockan nio imorgon så det är nog verkligen ingen bra idé. fast när har jag någonsin brytt mig om någonting är en bra idé? tydligen aldrig.

dagens kund

till dagens kund måste jag helt klart utse äggklockekvinnan! (eller äggur som hon kallade det, prova säga det snabbt, INGEN kommer att fatta vad du menar, jag fattade inte heller). när jag väl hade lyckats förklara för henne att vi inte längre hade hemma några äggklockor så började hon fråga mig vilka som hade det. lätt att veta?! jag jobbar ju här och inte på alla andra affärer i stan...! och när jag väl hade fått henne att fatta att jag inte visste om någon affär som sålde äggklockor så frågade hon vilket märke som hade äggklockor (eller äggUR) som man skruvade upp. hon fattade verkligen ingenting. och inte jag heller.


positiv stämning

i love europe spelas på radion och jag ska jobba i två timmar till. ibland suger verkligen livet. och det värsta är att det är omöjligt att fejka skada och gå hem också, för då måste bara någon annan jobba åt mig istället och det känns ju inte heller bra. så nu ska jag sitta här och göra ingenting (okej då ta lite betalt då och då) och längta hem för att mamma ska få chansen med mitt hår igen. det kanske blir rött den här gången, vem vet. eller svart. jag är sugen på svart.


jag ser ut som en holländska

igår var mamma snäll och skulle hjälpa mig att bleka min utväxt. jättesnällt verkligen. synd bara att håret blev gult. hjälp. jag hade tänkt sjukskriva mig imorse men sen insåg jag vad jag höll på med och nu är jag här ändå. och det är bara en person som har kommenterat det så det kanske inte är så farligt ändå (eller så låter alla bara bli att säga nånting för att vara snälla). men jo, det är farligt. skulle jag fläta håret och sätta på mig träskor skulle jag passa i vilken reklam för holland som helst!


julia & maja 39år

jag fyller ju som tjugo år på söndag (jag kan lova att jag har längtat en aning) och maja fyller passande nog nitton år på fredag så det blir en helt galen 39års-fest på till helgen! jag håller på och styr upp en massa lekar och maja har ansvar för bakningen (taktiskt av mig) och jag längtar helt sjukt mycket! men det är sådär att 90% av de som jag vill ska komma är i jävla ASIEN (ja ta åt er brudar!!) men jaa, vi får nog ihop en hel del folk med våra gemensamma kompisar också. och så har jag ju alltid min malin. vapendragaren i vått och torrt (mest vått hihi).


kvällspromenad i sol, det gillar vi

ibland är min hund världens sötaste och ibland är han världens jobbigaste. igår lyckades han vara båda delarna. jag och simon skulle ut och gå och självklart var jag tvungen att ta med mig den lilla pälsbollen (nej det är faktiskt inte simon jag menar) så då gjorde jag ju det. och novak skulle absolut ha med sig en tennisboll! jag försökte förklara för honom (som en mamma till sitt lilla barn) att om han skulle ta med den fick han bära den själv, hela vägen och att jag inte tänkte ta den om han blev trött. och då gjorde han det! han var helt galet gullig när han travade på där bredvid oss med bollen i munnen. då tyckte jag om honom. sen så var han inte lika gullig när vi kom hem igen och han var hyfsat lerig.


inga ljuva minnen direkt

jag tror att jag ha ändrat mig vad det gäller gårdagens dagens kund! just innan jag skulle gå hem dök en ännu starkare kandidat upp. jag fick rysningar när jag såg honom (och det var inga härliga rysningar, ingrid vet). det var tro det eller ej vår gamla spanskalärare som dök upp i igen hög person. ryyyyyyyys. fast han kanske inte var så glad att se mig heller, han tror nämligen att jag har psykiska problem (fråga mig inte det är verkligen en sjuk historia men det var värt det och jag skulle göra det igen om jag var tvungen). så GB måste nog utses till gårdagens kund (det var ju faktiskt lite synd av honom, vi vägrade ha honom och tvingade rektorn att fixa en ny lärare)! och sorry jultomten, hoppas jag anses som snäll ändå.


