1 månad!

Dans igår, eller "styrdans" som kära mor kallar edt. Jag kan inte hjälpa det, jag tycker det är så fruktansvärt kul! Tack Ingrid som tvingade iväg mig när jag hade tankar på att vara hemma och sova istället. ;P
Galet trött idag dock, men eftersom jag är så snabb på morgonen nuförtiden hade jag tid att byta lite låtar på mp3n.

Idag/ikväll blire Ursviken, kanon! 1månad idag :D Tobbe borde få en medalj, haha. Idol först, sen ska vi se Gröna Milen, perfekt.
Borde skynda mig nu, ska hinna göra lite spanska innan skolan börjar var tanken. Vi får se hur det blir med det. Engelskaprov också, kan ingenting! Yes så kul, andra provet i rad nu, det går utför.

Diktarkungen!!!!!!!

NU är jag tydligen klar med Mössmänn-grejen men det blev så dåligt att jag bara vill gråta. Och nu har jag ändå kvar det som är ännu värre, dikterna!
Det enda som roar mig nu är min och Ingrids diskussion om vem som är sämre. :P Ganska lika där tror jag visst, haha!
Jag borde verkligen sova nu, men det är ju lättare sagt än gjort. Jag ger upp snart upp och bara skiter i de där dikterna, de är ju iallafall inte värda att publicera. Varför kan jag bara inte vara bra på sånt här?!
Skitsamma, nu ger jag verkligen upp. Jag ger den sista dikten 5min, sedan får det vara.

Ännu en sen pluggkväll

Klippningen först inställd men senare bytte jag till Hufvudsaken Drop-in och då fixade det sig. Hyfsat nöjd ändå. Filmen var bättre än sitt rykte, fast jag skulle inte se den en gång till om vi säger så. Nya linser har jag också nu. Min syn blir bara sämre och sämre, inte bra. Snart är jag näranog blind.

Nu sitter jag och gör precis allt annat än det jag ska, nämligen skriva klart all svenska som ska lämnas in imorgon. Dikterna till Tankens Trädgård + recensionen av "möss och människor". YEEES! Det går otroligt dåligt. Eller det om pjäsen har jag nästan skrivit klart, nu gäller det strax bara dikterna. Men de hatar jag så mycket att jag inte ens kan läsa dem, så då blir det lite svårt att skriva av dem på det gröna papperet vi ska lämna in. Varför grönt, vad har de emot den färgen?!
Jag hatar inlämningsarbeten! Jag kan inte hålla en tidsram, så är det bara. Det är därför jag sitter här just nu. Skjut mig någon. Imorgon blir det ingen sömn heller. Dans!

FixarJulia

Det kan man verkligen kalla mig, har blivit alldeles för många räddningar av små pojkar som inte har koll på sina papper på senaste. Igår var det Pär och idag Tobbe (ovanligt, minst 7nde gången iofs). Men värsta behövd känner jag mig iallafall. ;)
Imorgon är det klippning och ögonkoll. Sen bio! Flightplan, tror den är värdelös men skitsamma, det är inte för filmens skull. :) Alla anledningar är bra anledningar osv.
För att citera en rätt häftig person:
JAG SAKNAR DU I SINNE!
etcetc.

Ofestligt


Inlägg som inte blev inlagt i lördags:

Jag var verkligen inte sugen på Mycklefesten ikväll! Och det blev inte bättre under dagen som jag hade hoppats på. Hade jag fått för mamma hade jag stannat hemma, eller ännu hellre, åkt till Ursviken. Mycket hellre förresten!
Men det gick tydligen inte alls för sig utan jag släpades dit. Och är man inte upplagd för något sånt där så kommer det heller inte att bli särskilt kul. Det blev det inte heller. Eller det var väl inte direkt tråkigt, men jag hade inte missat någonting om jag uteblivit om vi säger så.
Fast i och för sig känns alla kvällar som jag inte spenderar med Tobbe mer eller mindre bortkastade också. Patetiskt. :P

Känner mig inte särskilt kry. Dissade Ingrid och Kajza, onödigt men behövligt. Sorry, men jag vet att du fattar. Ibland är det en sådan dag, jag mot livet typ. Då ska man gömma sig!

