väldigt lite ostadigt (för lite)

luleå var bra. riktigt bra måste jag säga. det var både riktigt roligt men samtidigt givande. om bara 10% av allt som blev sagt genomförs så kommer det att gå brant uppåt, det kan jag lova. men vi får se. det var ju faktiskt en av stolparna som vi satte upp, "inga fler lösa löften". sen så vet man ju hur dte brukar vara och hur det har varit förr. men resan handlade om förnyelse så nu ska jag vara lite positiv.
sen så var det ju lite dubbla budskap vad det gäller alkoholförtäringen.. dels så påminde de oss hela tiden att vi skulle upp tidigt på lördagsmorgonen men samtidigt så serverades det alkohol hela tiden, till allt! snacka om dubbla budskap!
men jag, lina och jocke (de tre yngsta på resan) var faktiskt väldigt förståndiga och mogna och gick och la oss först (jaa förutom åke då men han räknas inte eftersom han var så onykter att han låstes in på sitt rum före middagen och sen så fick han stanna där resten av kvällen). men jag var glad att jag gick före 12 imorse kan jag lova!

sen så var det utgång ikväll men om det säger jag bara så här: jag skulle ha följt min instinkt och åkt hem efter förfesten (som var riktigt rolig). resten var, njaa, som sagt, vi säger inte mer om det.

hockeyhockey

hockey ikväll! jag ser faktiskt fram emot det sjukt mycket. men så är det sittplats och allt. ståplats hade jag allvarligt inte pallat. jag kan ju inte stå upp tillräckligt länge, då svimmar jag.
det känns ändå lite sjukt att gå på date med sin pojkvän (eller jaa, just nu är han ju definitivt på prov för den rollen). vi får se hur sjukt det kommer att kännas. vi är ju som ändå bästa kompisar. frågan är hur bra det blir när det lutar över mer åt vänner sidan. men skitsamma, som malin sa. det får ju faktiskt ta tid.


wiii

lina till luleå. mycket bra!

allt är inställt

min mamma måste vara världens smartaste tror jag. seriöst hon är så galet välplanerad och har koll på allt.
INTE!!!!
gissa om det blir någon italienresa? neej jag skulle inte tro det. men jag borde egentligen inte bli förvånad. här har de tjatat på mig att jag ska ta ledigt i flera veckor och när jag väl gör det så blir det ingen resa! mamma hade blandat ihop veckor och ellen och maja hade inte lov. braa.
så nu idag har jag varit tvungen att säga till min chef att jag inte alls ska vara ledig. jättebra om hon tycker att jag velar en massa.
och jag som var så sugen på att fara till rom! åhhh. sen så verkar ju inte jag och malins fotbollsresa bli av heller. så nu är allt jättekul, verkligen.

spännande upptäckt

jag HAR faktiskt krävt ett fungerande inlogg. men alla högdjur har liksom stuckit till umeå i två dagar så man skulle kunna kalla mig för kingen på jobbet. ja, jag ser mig som kingen.
och nu har jag gjort en spännande upptäckt (ja jättespännande faktiskt) att mitt inlogg fungerar efter klockan 9! det är lite roligt, undrar om det bara är en slump eller att datasystemet tycker att jag ska ha sovmorgon varje dag?

nu är det bara 20 minuter kvar tills det är dags att gå hem. jag har en fin vecka om man säger så. måndag ledig, sen har jag knegat på nu i 2 dagar snart och så är det bara imorgon kvar! på fredag är jag ledig fram tills vi åker till luleå. inte helt fel kan jag lova.

jag har ju faktiskt inget val

är det verkligen för mycket begärt att ha en fungerande användare på sitt jobb? det gör mig galen. herregud. hur är det meningen att jag ska kunna jobba om jag inte ens kan logga in på datorn? så nu har jag inte ens lite dåligt samvete för att jag bloggar. vad ska jag göra liksom?