jag är helt förstörd

ett litet tips: ska ni kliva upp klockan sex på morgonen, gå och lägg er i tid!!!! jag trodde att det var ett skämt när klockan ringde imorse, det kunde inte vara möjligt att jag skulle upp redan. men ja, jag hade inte mycket till val och här sitter jag nu igen. hade jag fortfarande gått i skolan så hade jag också legat i sängen fortfarande, det kan jag lova! jag öppnade ju idag så jag kunde liksom inte bara strunta i att dyka upp.


typisk mobackenkväll

visst är man riktigt bra kompisar om man kan umgås en hel kväll genom att sitta vid varsin dator och spela ett frågespel? ikväll har jag och maja gjort precis det. och ätit lite glass. och ätit lite chips. och storshoppat på ica maxi. mina nya röda pumps är inte att leka med!
nu sitter maja och är sjukt sugen på en hotdogmaskin som hon funderar på att lägga bud på en internetauktion. nyss var det uppståndelse när hon upptäckte att den bara kostade hundratio kronor! men hon insåg väl kanske att det var (lite) onödigt hihi. fast nu är hon sugen på ett minikylskåp att ha i sitt rum, jag säger bara GO FOR IT!

och vinnaren är..

idag utser jag faktiskt jultomten till dagens kund. det är sant! han hade stor mage, vitt hår och skägg (lite mer kortklippt än vanligt men det är ju för att det blir sommar nu, och för att inte alla ska känna igen honom och komma och tjata om julklappar. men jag genomskådade honom såklart) och bröt på nordpoliska (kan det faktiskt ha varit, jag fattade då iallafall knappt vad han sa). jag hade tänkt smöra lite och sjunga jingle bells när han handlade men insåg att mitt kraxande knappast skulle ha imponerat på honom!


full rulle

alldeles nyss för en minut sedan hade jag min första kund. och vi öppnar klockan sju! jag skulle ha kunnat ligga här under skrivbordet och sovit en timme eller typ käkat frukost uppe i fikarummet. men nej då, jag ska sitta här och vänta snällt på att en kund ska behaga infinna sig. tur att jag har snyggbyggarn.


ovanligt morgonpositiv

det känns som om det inte spelar någon roll att jag måste börja kvart i sju en sådan här dag! och här är de tre främsta anledningarna:

1. solen skiner (nästan) och klockan är halv åtta på morgonen

2. idag är det exakt en vecka till dess att vi sticker iväg till turkiet!

3. och så givetvis, det är mindre än en vecka kvar nu tills dess att jag fyller 20 år!!


har man gett sig in i leken..

och idag är jag också ganska nöjd för jag har sutiit ute på altanen i solen och mått mycket bra! det var en liten miss att sova till klockan tolv dock, eftersom jag börjar kvart i sju imorgon och alltså borde gå och lägga mig tidigt. hmm, lycka till! fast i och för sig så sitter jag och gäspar nu, så det kanske går bra ändå. ikväll missar jag iallafall inte premiären av i sanningens ögonblick! (eller jag tror åtminstone att det är premiären?). jag vet att jag kommer att må dåligt för deltagarnas skull men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det ska bli roligt att se deras hemligheter komma fram!

vilken kväll

fast igår var jag faktiskt extremt nöjd! det är inte varje dag man blir bjuden på en jättegod middag och därför vill jag härmed utse jocke till helgens grillmästare och lina till potatisgratängsspecialist. efter det att vi hade ätit så att vi knappt kunde stå upp (och nästan precis allt hade vitlök i, kan knappast bli bättre) så åt vi lite mer, efterrätt givetvis! vi satt i deras säng och åt glass med chokladsås och maränger och bananer (jag vägrar att kalla det för marängswiss utan grädden lina) och såg på film. jocke somnade först, lina snarkade efter en liten stund och jag kämpade som ett djur för att inte göra samma sak. 10 poäng! 

jag är aldrig nöjd

hur sjukt jobbigt det än är att stiga upp klockan sex på morgonen är det faktiskt nästan bättre än att komma hem från jobbet halv sju på kvällen! den här sista timmen är värst, det händer ingenting, jag är jättehungrig och jättetrött och allt jag har att se fram emot i en timme är att vänta på en massa kunder som inte fattar att vi stänger klockan sex utan "bara ska kolla en sak". grr.


