det duger inte

idag har jag mottagit ett frieri, det är inte fy skam det! han gick till och med ner på knä och allt.

fast jag fick ingen ring. och eftersom det var mitt på golvet här i kassan i butiken så var det kanske inte heller världens mest romantiska miljö. inga tända ljus heller. och inga rosor så långt ögat kunde nå. jävla skitfrieri.


jag kommer att rekommendera den dyraste

och piggheten visar sig ännu en gång! det är helt sjukt men jag såg ingenting imorse när jag försökte öppna ögonen. när klockan ringde trodde jag att det var ett skämt! jag tror fortfarande att det är ett skämt. men nu sitter jag här igen, helt ensam i butiken (eller nja nästan, de städar) så är det någon som vill fråga saker om diskmaskiner eller kaminer eller kakel eller vad som helst så finns det bara mig att vända sig till! underbart. jag kan ingenting.



ps, bloggen är inte helt död visar det ju sig nu men den behöver definitivt hjälp att andas, mest troligt respiratorhjälp


jag är rätt pigg

nej det är aldrig någon hit att börja klockan sju på morgonen. hur klarar folk av det? fast det är klart, nu har jag jobbat i kassan i 40 minuter och har ännu inte haft en kund. det är ju inte stenhårt. plus att eftersom butiken är helt tom (vad gör jag förresten om någon vill köpa en kamin eller en tvättmaskin?) så kan jag läsa alla tidningar som finns i lugn och ro.


jag har aldrig haft så bra uppdatering förr

ja alltså uppdateringen här har ju varit brutalt bra på sistone måste jag säga! jag är riktigt nöjd!

men jag gör en mängd fast ändå går veckorna så sjukt snabbt. vad hände med februari? jag har iallafall hunnit dimma bort de flesta av mina helger, gratulera världens bästa malin på 20årsdagen, träffa världens bästa tjejer (alldeles för sällan!!) som snart smiter iväg på resa, jobba - få sparken - och jobba på samma ställe igen, och en hel del mer oviktigt och viktigt.

snart så ska jag börja göra mig iordning för ännu en utekväll men inte är jag stressad inte! gott om tid (snart förvandlas det till inte så gott om tid men jag är obotlig tidsoptimist!) och senare ikväll är det meeelooodifestivalen!

inte mig emot!

http://blogg.aftonbladet.se/7/perma/733612

mitt hårda liv nu för tiden

hej och hå vad jag jobbar och sliter på dagarna. inte.





fast jag är ändå hembiträde/hundskötare/tvätterska så jag sitter inte bara och ser film hela dagarna (fast det händer väl). för man ska inte klaga när man kan sova till tolv varje dag utan att någon kan gnälla (för de är inte hemma hihi).

det blev hårt

det blev rejält. men ska man göra nånting ska man väl göra det ordentligt va? därför så är helgen i fjällen hyfsat dimmig (och här pratar vi inte om vädret uppe vid topparna) men roligare än så här var det länge sedan jag haft! jag hade väl kanske inte så höga förväntningar då jag var ganska säker på att dö redan på resan dit. snörök, smal väg, inte jättelaglig hastighet och saken blir inte bättre när man får höra från baksätet: "du vet väl att du sitter i dödsfällan julia". tack för den. men vi överlevde hela vägen (fast jag skrattade hysteriskt så tårarna rann) och bestämde oss för att korka upp direkt istället för att äta middag när vi kom fram.
dimmadimmadimma.

lördagmorgon mådde vissa av oss bättre och vissa av oss sämre (jag nämner inga namn men simon var oförskämt pigg och holm ville aldrig stiga upp). grabbarna for till hemavan och åkte skidor medan jag och maja gick vilse i tärna (riktigt bra jobbat faktiskt). när vi väl hittat rätt igen sprang vi tillbaka till stugan för att duscha upp allt varmvatten (vilket vi nästan lyckades med också) och iklädda mjukis tog vi första shoten halv6 när vi började laga mat. skål! lördagskvällen var nog helgens höjdpunkt och vi hann nog med det mesta tror jag. efter att ha spelat ett ölspel i några timmar var kvällen räddad. däremot blev det maja som fick rädda mig när jag så när sparkade av mig tån mot soffan. kylningen med en frusen korv vet jag inte riktigt hur det funkade men hennes recept på smärtlindring var desto bättre. apotekarn (som vi kan kalla henne från och med nu) blandade till lite medicin med smak av mintu, succé!
eftersom det var simons artonårsdag på söndagen så började vi självklart fira honom direkt efter tolvslaget! 2,25an blev kanske inte uppdrucken men let's dance-gänget kan slänga sig i väggen för bättre foxtrot än i vår stuga den kvällen har nog aldrig tidigare skådats! heder åt simon som tog på sig att släpa runt på den handikappade blondinen med eltejp virad runt foten.
två nattliga promenader senare satt tre tappra krigare kvar och två av dem shotade fortfarande febrilt (jag var som vanligt äldst och klokast och mognast) men sen försvann maja där runt fyra på morgonen och jag vaktade tills dess att även den sista tagit sig i säng (jaaa jag somnade i soffan, okej då).

tack för en sjukt rolig helg maja, fredrik, simon och holm :)


ps, 4 av 5 är inte ett dåligt resultat ;)

alla smaskiga detaljer kommer senare

nu blev det ett uppehåll igen men jag har ju varit både datorlös och vettlös som vanligt! en redovisning från fjällen är absolut på gång men jag är rätt snaaaaabb. som vanligt super jag bort mina synder istället. tvådagars i helgen igen, jag kommer att må rätt bra på söndag men det är sånt man får ta! jag är ju arbetslös, vad ska jag annars göra? (fast det hindrar ju inte att jag ska jobba imorgon men jag har ju min lina som får täcka för mig när jag måste "vila")

hits