världens bästa

nu är det verkligen sängen! (jag ligger redan i sängen men ändå, viva la teknikens under)
jag är ju hemsk. det här kommer verkligen att kännas imorgon! men nu kommer det iallafall att vara skönt att släcka lampan och få somna. hoppas jag. det är verkligen typiskt mig att vara jättetrött och nästan (nästan och nästan) somna med linser och allt på. sen när jag väl har tagit ut linserna och borstat tänderna och så och ska försöka somna då går det inte alls!

min älskade film kom idag :) kan jag inte sova vet jag att jag åtminstone har någonting annat att roa mig med. men innan jag har släpat in playstationet i mitt rum och dragit igång den så har jag nog dött av utmattning!
rent säger jag bara! 2 timmar kändes dock lite för långt just nu.


mina påsar under ögonen har fått egna påsar

alltså komiiiiigeeeen. jag dör av tristess tror jag. och inte har jag vett nog att gå och lägga mig heller. jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna ta mig upp ur sängen imorse och nu antar jag att det blir en favorit i repris imorgon. vad roligt. sen så köpte jag någon ovärd ögonkräm som jag trodde skulle vara bra men det visade sig att ringarna under ögonen bara blev svartare så så mycket för den tanken.
helgen blir nog, intressant tror jag. kickoff med jobbet i luleå. kan spåra sönder. men det tar vi så gärna. jag ska dock dela rum med ekonomichefen så det gäller kanske att hålla sig i skinnet. absolut min starka sida jovisst. sen att vi ska upp på föreläsning klockan 09.00 dagen efter är väl bara en bonus har jag fått för mig? eller vad säger ni? det måste ju vara det bästa som kunde hända.

jo jag är desperat!

ungefär lika desperat som gaby. att vara som edie är faktiskt att ta i.

nej jag är inte desperat

det blev visst ingen träning idag, jag som var som sugen. istället har jag ödslat all energi på att bråka med mamma. jättevärt. jag.vill.flytta.hemifrån.nu.
kanske någon som har en jättefin lägenhet över? eller det räcker helt seriöst med ett litet rum. eller en skrubb. vi kan sova skavfötters? jag är jätteduktig på att laga mat (okej jag kan göra en lasagne om jag bara behöver steka köttfärs och hålla över en påse med pulver) och jag diskar gärna (okej jag kan väl diska om jag måste). städar gör jag däremot bra! bara jag får göra det när jag vill (dvs mitt i natten).
tveka inte, hör av dig nuuu!

steg för steg (som vi heter)

vi ska ha en sån där stegtävling på jobbet där vi ska gå så många steg som möjligt på en månad. så nu håller alla på och knappar på sina små stegräknare, ganska roligt faktiskt. men säg den gången som jag inte taggar igång på tävling?!
och även fast jag är lite allergisk mot träning så ska jag nog kunna få ihop några steg här och där. vi har tre olika lag och jag kommer allvarligt att piska den som drar snittet i mitt lag! lite farligt dock att jag har de tre högsta cheferna i mitt lag, men man vet aldrig vad som kan hända när djävulshornen börja kika fram..

vad hände med sensommaren?

även fast jag fortfarande tycker att lediga måndagar är det bästa som finns så gör de att tisdagsmorgnarna blir 100 gånger tyngre. jag trodde allvarligt inte att jag skulle ta mig upp imorse!
men det gjorde jag ju och nu sitter jag här. inte jättetaggad men hej, man överlever. förresten så är det höst nu. poff, bara sådär. jag märkte det aldrig men nu är alla löv oranga och det blåser massor ute och snart är det dags för vantar och mössa. jag hade det till och med när jag var ute och sprang här om kvällen. sen så har jag insett att jag borde köpa en reflexväst eller något för annars kommer det sluta med att jag bli överkörd!

lediga måndagar kan vara det bästa som finns!