faktiskt bara sju minuter

nu verkade det som om jag hatade livet hela kvällen igår men det stämmer inte alls! jag hatade livet en yttepyttestund medan jag lyssnade på låten (okej då jag lyssnade på den två gånger) men sen var det liksom bra igen! det var skönt ute och jag och maja taggade järnet för resan. så det ordnade upp sig, inga tårar fällda osvosv. jag har bara ett dilemma, jag vet inte om jag hoppas mer på norrmän eller gotlänningar....


bara en liten stund

och just nu lyssnar jag på om du lämnade mig nu med lars winnerbäck och miss li och hatar livet en stund.

jag tror att jag kommer att dra på mig en hjärtattack om jag fortsätter bo hemma

stämningen var chockerande nog väldigt bra runt matbordet! och då menar jag verkligen chockerande. okej ellen och maja älskade väl kanske inte direkt varandra men de var artiga mot varann och skickade mjölken och sådär. kanske lugnet före stormenn (åtminstone efter). däremot var den inte riktigt lika bra idag när jag var hem på lunchen. jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt var det krig här hemma och alla skrek åt alla och det slutade med att jag kastade keso på maja (jättemoget jag vet men jag fick typ en blackout och skakade verkligen av ilska, hon höll ju aldrig käft!) och sen så var den dagen liksom körd. jag var så nere på jobbet att jag inte ens kunde vara trevlig mot snyggbyggarn. katastrof.

lugn och ro

jag hade tänkt smita ut på en promenad innan mamma kom hem för att slippa laga mat (jag orkar faktiskt inte göra det idag, jag gjorde det hela förra veckan så tänk inte sådär om mig). men jag hann inte. och nu sitter jag fast här nere. jag samlar ork för att gå upp. det är ingen vidare stämning här i huset heller. man skulle kunna tro att det åskar! men det är bara vi tre systrar som kommer ihop oss om precis allting idag. nyss dundrade den ena systern nerför trappan med den andra systern i hasorna. de skrek om någonting. jättehögt. sen så började novak skälla. det är harmoni.

värsta kontrasten

det var en ganska underlig känsla att vara ute och gå igårkväll. det var hyfsat varmt i luften och solen lyste länge och jag gick på asfalt. men samtidigt var det en meter höga snövallar på sidan om gångvägen! okej att prata om aprilväder men nu har vädret blivit komplett galet. och jag är enbart glad som missar valborgs i år (fast det var jag redan innan också, festa kan jag göra i värmen i turkiet) för det kommer att vara ett enda långt iskallt bad i smältvatten.


mätt och belåten

det var gott! och kakan efter är inte helt fel, mums.

nu måste jag ut och gå en sväng om jag inte ska somna.

det kan hända att jag somnar gåendes.

jag känner mig som en överlevare

nu har jag äntligen slutat och det känns så skönt! om det är en sån här lättnad att komma hem efter en endaste dag så kommer jag ju knappast att överleva två hela veckor. det blir spännande. fast onsdag-torsdag börjar jag ju klockan nio på morgonen så det blir lite sovmorgon. fast då kommer jag inte hem förrän tidigast halvsju! att jobba är guds straff på jorden tror jag.
nu ska jag hoppa i duschen och kasta in min jobbtröja i ett hörn och försöka glömma den och sedan fara på subway och äta middag! jag flyr fältet här hemma så får de äta sin flygande jakob bäst de vill. jag äter iallafall inte varma bananer i mat. punkt slut.

allt går så långsamt

nu känns det verkligen som gamla goda tider. jag har just gått hem på lunchen för att gå ut och gå med novak och knappt hunnit äta någon lunch. precis som förr. älska att jobba<3

nej okej då, det är inte värst. och jag ska vara glad att jag överhuvudtaget får jobba nu ett tag jag vet jag vet. men det är inte världens enklaste omställning att gå från att vara hemma hela dagarna och sova hur länge jag vill och göra vad jag vill till att kliva upp klockan sex på morgonen och jobba hela dagen! och just nu är det så sjukt tråkigt! det händer ingenting och det är knappt några kunder i butiken. jättetråkigt. fast då passar jag på att kika på den fräscha byggarbetaren som just nu håller på och bygger om här i butiken. så jag överlever nog ändå.