Kvalitetstid med mamma

Million Dollar Baby = vääärldens bästa film! Andra gången jag såg den igår och den var nästan ännu bättre! Slutet är möjligtvis den sorgligaste någonsin. Tur att Tobbe inte är för macho för att ta tårar. ;)
Han skulle komma hit runt halv 8 trodde jag, och tänkte att då har jag gott om tid för att fara och hyra en film på ica! Men precis ALLTING strulade, datorn på ica fungerade inte, Ellen&Maja+alla deras kompisar var segare än segast och det slutade med att vi kom ifrån ica runt 20 i 8 istället. När vi till slut kom hem visade det sig att han hade kommit redan 19.10 och alltså suttit i mitt kök och umgåtts med min mamma i mer än en halvtimme! Det är imponerande! Stackarn, men mamma var glad. Tydligen hade hon frågat ut honom om precis allt. Oväntat.
Inte nog med att det var synd om honom, förlorade också en dyrbar halvtimme med honom. Han var nämligen tvungen att åka hem rätt tidigt då han är i Luleå och spelar tennis idag. Det ogillas. Skarpt.

Ikväll är det Mycklefesten och jag är ruggigt opeppad. Ingrid ska jobba till 8, det gör inte saken bättre. Helst av allt skulle jag bara vilja gräva ner mig under mitt täcke typ. Eller nej, det var lögn, det är inte vad jag allra helst skulle vilja göra.
Men jag ska tagga upp, det är ju ett bra tag kvar! Men räkna inte med en särskilt engagerad och aktiv eftermiddag för min del.

---

Ahh, ibland är jag bara inte riktigt klok. GE MIG! Eller ge dig, vilket som. Nej förresten. GE MIG!


Gamla goda tider (?)

Andra dansdagen började exakt likadant som den andra, förutom att det var andra killar givetvis. Bättre sådana också, mer kända! Men istället för bugg ägnades andra halvan åt salsa(!) och jaa, det är väl lite speciellt om man säger så. Att stå och skaka på höfterna framför helt okända killar är väl kanske inte direkt min grej. Men det var faktiskt rätt roligt ändå! Ganska svårt dock. Tror inte det blir någon salsakarriär. :P

Igårkväll spenderades i Ursviken hos Tobbe, trevligt! Skulle försöka dansa lite med honom, men rummet var tyvärr för livet. Tror ändå att han skulle ha varit king om han varit med på kursen för han är ju (tyvärr;P) en sådan där som kan allt bara han försöker lite. Vilket det är lite si och så med ibland. ;)
Ska vara med honom imorgon också, och nästa fredag är det 1månad! Fortfarande världens lyckligaste. Och hatnivån från omgivningarna är fortfarande hög. ;D

Och ikväll är det hockey som gäller. Bergsbyn - Lejon kl20.00 på ladan. Det blir kul! Länge sedan jag såg någon hockey i överhuvudtaget. Lite konstigt med tanke på att vi jämt hängde där för 2 år sedan, jag, Ingrid och Sara. Usch, tur att jag har bestämt mig för att inte skämmas. För annars hade det varit hög pinsamhetsfaktor på det där !!
Ska cykla dit tillsammans med Ingrid och Alle och jag kommer att frysa ihjäl innan vi har kommit ifrån Mobacken! Vet att jag har sagt det förr, men det tål att upprepas; JAG HATAR VINTERN!

Dancing Queen ;)

Har fortfarande inte fått hem bilderna från i lördags, men jag vet inte om jag vågar göra ett försök till. Mitt hjärta klarar nog inte ännu ett nederlag, haha! Vet inte om jag ens vill se dem heller. Dem jag har sett på mig själv hittills har väl varit mer eller mindre gräsliga. Men det kan jag ta.

Vi har dansat idag på skolan, både foxtrot och bugg. Och jag är världens mest peppade människa! Jag tycker det är skitkul. Vi ska dansa imorgon också, precis samma sak. Men det blir bra det med, bara jag får dansa så. :) Nästa vecka är det tydligen gymnasiedans också, dit känner jag att jag nästan måste! Ska bara hitta någon som vill följa mig :P Tror helt oväntat att Maja var sugen!

Däremot var Tobbe världens tråkigaste som inte dansade + i princip resten av killarna klassen. Det ska han få lida för. Ingrid, Anna och Sandra slapp också, till deras lycka. Tur att det inte var jag iallafall!
Fortsättning följer imorgon alltså..

Ingrid 17!!