allvarligt talat, det är nog sant. helgen känns som om den är 100 ggr längre även fast jag jobbar halva lördagen. först var jag starkt emot det men nu vill jag inte byta tillbaka! men jag lovar att bara för att jag gillar det nu så kommer jag vara tvungen att jobba hel vecka snart haha.
jag har varit vaken i ett antal timmar nu och kan faktiskt börja förstå vad alla tjatar om när de säger att man sover bort hela dagen om man sover längre än till 10. men bara lite. jag klev upp tidigt imorse och skjutsade mamma till jobbet (låter jättesnällt jag vet men det var bara för att få ha bilen idag).
så snart ska jag iväg på stan en sväng och sen får vi se vad som händer. det enda mamma sa var att bensinen inte räckte till umeå. så sorry lina, det blir inget besök just idag.



ps.
vi har bestämt oss för att försöka igen. det är bara det att jag inte längre är så säker.


det syns att jag mest har sportat förr, inte gympat

haha alltså friskis & svettis. nej jag är inte medelålderns men gud så roligt det är! ganska perfekt för mig egentligen, jag som är så lat, eftersom jag själv bestämmer hur mycket jag vill ta i.
snittåldern är däremot medelålders, garanterat!
andra iakttagelser:
jag är den enda tjejen som har shorts, jag och alla gubbar.
alla andra har tajta träningsbyxor, mer eller mindre äckligt.
det är sant att äldre män har noll koordinationsförmåga.

sen så var det en tant bredvid mig som envisades med att sjunga med i låtarna, gulligt kan man tycke men icke.

förhoppningsvis

jo allt är verkligen jättekul just nu men skitsamma skitsamma skitsamma. allting lär ju lösa sig ändå på ett eller annat sätt. (men vad var det där för kommentar ingrid, lika lågt som glocalnet?)

snabbt byte: min pappa är på travresa med mitt jobb ikväll. jag vill också! inte fara på travresa till umeå kanske men jag vill också fara nånstans och dricka öl och äta god mat.

fast nu glömde jag ju, vi ska ju faktiskt på studiebesök på luleå ångsåg. så dumt av mig det glömde jag ju! jag har ju massor att se framemot.


det är SÅ jag säger det

vad ska man med idioter till när man har en pojkvän?

en pytteliten detalj

jo jag tror att jag glömde att nämna en sak, jag lyckades ju till sist ta det där efterlängtade körkortet! (nu tror alla att jag misslyckades 100 gånger på varje prov men sanningen är sorgligt nog att jag bara är sjukt lat).
nu har jag haft det i en månad och det är lika skönt än. tack och lov har mamma och pappa insett att det bästa är att köra massor när man just tagit körkort så hittills har jag iallafall fått låna bilen så mycket som jag vill. det vore riktigt skönt med en egen men det är ju inte precis billigt..

sen var det bara en sak till: vår postlåda lutar. och jag har inte vågat se efter ifall allting är som det ska bak på bilen.
ps, mamma och pappa vet inget. schh.

världens bästa syssla

nu har jag styrt upp all tvättning här hemma. det är egentligen inte särskilt jobbigt och måste jag välja en hushållssyssla så är det ett givet val! dammsuga däremot är ju helt meningslöst. ska det se rent ut så måste man ju dammsuga minst varje dag och det är inte riktigt ok.
tvättning däremot, där stoppar man in en tvätt i tvättmaskinen, sen kan man göra annat i ungefär en timme och sen stoppar man in den i torktumlarn och så väntar man en timme. ett jobb helt i min stil!
 

sova ut är överskattat

kan jag bara sluta hosta nångång!!! det är inte kul längre, jag lovar! sen så skulle jag vilja sova ut för en gångs skull. man skulle kunna tro att jag skulle få det idag när det är söndag men neej då. fast det var ju pappas födelsedag plus att jag slapp göra i ordning något och kunde gå direkt från sängen till sängen och tårtan (jag äter inte tårta men ändå).

nu ska jag göra så roliga saker som betala räkningar och tvätta och vika tvätt. ganska roligt hihi.