det gick över ganska fort

och på lördag var vi alla vänner igen och vi kurade ihop oss i fredriks säng allihopa och såg på seven. mysigt värre och till och med jag vågade se hela filmen (brad pitt kan ha någonting med det att göra). maja sov. och sen så var jag fyllechaffis åt Xkexet och min kära far och ett par i hans ålder som var så fulla att de knappt kunde gå och ännu mindre prata. det var roligt värre. efter det att jag hade övertalat min far att det inte var en bra idé att ringa till någon klockan två på natten somnade han i baksätet och jag fick äntligen köra hem och sova. eller åtminstone köra hem. det var ju ungefär här jag började vända på dygnet ordentligt och följden av det känner jag just nu när jag skulle ge vad som helst för en säng och ett täcke (eller ett golv och en filt, just nu är jag inte kräsen).


vårt svarta lilla får sid

utgången i fredags började bra men slutade i ilska skulle man kunna säga (det är det minsta man skulle kunna säga till och med). alla var arga på alla och när fredrik hämtade oss så slutade det med att vi satt och skrek i munnen på varandra i bilen. simon fick ta en hel del men det förtjänade han! jag kokade nästan där ett tag och holm fick ett mindre vansinnesutbrott (stackars fredrik fick ta det), kastade igen bildörren bakom sig och gav honom fingret. man kan säga vad man vill men det är ALDRIG tråkigt tillsammans med järngänget hahaha.


det kommer att bli en väldigt spännande vecka i turkiet !!


piggelin

det är omänskligt och borde vara förbjudet att stiga upp klockan sex på morgonen! särskilt om man är så pass intelligent att man sover till ett dagen före. nej det fanns inte en chans att jag skulle kunna ha somnat i tid. men jag är ju åtminstone vaken och uppe så jag gissar att jag får nöja mig med det! så nu sitter jag här på jobbet och håller tummarna för att det inte dyker upp någon kylskåpsköpare eller någon som är sjukt sugen på ett nytt fönster. för då blir det att bluffa sig fram och jag är definitivt inte nog pigg för det just nu!


värsta kocken 2

till middag idag blir mitt projekt ugnsbakad lax med avocadoröra. jag har aldrig förr insett att det kan vara så roligt att laga mat (givetvis är det ännu roligare när jag slipper plocka undan också) och min familj har inget emot att vara försökskaniner! mamma öär nöjd så länge hon slipper laga maten.
strax ska jag hoppa in i duschen för jag har lyckats gå en promenad idag också! novak skötte sig mycket bättre och jag hade till och med sällskap. allting går så mycket lättare då!

utgång ikväll jatack. jag kunde ha varit mer taggad men jag vet ju hur jag funkar. ju mer otaggad desto roligare har jag!

snacka om i-landsproblem

fast jag har ingen fjärrkontroll och det är grymt jobbigt! det kan vara batterier som saknas och jag hoppas att det är så för allt i världen. för jag har levt med en tv utan fjärrkontroll väldigt länge och det är sjukt jobbigt. tänk dig att du ligger där nerbäddad i sängen och scrubs har just slutat. inte vill du då resa dig upp och stänga av tvn?! nej, icket, aldrig. just därför måste jag se till att fixa nya batterier, annars kommer jag aldrig att bli en äkta kvällstvtittare.

fyrkantiga ögon

nu har jag just sett första avsnittet av femmans nya serie dirty sexy money och jag måste säga att jag tyckte att det var bra! och jag är sugen på att se andra avsnittet som går på 9an nu men när jag upptäckte att jag inte hade kanalen på mitt rum så var det inte längre ett alternativ! fast jag är superglad på min tv, det lovar jag. för första gången på typ ett halvår kan jag se tv på mitt rum!!! lyckan är total och jag funderar på att se tv dygnet runt.

det får dröja ett par år till

det var ungefär så hemskt som jag trodde ute. det blåste snö och var iskallt. jag blir så deprimerad!! när man var liten skulle man ju få ta fram cykeln nu och hoppa hage och spela utskjutning och grejer! istället är det fortfarande pulkaväder men ingen normal unge vill väl åka pulka i april! och novak har gått tillbaka i ålder tror jag och uppför sig inte alls och jag blir så less på honom. jag tror att jag skulle bli en värdelös mamma för jag har verkligen inget tålamod alls. plus att jag aldrig skulle vakna när barnet skrek på natten, det krävs en mindre jordbävning för att jag ska vakna när jag väl har somnat!