Ojoj, vilken kväll. ;) Igår firade vi att Ingrid fyllde 17 år med att ha en liten överraskningsfest hos mig (sjukt nog). Hon hade ingen aning och blev så överraskad när vi dök upp hos henne med en pizza och började fixa till henne lite! Sedan smet jag och Malin hem till mig och tog emot resten av gästerna och sen när hon kom hem till mig så hoppade vi fram i det nersläckta rummet och sjöng för henne. Hennes min då var obetalbar!
Det blev en riktig toppenkväll tycker jag! Jag kunde slappna av rätt bra trots att vi var hemma hos mig och det var jag som hade ansvaret. Tror att Ingrid hade roligt, det verkade så åtminstone! Och sötare människa än i slutet när det bara var jag, hon, Alle och Tobbe kvar har jag då aldrig sett! Iallafall efter det att hon tagit sig ut från toaletten. ;)
Att Tobbe sedan fick sova hos mig var bara ett enda stort plus.       !!

Det enda som var lite jobbigt var väl städningen, men det var egentligen inte så farligt. Dock så fick jag skura golvet. Knäskura, det ni!
Nu väntar jag bara på att jag ska få över alla bilder som togs igår. Det har tagit sjukt lång tid att skicka dem, så jag lovar att snart kommer mitt msn dö, när det typ är 1min kvar!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, helt seriöst det är inte sant!! Jag skulle aldrig ha skrivit sådär för gissa vad som just hände?! JO, sändningen avbröts! Nä nu går jag och gräver ner mig nånstans, det där händer ju bara inte!

Mitt helvete är iskallt

Ska se om jag inte lyckas få rutin i det här, så det inte går sådär lång tid mellan gångerna jag skriver! Det är ju tyvärr så att jag spenderar "lite" tid framför datorn, varför då inte lyckas skriva åtminstone någon gång i veckan. Men MSN har jag hållit mig från bra på sistone! Värsta bedriften alltså, sluta hacka på mig. ;)

Skrivit klart insändaren har jag också gjort! Det tog inte så lång tid när man väl satte igång, men det är ju det som brukar vara mitt problem. Skrev om att man borde få ledigt från skolan när man ska resa iväg med familjen. Hm, undrar om det kan ha något att göra med att jag snart kanske behöver ledigt? I såna fall åker vi till EGYPTEN (!!) i januari. Skulle verkligen vara hur skönt som helst! Riktigt roligt, och perfekt mitt i kallaste vintern. Jag gillar absolut inte kyla och snö. Ledsen alla som helst vill åka snowboard/slalom varje dag men jag pallar inte! Det skulle räcka med kanske 2 månaders kyla, men sen vill jag har värme! Det finns knappt något värre än att frysa, då vill jag bara krypa ner under täcket och alla mer stiga upp. Det finns en orsak till varför mina sjukdagar ökar under vintern om vi säger så ..

HUMÖRTOPP

:D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D

Egentligen är det allt jag behöver skriva just nu. Jag tror jag aldrig har varit lyckligare i hela mitt liv och det får låta hur smörigt som helst men det är sant. (Men säg inget till Honom, han skulle bli alldeles för självsäker då;) )

Stockholm blev bra. Minst sagt. Tre helt underbara dagar (usch, jag vet hur jag låter, men jag ska iallafall försöka undvika klyschor!).
Första dagen så shoppade jag en hel del. Tobbe hade den konstiga idéen att han skulle spara alla sina pengar till de andra dagarna, vilket höll på att straffa sig när uttagsautomaterna inte fungerade dagen efter. På kvällen gick vi på bio och såg "Kalle i Chokladfabriken". På vägen hem stannade vi till i en park, på en bänk, resten är historia. :)
Nu har vi varit tillsammans i två veckor, men det känns som två år! Det gillas skarpt. :) Han gillas skarpt.
Oj nu blev jag visst för glad, byte av ämne. ;P Får ta resten om Stockholm senare.

Vill sova nu! Men tydligen ska jag behöva vara uppe till klockan 22.30 för att se början på en film som vi ska ha sett till på fredag när vi har spanska. Väääärt.
Sen så borde jag börja med svenskajobbet som ska in på torsdag också! Vi ska skriva en insändare, men jag är verkligen inte på humör för det just nu. Jag orkar inte ha åsikter! Funderar starkt på att ljuga ihop något och sen vara nöjd med det. :P
Engelskan har jag åtminstone gjort klart och det kommer jag vara otroligt nöjd över på torsdag! Den dagen ska istället ägnas åt något långt mer viktigt. :)

Nu vill tydligen min syster åt datorn och eftersom jag snodde den av henne i ett obevakat ögonblick så ska hon få tillbaka den. Stort av mig.
Lite riktade ord först: Det kommer ordna sig tjejer! Om inte till det bästa så åtminstone till det näst bästa. Och annars finns det gott om andra offer som gärna umgås med er, undertecknad högst på listan! :)

hits