min lilla zlarre

alltså 0-0 är okej. det måste jag ju medge. men när zlatan spelar som han inte gjort på 2 år så kunde man ju faktiskt ha fått vinna också. eller så kunde matchen ha slutat 1-1 så han fick göra mål åtminstone! äckliga danskar. helt seriöst, alla i danmarks landslag ser ut som om de har suttit inne minst 3 år för misshandel eller något.
sen så är det ju mindre bra att han blev avstängd, det känns som om det kunde ha trillat in några mål mot lilleputtarna.

ps
zlatan allt är förlåtet, kom tillbaka, din gamla dam behöver dig!


lina gere nu

moti-vationen (nej jag förstod faktiskt aldrig det skämtet) måste få vara lite låg ibland. och särskilt efter det här: (jag tror att det är dte värsta jag har varit med om, JA jag har varit förskonad för hemska saker) igår när jag kom tillbaka efter min fikarast hade jag två, TVÅ  missade samtal från mix megapol. ändå roligt. ganska ballt. den enda tävlingen (och enda kontakten) jag hade haft med dem var att jag skickade in ett mail för jag ville vinna BILJETTER TILL SVERIGE-DANMARKMATCHEN IKVÄLL!!!!
ganska roligt ändå. baaalll. jag hade starka tankar på att hoppa ut från fönstret från mitt kontor.
så snälla lina, för moti-vationen (förstår fortfarande inte) vara lite låg efter sådana saker?

malin var inte heller glad eftersom det var henne jag skrev om (jag tänkte, frågan var vem som var sveriges fotbollstokigaste, det är ju en säker vinst med en tjej som har ett bröllopsfoto på henne och hennes favoritfotbollsspelare på sitt nattduksbord!)
menmen, det blir inte fy skam att sitta framför tvn och äta pizza heller. sen att maja också dyker upp var eng lad överraskning!

ge dem en bandspelare någon!

haha alltså idol är nog världens sjukaste program. har folk verkligen sådär dålig självinsikt?! det måste ju vara fejkat, det kan bara inte vara sant att ingen fattar att de är värdelösa på att sjunga!! annars blir jag allvarligt oroad.
ikväll var det från skellefteå men jag blev lite besviken över att jag inte fick se någon som jag kände sjunga! jag fick se christers knä ungefär, men det var ungefär det enda.
sen så ville jag verkligen att det skulle vara någon oväntad som hade sökt också, det hade varit något det! tänk om någon helt random bara dök upp haha!

jag väntar på att tobbe ska komma hit från sin träning så att jag får gå och sova någon gång! det här är min andra sexdagarsvecka i rad nu och jag börjar känna mig hyfsat sliten..

segaste eftermiddagen någonsin!

nu är det segt alltså! jag vill verkligen bara hem nu och motivationen ligger på den nivån också.. det är som så lugnt här den sista timmen, inte för att det brukar göra något, det brukar vara ganska skönt. men just idag var det segare än vanligt tror jag! jag tror jag gör ett litet ryck nu så kanske jag kan få tiden att gå liiiite fortare iallafall.

malin styr upp italien nu! (andra december åker vi nämligen, vare sig du vill eller inte.) (okej dumt av mig, självklart vill malin åka till italien!)

fortfarande lika trött

jag hade tänkt gå ut och gå imorse HAHAHA. jag ska vara glad att jag ens tog mig upp så att jag kom i tid till jobbet. och till och med det var på håret. men nu är jag här iallafall. kanske inte pigg och glad men jag lever. så har jag lunch strax också, det känns ju inte helt fel! jag är dock ganska less på mina pajer som jag nu har ätit varje dag i två veckor. men det kan jag ta, det finns ingen chans att jag ska laga ny mat varje dag!