mattant

jag är ju liksom kokerska här hemma så länge som jag är mellan två jobb. och ikväll blir det turkisk lins- och köttfärssoppa (bara för att jag vill vara där nu!) och jag måste ge mig ut i snöstormen för att handla. jag har ju varit mer sugen i mitt liv om vi säger så. om jag ser ut genom fönstret nu är det helt vitt. himlen är vit och det är snö överallt, visst är det ändå april? jag börjar faktiskt fundera. och jag funderar också på att förlänga perioden som jag ska gå i ide till i början av juni.

falköga

okej nu ska jag göra ett ryck och gå och lägga mig tror jag (de där två sakerna verkade inte riktigt höra ihop men okej då). jag har lyckats borsta tänderna och har bara linser kvar. kan ni som inte ser dåligt fatta hur jobbigt det är med linser?! jag skulle ge väldigt mycket för att se perfekt. då kanske du skulle satsa på en ögonoperation kanske ni tänker och ja, den tanken har slagit mig. men förutom att det är så svinigt dyrt så är det lite otäckt att tänka på att det är just ögonen som opereras. hejsan hoppsan så är man blind och då hjälper inte alla linser i världen! så jag tror att jag fortsätter och kämpar på med linser och linsvätska och linsetui och allt vad man behöver. åtminstone ett tag till.



meddelande till järngänget (om det nu är någon som lyckades hitta hit): BILJETTEN HAR KOMMIT!! :D

varför är det inte trippelavsnitt av scrubs?

nog för att jag har sjunkit ganska lågt, men inte så lågt att jag sitter och ser på cheers! fast jag orkar verkligen inte resa mig upp (varför ligger alltid fjärrkontrollen utom räckhåll när man behöver den?) så jag kanske får gå ner till botten då.

inte jättepoppis

och legat i soffan är det enda jag har gjort! jag har sett manchester gå vidare i cl, inte särskilt oväntat efter 2-0 på bortaplan mot roma och jag har ätit en massa. tobbeXkex var här och chillade med mig och det var väldigt uppskattat! det är hur härligt som helst att vi fortfarande kan umgås måste jag säga. även fast jag inte är särskilt superpopulär i hans läger. "fan tobbe" var kommentaren han fick när han berättade för en kompis att han var hos mig och såg fotbollen. aja, skitsamma så länge han vill träffa mig så!


träningsvärken från helvetet

imorse när jag vaknade kunde jag helt seriöst knappt ställa mig upp! jag är ju som ganska dum och hittade ett litet styrkepass på aftonbladet igår som jag bestämde mig för att prova på. och eftersom jag som sagt är ganska dum tänkte jag inte på att jag knappt lyft någonting tyngre än ett mjölkpaket på flera år och körde hela passet stenhårt. dumt. jättedumt. plus att jag efter det gick med novak en timme. och sen när simon undrade om jag skulle med och gå en timme till så hängde jag såklart med. straffet fick jag imorse. det kändes ungefär som att någon hade slagit mig med ett slagträ över hela kroppen. det gick nästan så långt som att jag började leta efter blåmärken på kroppen! nej tacka vet jag att ligga i soffan och se på tv. det är det enda jag ska göra ikväll kan jag lova.

tre veckor kvar

det blev både en bikini och nya högtalare. och nya skor. jag är en svag människa som vanligt. och det fick mig att längta till turkiet sjukt mycket!!

det kommer att sluta med en bikini per dag

nu är klockan tolv och det är dags för promenad med vovven. jag har inte riktigt kollat upp vädret helt men det ser helt okej ut. det är åtminstone inte snöstorm! sen efter det måste jag skynda mig att äta något och ta en snabbdusch för då ska jag och maja på stan och leta grejer till resan! nog för att jag redan har beställt fyra bikinis (jag ska inte behålla alla självklart) men om jag hittar en perfekt här i stan så får det väl bli den? sen så måste vi fundera på om vi ska köpa nya högtalare till ipoden. för nu när fredrik också ska med så har vi redan ett par högtalare, men vi är ju som lite smått sugna på att ha ett par i vårt rum också!

