> månad

Däckad av förkylningen hela helgen, så har inte gjort någonting vettigt alls. Sett Findning Neverland till slut, mycket bra! Grät mig igenom hela slutet (jag vet att jag är en vekling) men det kan också ha berott på att jag inte var i särskild bra form innan heller.
Skola idag, det mesta som vanligt. Den stora skillnaden är väl den att spanskan känns så himla kul! Det är så sjukt stor skillnad med vår nya lärare att det knappt går att tänka sig. Däremot har jag lyckats göra en supermiss i att få Motion & Hälsa B på individuella valet. Får se om det går att byta.

Det mesta inför Stockholm är klart nu! :D Boendet är bokat, konsertbiljetterna uthämtade och resan är bestämd. Nu ska vi bara fösöka få ledigt imorgon. Vilket kan bli rätt svårt då det första de sa när vi började i onsdags typ var hur svårt det skulle bli att få ledigt under terminen. Plus att jag lyckades lämna in ledighetsansökan till Barcelona ca en halv veckan innan vilket inte var så populärt!
Men det ordnar sig, annars är det bara så att då är vi "sjuka" i 3 dagar.
Ahh, det är galet nära nu! Mindre än en månad. :)

thank you for the music

Blev ingen sömn, det kom för mycket mellan. Hemmakväll ikväll, men det är verkligen välbehövligt! Näsan är helt igentäppt och tror febern har stigit litegrann igen.
Har bara slappat hela kvällen, skönt! Umgåtts lite med mamma och pappa till och med. Då blir de glada. Sett lite tv, gjort alltmest ingenting!
Men till sist hamnade jag ju här såklart. Det är ju så det brukar sluta. Men den stora nyheten är att jag till slut (med lite hjälp) har fått igång dc igen! Typ livsräddande. Men det går segt. Men musiken kommer ju hem till slut åtminstone! Perfekt. :)
Just nu är det "Elton John - Greatest Hits" som är på väg hem.
Men den första som jag laddade hem var Black Eyed Peas - Don't Lie. Tänker nästa enbart på kvällen då vi firade Anna då! Och då självklart på Frida. ;) Snyggare tolkning av den låten kan nog aldrig göras! 
ABBAS album är nästa mål.

Bomull i skallen

Förkylningen verkar ge med sig en aning. Konstigt egentligen då jag inte alls mådde särskilt bra imorse, men tydligen verkar en skoldag vara precis rätta medicinen. :P
Spanska på morgonen, kommer bli så mycket bättre nu med ny lärare. Däremot har jag och Ingrid verkligen misslyckars med vårt individuella val. Hälsopedagogik var väl inte direkt vad jag hade tänkt mig! Men så blir det när man lämnar in lappar för sent.
 
Stockholmsdatumen är typ bestämda nu! Så nu ska jag bara få lite hjälp av mamma med att fixa boendet så blir det här kanon!

Hade tänkt sova lite nu, det känns fortfarande som om jag har bomull i skallen.

2 dagar & redan less

Oj, så fort det går att falla in i precis samma mönster igen. Jag har haft ett 10-veckors sommarlov men det känns som om det var bara förra veckan som jag gick ut ettan. Förra veckan som jag satt där i matsalen, plågade mig igenom sega lektioner och längtade efter skolavslutningen!
Skolan är väl okej, men inte mer än så. Less redan efter 2 dagar! Sorgligt men sant.
Klassen är ungefär lika hopplös som jag trodde. Även fast vi bara har 4 nya tjejer så är de tillräckligt gräsliga för att dra ner alltihop.

Till råga på allt håller jag på att bli förkyld också, eller rättare sagt jag ÄR förkyld. Säkerligen feber och nyser och har ont i huvudet. Ingen bra start. Plus att jag har bestämt mig för att pausa från fotbollen igen. Har inget val, det går inte att spela när det gör så ont! Inte för att mamma verkar bry sig dock.


På svenskan skriver vi dikter. Jag kan inte vara djup!! Jag känner mig bara löjlig då. Inte för att jag inte skulle vilja, men som sagt, det känns inte bra. Till slut vill jag bara skratta åt mig själv. Kanske ännu en sak att träna på. Jag har ju som en del..


Nu när det rullar på i samma banor vill jag bara göra nånting som bryter av! Skulle tyyp vilja göra en Anna&Frida i lördags, och sen en slyna. (Ni som vet vad jag menar förstår;P) Men värt egentligen, det är bara för att jag är så virrig just nu. Det går över!
Sängdags, för jag ska försöka sova bort febern. Går ju liksom inte för sig att vara sjuk redan första veckan. Somnar till: Destinys Child - Emotions

Skola om 10,5 timme :S

Nu börjar nedräkningen inför skolan på allvar! Slut på det roliga, imorgon ska jag infinna mig på Kaplanskolans aula 09.00 tillsammans med alla andra tvåor (tror jag). Delvis ny klass blir det också, tyvärr. För vi tappar en massa (mer eller mindre) bra personer och får en jävla massa TAP! Och särskilt hatad är såklart SLYNAN. Kul att gå i samma klass som henne i 2 år. Frågan är om det ens är genomförbart. Fast iochförsig behöver jag inte gå med honom. Nåt att räkna på plussidan!
Sen så får jag en ny lärare i spanska, slipper Boija! Han var orsaken till att jag hade funderingar på att till och med hoppa av spanskan. Men nu ordnade det sig ju. :)


Är inte speciellt trött än, men borde sova nu så jag kan plåga mig upp där runt 8 imorgon. Ska bara vänta på att Ingrid ska ringa! Hade match med u-laget ikväll men mitt förbannade knä satte stopp för spel där igen!! Tror jag blir galen snart, jag vill ju spela fotboll. :( 
Brakförlust tror jag dock att det blev, Malin ringde efter ca 1 timmes spel och då stod det 5-0...