julia the evil stepmom

jag känner mig lite som en sur gammal tant som sitter uppe och väntar på att hennes busiga barn ska komma hem just nu. mina systrar skulle vara hemma halv 11 men har inte dykt upp än så jag känner att jag måste vänta på dem. om mamma vaknar och de inte är hemma får hon väl hjärtsnörp så nu kan jag ju iallafall förklara att de är kvar hos ida. (jag måste bara fråga, hur smart är det egentligen att börja färga sin kompis hår 10 över 10 om de vet att de ska vara hemma halv elva? vad hade de tänkt? skulle de lämna färgen i till imorgon eller?)

jag väntar bara på en egen mailadress..

jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag känner mig inte på topp! troligtvis är det en av alla efterhängsna förkylningar (jag måste ju ha sveriges sämsta immunsystem!) som gör att jag känner mig så trött. jag sov ett par timmar efter jobbet idag men nu vill jag bara sova igen. fast det börjar ju faktiskt bli lite sent för mig, jag är inte van att vara uppe längre än till nio haha. men ibland överraskar jag!

det rullar på med det nya jobbet. visst är det ibland lite spännande att hålla på med saker som man inte är hundra på men det funkar. jag lär mig ju fortfarande! det är bara det att alla inte förstår det utan tror att jag faktiskt ÄR Lina och inte bara har fått hennes jobb. men skitsamma, Cissi vet att jag inte är Lina och det är ju bra åtminstone.
igår ändrade vi namnet på min telefon så att det står Julia istället, ganska häftigt. då kändes det verkligen som om det var på riktigt. och det är det ju.
men jag har fortfarande inte fattat att jag ska jobba där nu ett bra tag framöver, aldrig mera skola! (okej skola igen ganska snart men just nu känns det bäst att låtsas som om det aldrig mer är skola, jag har fortfarande Bettan i alltför färskt minne).

grått

det är så fruktansvärt grått ute! inte för att jag är särskilt mycket färggladare med min gråa klänning (nej det här kommer inte bli en modeblogg, aldrig) men ändå! det är bara september än så länge. då är det väl ju nästan sommar fortfarande? förra året var det ju sommar länge. men okej, inte för att jag skulle kunna ha gjort så mycket somrigt om det hade varit sol. jag tror att jag snart blir allergisk mot sol, det är väl så det brukar gå när man aldrig blir utsatt för vissa saker?

ovanligt oslö söndag

jäklarns, två inlägg på en kväll! det är inte fy skam efter ett uppehåll på mer än tre månader..
jag måste ju ta upp det här nu för att Lina ska få lite uppdatering under sin exil i Umeå! och just därför har jag nu kommit på att det inte längre är några problem att blogga på jobbet med eget rum och allt. men det Lina får du allt ta och hålla tyst om, zip.

den här söndagen verkar vara en nystart för mig på det mesta. jag har äntligen gjort klart ommöbleringen i mitt rum som har släpat efter x antal veckor + att jag har varit ute och gått en långpromenad. men jag känner ju mig själv så det håller säkert kanske, om jag har riktigt tur, två dagar eller nåt sånt. 

nu ska jag bara tvätta klart (ännu en duktighetspoäng till mig) och sedan sova tror jag. så mycket har jag inte förändrats att jag orkar vara uppe länge på kvällarna.

back on track

jaa det var en evighet sen jag bloggade sist! det var dock ganska passande att det sista hette just HEJDÅ även om det inte hade ett dugg med just bloggstoppet att göra. eller kanske lite. men skitsamma, vi hade det grymt bra i Turkiet och sedan dess har jag också:
1. tagit studenten, troligen det bästa som hänt mig
2. jobbat en hel sommar (igen) och inte lyckats få någon färg alls (igen)
3. fått ett jobb (min utomordentligt seriösa titel är ekonomiassistent, jag är absolut inte lika seriös)

det var det stora hela faktiskt. min hund har blivit jättestor också, men han blev liten igen när vi klippte honom. tji fick jag som kallat honom tjockis. jag kanske har gett honom anorexia, vem vet.

hits