bokat och klart

nu är det bokat och klart och jag är nästan övertaggad den här gången! vid förra bokningen fick jag ju min kris och det blev inget av det men den här gången seglade jag bara igenom det. fast paniken kom ändå lite smygande efter vi hade bokat när vi satt och såg på bilder från hotellet! alla var antingen över 60 eller under 10 år. fast det lär väl inte hindra oss, i tärna var det bara vi fem i en stuga hela helgen och det är det roligaste på länge! som sagt är det tredje gången jag åker till alanya (lite tråkigt kanske men det är ju ett bra partyställe) och alla tre gånger har det varit helt olika resor. första gången var vi sex tjejer som åkte iväg och det var riktigt riktigt roligt (kanske för att det var världens bästa tjejer som for men ändå), andra gången var det med pojkvännen och dte var ju betydligt lugnare men väldigt mysigt. och så nu då, en blandresa med gänget som jag spårat mest med nånsin. vi triggar varandra, livsfarligt, men jag är säker på att det kommer att vara en sjukt rolig vecka!

pepp

det här måste fixas innan vi far:
en bikini (eller två)
nya högtalare till ipoden (och eftersom den är min så blir det min musik som spelas mohahah)
solkräm (fast inte om man lyssnar på min mamma, då ska man brinna)
resorb (räddningen)
en kortlek (kanske viktigaste på hela resan)

hajk-julia

det gick bra för fredrik på stan men sämre för mig. det blev definitivt ingen lax men lika glad för det var jag! jag slapp laga mat och fick en sjukt god macka istället och fredrik köpte två tröjor. kunde inte ha blivit bättre.
fast vädret fortsätter att håna mig och jag som ska gå till ica med en ryggsäck som värsta friluftsnissen och köpa apelsiner! det är inte särskilt lockande vill jag lova. men det är bra att jag gör någonting åtminstone, så tiden kan gå lite. efter klockan åtta ikväll så bokar vi, det gillas.

oväntat nog är jag ute i sista sekund

och nu borde jag verkligen skynda mig för fredrik kommer och hämtar upp mig om cirka tio minuter! jag ska tydligen agera smakråd och det passar ju perfekt när jag själv inte har råd att köpa en massa kläder. jag får shoppa men behöver inte betala kan man säga. sen så har jag lovat att laga mat ikväll också så jag måste hitta ett bra recept också, plus att jag sitter i morgonrock. det ordnar sig! laxpudding låter väl bra?:)

okej aprilväder, men nu är det ju januariväder?

nyss var det asfalt ute och nu är det snö. nej men blir inte deprimerad? JAG ORKAR INTE MED MED SNÖ! det är såna här dagar man är glad att man inte krisar längre utan ska boka en utlandsresa ikväll!! alanya för tredje gången men det är sånt man får ta, nya människor varje gång och vi kommer att ha så sjukt roligt, det är jag säker på. sen så kommer det ju att spåra helt galet också men jaja, det är också sånt man får ta. vi är ju vana vid det åtminstone!

jag satsar inte på BEACH 2008

och det allra bästa jag har gjort på jobbet idag är att jag har köpt en picknickkakform som kommer att användas otroligt mycket i sommar! jag och malin ska leva på picknickmat och rött vin. hej och välkommen alkis sommaren 2008!


hata korv

bara en timme kvar nu och dagen har gått relativt snabbt och smärtfritt! det har varit hyfsat bra med folk och det är roligt för då går tiden snabbare. det väger upp lite att jag är själv i kassan. däremot hinner jag inte äta någon lunchkorv men det gör mig inte så mycket! jag får kväljningar bara jag känner lukten av varmkorv! så går det om man äter samma sak till lunch varje lördag flera år i rad (obs, ofrivilligt!!). nu ska jag bara härda sista timmen, spela av matchen liksom, och sen blir det utgång lika med hemgång. jag ska chocka med att inte gå och lägga mig och sova en stund också utan jag måste vandra iväg med mina filmer som jag måste lämna tillbaka idag. eller så tar jag bilen. helst inte men hur roligt är det att gå utan sällskap?


varför cykla när man kan ta bilen?

