7 snart!



längtaträngta, åstunda, önska starkt, åtrå, önska, vänta ivrigt, tråna, trå, sukta, smäkta, sakna, törsta

Världens coolaste Demi

Jag borde egentligen sova vid den här tiden på en söndagskväll, så frågan är vad jag riktigt gör här? Särskilt som jag ju alltid är som klubbad efter skolan på veckodagarna. Menmen, musiken och msn drar.

Sett en jättebra film enligt mig ikväll, G.I Jane. Den gillar jag skarpt! Hon är inte lite grym i den, Demi. :)

Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Träffat Maja litegrann, gjort en del av samearbetet som jag tror ska in imorgon (alltså måste jag sitta och slita med det på hålet också).
Vi diskuterade mat imorse på något sorts familjeråd typ, och jag har sagt att jag kan hjälpa till mycket mer med det, bara jag vet vad jag ska göra! Och det tror jag de uppskattade.

Jag har inte tänkt sova alls inatt, haha! Och det beror på att jag inte kan slita mig från musiken. Underbart när det är så, man ska inte klaga. :)
Och numera bara 8 ynkans dagar kvar till Stockholm!!!

thank you for the music

Ikväll har det blivit en riktigt slö kväll. Jag har gjort noll och ingenting. Otroligt skönt. :)
Behöver verkligen ladda om, det känns som om jag aldrig är pigg numera. Jag sover varje dag efter skolan, som klubbad. Det är inte normalt och så blir mamma så irriterad också.
Jag klarar knappt av att slita mig från datorn av en anledning. Musiken! Har så fruktansvärt mycket bra att lyssna på just nu att jag nästan inte vet vad jag ska ta mig till. Jag säger då bara det, utan musik skulle jag inte klara dagarna.

James Blunt

Gavin Degraw


Början på Gavins Chariot är troligtvis den bästa början som finns! Jag kan bara inte låta bli att le när jag hör den. :) Tråkigt bara att min mp3 rymmer så pass lite låtar! Måste nästan investera i en iPod snart, det går inte längre. Tyvärr har jag inte råd pga stockholmsresa, men det kommer annan tid.
Snart bara 10 dagar kvar nu!! Ofattbart.

Mitt egna gnällställe

Första träningen på (för) länge ikväll! Gick väl ändå hyfsat för att ha haft en så pass lång paus. Men nog märks det allt att man tappar, det går fort också! Hade ingen som helst ork. Menmen, nu är det ju uppehåll ett bra tag. Perfekt alltså, att göra comeback lagom till uppehållet. !
Vi spelade match mot 92orna ikväll också. Tack och lov så vann vi ganska övertygande utan att ta ut oss alltför mycket. Kunde lätt ha blivit rätt så pinsamt annars.
 
Annars rullar livet på. I samma banor som alltid dock. Inte konstigt att man lessnar när allting bara är samma sak dag in och dag ut. Skola, sova, läxa och kanske träna, tv, sova, skola osv.
Roligt då med saker som mitt individuella val, självförsvar! Skitkul verkligen, fast jobbigt att det är på Anderstorp.
Två stycken språkläxor till imorgon, engelska och spanska, och jag har såklart skjutit upp dem båda till sista stund. Jag orkar inte göra dem nu heller, så det blir väl att läsa igenom dem lite snabbt när jag ligger i sängen sen. Ovärt! Jag borde ha gjort dem för länge sen, jag vet. Men jag orkar bara inte! Jag hittar aldrig motivationen till det. Jag behöver jobba under press, annars blir aldrig någonting gjort.  
Hjälp vad jag gnäller. Underbart att ha ett helt eget ställe där jag kan gnälla precis hur mycket jag vill, och ingen kan hindra mig. :)

Men självklart finns det alltid någonting som är bra. Det gäller bara att veta var man ska leta. Och min happy thought som Peter Pan skulle ha sagt är helt klart att det nu bara är kvar 12 dagar tills vi åker till Stockholm!

Go James!

IDOL om 20 min! Ja, jag gillar det. Jag tycker tillochmed om juryn, elaka som de är. Kanske därför att de är så lika mig?:P Neej, men det är bra. Och jag tycker att det är härligt att de säger sanningen till de stackare som söker och verkligen inte kan sjunga! Men det är väldigt modigt att ens söka och jag är imponerad att de vågar. Jag skulle aldrig våga, onej. Inte för att jag kan ta en ton heller. Men skitsamma, jag kan fortfarande sitta framför tvn och döma ut alla som inte heller kan. :P

Lite favoriter börjar man få också. Fast jag kommer aldrig ihåg vad de heter. :P Men James minns jag, skitbra!

MixedMax

Gårdagen blev rätt lyckad tror jag! Just det, tror jag. :P Har haft mina piggare kvällar, men absolut helt ok! Skoj hos Tommy, skoj på Mixed, skoj på Max. Så alltså över godkänt! Däremot var det en -liten- missräkning att bli utkastad från Mixed, men eftersom det ändå var rätt sent och jag tydligen i princip sov så gjorde det inte så mycket. Tack ändå till Tobbe som styrde upp mig. :)
Maja hade nog en rolig kväll, för jag har aldrig sett henne gladare än igår! I hård konkurrens får jag nog utse henne till ohelaste människan på stället!

När pappa så hämtade mig var jag lugn och likaså han. Trodde jag skulle bli utsatt för värsta förhöret idag men de har som bara frågat vad vi gjorde och om det var kul och så. Känns bra!

Mitt nya yttre

Sådär, nu finns det en jättefin bild på mig däruppe till höger. Jättelikt verkligen!! Eller ja, jag är åtminstone blond. Några rosa kläder har jag nog inte, särskilt inte en rosa klänning. Och prinsessa är jag då absout inte. Men erkänn att jag skulle passa väldigt bra i krona! :D
Kanske bara är hur jag skulle vilja se ut. Fast det skulle nog bli svårt att andas utan någon näsa. Eller så gjorde jag bara bilden så för att det finns en sån på min favoritblogg!


Hemma igen!

Hemma från Vuogga nu (upptäckte där att det stavas med u före o:et..)! Den långa sammanfattningen får nog vänta eftersom jag är galet trött ikväll. Dåligt med sömn där borta och en del tidiga morgnar bidrog till att jag slocknade det första jag gjorde när jag kom hem idag.
Kan bara säga att jag har haft 5 riktigt roliga dagar med de bästa personerna jag kan tänka mig! Tänker då speciellt på mina kära stugkompisar, ni är de bästa. :)

Längtar till imorgon, ska ha så himla kul!!!

Packning del 1

Jag hatar att packa! Det går inte särskilt bra det här. Vi åker till Vouggatjålme imorgon med klassen (och c) och ska tälta en natt, bo resten i stugor och fara över till Norge en dag! Alltså ca en miljon grejer som man måste ha med sig. Och ingen förväntade sig väl att jag skulle börja packa i tid va? :P
Inte heller nu när jag lever lite under tidspress går det något vidare. Snart kommer mamma få ett utbrott till för att jag sitter här vid datorn. Det första handlade också bl.a om det.
Jag och Ingrid ska fara och handla på Ica snart tror jag. Frukost, frukt, metanol osvosv. !
Jag måste bestämma mig för vilka skor jag ska ha också. De nuvarande alternativen är två par olika kängor eller så mammas stövlar. Hm, jag som har så lätt för att ta beslut också!

hits