HEJDÅ!

Jag är så sjukt blogg-handikappad just nu men och OCH. Jag åker till Turkiet imorgon! och jag ska göra en mängd i en hel vecka.

Tjejer (mina bästaste tjejor) jag kommer att SAKNA er!!!!!! Och Sandra och Ingrid jag tänker på er på onsdag mellan 08.30-12.00, äg Mattematte Sandy ;)

Uppdatering:

Haha okej då är jag lite uppdaterat inför morgondagen då! Haha Malin du har rätt, jag stod nog och sov i matkön (troligtvis tränade jag inför filosofin!). Men grekisk pyttipanna är ett MYCKET bra val.
Och självklart måste de stänga ner godisvågen för oss, vi måste ju räknas som VIP snart? Tror att vi tillsammans står för ungefär halva årsvinsten där eller nåt!

Jag är sjukt trött men orkar inte gå i säng heller för jag har lastat upp allt jag hade på golvet på sängen och det var inte lite kan jag lova! Jag hade tänkt ta tag i religionsarbetet ikväll men upptäckte att det var mycket roligare att beställa från ellos.se och dricka banan-chokladmilkshake. Väldigt mycket roligare. Dte var nästan roligare att läsa ur filosofiboken också, men det var hårfint.
Om man skulle ta sig i säng kanske..

Värsta middagen

Skolan dränker mig!!!! Men jag räknade just ut att allt ska typ vara klart före vi åker till Turkland så det blir ganska lugnt efter åtminstone!
Och som tur var är det chillkväll med tjejorna imorrn. Väldigt länge sedan och väldigt efterlängtat! Jag ska äta sjukt mycket godis (fast det är väl ingen ovanlighet) och sjukt mycket mat (ingen ovanlighet det heller). Men mina små slynor har tydligen spikat maten utan min vetskap? ;) Grekiskt skvallrade Malin blogg om? Men det blir säkert jättebra, jag är inte särskilt kräsen när det gäller mat. Och grekiskt låter som vitlök och tzatziki och om det är någonting jag gillar så är det vitlök (Tobbe hatar vitlök. skiter jag fullständigt i)!

Första gången jag sluppit beslutsångest

Valet mellan nationella provet i matte c och en veckas semester i Turkiet var inte särskilt svårt!! Om 12 dagar drar vi, känns nästan sjukt härligt!

Hejdå sol och bad och ingen skola

Alltså lyssna på det här, det är så fruktansvärt tragiskt!! Jag var en (EN!!) knapptryckning från att boka en resa till Turkiet om två veckor. Men NEJ jag ska ha ett jävla CAMBRIDGEPROV som ska vara i vägen och som om det inte räcker med det ett NATIONELLT PROV I MATTE C!! Livet är väl bara för underbart? Om det inte vore för att tårarna rann på grund av allergi så skulle de ändå göra det om vi säger så. Nej men allvarligt, livet är underbart. WIHOO!

Soppatorsk, lite benutrymme och onyttigt hög musik

Sjuuuukt spårad roadtrip haha! Men fruktansvärt roligt också måste jag säga. Att vi fick soppatorsk en kilometer från bensinmacken var väl liksom bara pricken över i:et! Fast det kan också ha varit när Anna körde på 3:ans växel i 160 i ett par mil ;P

Just nu sitter jag och försöker göra lite matte men dte går rätt bra. Motivationen är inte på topp på fredagar! Och Kaplanmässan var så tråkig att jag nog måste återhämta mig i flera veckor.. Och vi hade så äckligt godis att jag inte ens kunude trösta mig med det. Det får jag ta och ändra på ikväll!

hits