ja jag tog bilen till jobbet imorse (två minuter) men bara för att jag kunde! och för att det var så slaskigt ute att jag skulle ha blivit genomblöt efter typ fem meter. och för att jag var lite efter i mitt tidsschema. jag gjorde nämligen världens godaste mackor. och inte bara en heller (okej då jag tog bilen för att jag var så mätt att jag inte kunde gå).


pigg som en mört

okej intelligens är kanske inte ordet man förknippar med mig just nu. vad hände med den hyfsat tidiga kvällen? jag har inte ens gjort någonting som är i närheten av vettigt. men jag borde ju vänja mig, jag gör ju alltid samma sak. aldrig lär man sig (nej jag pratar inte bara om tidiga kvällar här).

imorgon ska jag iallafall jobba i fyra timmar och sen ska jag komma ihåg att lämna tillbaka en massa filmer och sen ska jag laga mat med maja och anna och sen så blev jag nerröstad i filmvalet (jag ville se grease eller krambjörnarna eller något annat snällt och trevligt) så det blir nog en skräckis med grabbarna. och efter det kommer vi inte att köra gamla kågevägen. det ska jag se till!

nu jag ska se lite mer poker (samma program som jag såg igårnatt förövrigt, det tar bort lite av spänningen) och sen ska jag äntligen försöka sova. godnatt!


och vi körde utan lyse

och sen på vägen hem när maja, fredrik, simon och holm hämtade upp mig tog vi en sväng på gamla kågevägen EFTER att ha berättat lite spökhistorier i bilen. jag grät maja grät jag skrek maja skrek. sen slog maja fredrik och så började vi köra igen.

middag med jobbet

mina arbetskamrater är världens roligaste!!! det är nästan så att jag börjar ångra att jag var så ordentlig och skötsam ikväll och inte drack någonting annat än fanta till maten (vi gick ut och åt) men jag jobbat ju imorgon. det brukar ju i och för sig inte stoppa mig och det stoppade absolut inte några av de andra men jaa någon gång måste ju jag vara den kloka? maten var sjukt god iallafall och jag blev sjukt mätt.

värsta kocken

och nu ska jag vara en duktig kicka och lägga lite kött i marinad, DETNI!

jag vägrade iallafall att bära kassen

igår blev det fruktsallad till fotbollen och det var var nog mitt smartaste drag på länge för det betydde att jag inte behövde se matchen själv! när jag bjöd in fredrik och holm på lite fruktsallad så glömde jag visst att nämna att vi skulle se fotbollen också. hoppsan. verkligen inte meningen. inte alls.
sen så fick jag ju hacka typ flera kilo frukt själv så jag kanske får skylla mig själv?

<3

jag verkligen älskar kunder som är kvar i butiken en halvtimme efter det att man har stängt!!!!

jag kommer aldrig komma härifrån

åhåå jaja vad jag är förslappad! jag jobbar idag och började klockan nio och det var en kamp att ta sig upp där runt tjugo över åtta! jag förbannade mig själv för att jag tackade ja (jag vet att jag absolut inte får säga nej till jobb just nu men ändå) och hade planer på att bryta benet på väg ner för trappan eller nånting. men att bryta benet kändes ungefär lika ansträngande som att duscha och cykla till jobbet så här är jag, med två hela ben.

men det är alldeles för lugnt i butiken så mina åtta timmar kommer att kännas som det dubbla, minst. kuljul.


jag ger mig

okej det var ganska skönt ute, fram till dess att vovven smet ifrån mig när vi mötte en annan hund. det finns ingen fegare hund än novak!! och efter det har vi legat en stund på balkongen i solen. det var ännu skönare. jag ger mig, tack solen och värmen! fast det var inte jätteskönt att ligga på balkongen och då menar jag verkligen PÅ balkongen. ska jag tillbaka kanske jag måste fixa en stol eller åtminstone en dyna.

det ser ljust ut

nu ska jag och novak ut och traska en stund. jag får väl ha på mig skyddsglasögon och skoteroverall. eller så njuter jag bara av solen. vi får se.

ännu ett mysigt uppvaknande

ännu en underbar dag att vakna till och upptäcka att vovven har tuggat sönder en full soppåse i hallen som någon har lämnat kvar där och denna någon kommer inte att få det roligt ikväll när jag får veta vem det var. så började min dag! är det konstigt att jag sitter inomhus istället för att vara ute i det fina vädret?!

hits