Två dåliga nätter i rad nu, börjar nästan gå mig på nerverna det här..

Jullan herself!

Jullan herself! (Och nej, det är inte mina egna ögon ;P)

www.trött-less-grinig.se

Nya pris varje dag. Kvällens/nattens pris som osocialaste människan i världen går till mig själv! :D:D:D:D:D:D

Inte riktigt frisk och kry idag, känt mig hängig hela dagen i princip. Men när Anna ringde och sa att hon var hos Ingrid pallrade jag mig dit ändå, för jag hoppades att om jag tänkte på något annat ett tag skulle allt kännas bättre. Men ack så fel man har ibland. Tror att jag sa ungefär 10 ord sammanlagt ikväll. Riktar en liten ursäkt till er tjejer alltså.

 

Dömde mina knattematcher imorse också. Bidrog inte direkt till att höja mitt humör. Inte fullt så farligt som jag trodde att det skulle bli men tillräckligt otäckt för att jag aldrig mer vill göra om det! Synd då bara att jag har en match den 9nde september. Flickor 97/98 i och för sig, så jag ska nog överleva det. Till och med i den åldern är killar odrägliga. Småpojkarna försökte sparka ner varandra bakifrån med dobbarna före och filmade(!!), och det när de är 7-8 år. Inte konstigt att det blir som det blir när de växer upp.

Usch vad jag låter bitter.

 

Jag ska definitivt sova nu, satte mig bara här för att stänga av msn och kom på att det var länge sen jag uppdaterade den här. Gjort nu alltså. Men särskilt glatt blidde det inte! Så innan jag går och lägger mig ska jag komma på minst 3 saker som gör livet lite bättre för mig.

1. Jag behöver inte  börja om skolan imorgon som en hel massa andra!

2. Jag tog av mig linserna, tvättade bort sminket och borstade tänderna innan jag satte mig här så nu kan jag gå och lägga mig på direkten!

3. Ipren hjälpte, så nu har jag varken huvudvärk eller värk i knät ikväll längre.

4. Det snöar inte ute!!

 

Lite bättre känns det. Speciellt det där sista!


Nytt utseende

Cooolt, nu har jag ändrat design! Hade tänkt ta den som hette "Love" bara för att håna mig själv, men bestämde mig för att jag inte var på fullt så grymt humör.

Gemensamhetsdepp

00.21

Ikväll har jag och Anna haft gemensamhetsdepp, men det var king! Vi har lyssnat på min skiva med bara lugna/sorgliga kärleklåtar typ. Nu har hon farit hem, men nånting säger mig att vi fortsätter deppa var för sig också. Åhh, jag borde verkligen inte bry mig längre, men det gör jag. Och Anna är det synd om. Då får jag lite perspektiv på saker och ting, och så känns det inte lika jobbigt för mig längre. För varför ska jag gnälla när det är mycket värre för henne. Men jag gillar ju i och för sig att gnälla.

Dåligdåligdåligdåligdålig.

Sen är jag så smart att jag fortsätter lyssna på lugna kärlekslåtar. Ibland förtjänar jag verkligen ett hårt slag i magen! 

 

 

Idag skulle man kunna tro att jag har varit en sån där som inte kan bestämma sig för vad de vill jobba med och provar på en massa olika. Jag har kunnat titulera mig gräsklipparförare(igen), parkarbetare, kock, städare, bagare och fikasäljare! Lite smått psykolog också, även fast det jag försökte säga till Anna kanske inte riktigt kom fram som jag hade tänkt mig. :P


Gräsklipparförare

18.06
Jag undrar varför jag alltid hamnar här ju innan maten, eller när jag väntar på den! Just innan är jag oftast så hungrig att jag verkligen måste göra nånting så jag tänker på något annat, annars äter jag vad som helst som finns i skåp och lådor där nere!

 

Annars rullar det på som vanligt. Har klippt gräset hos mina grannar idag, gick helt ok! Särskilt med tanke på att jag höll på att förstöra gräsklipparen när han skulle visa hur man gjorde med den första gången. :P Det var en sån där självgående och nån sån har jag inte klippt med förr. Men det gick som sagt bra, förutom det lilla missödet där jag höll på att köra ner den nerför slänten! Funderar på att hinna klippa ännu en gång innan de kommer hem, får nämligen betalt per gång... ;)

 

Stockholm närmar sig med stormsteg!!! Pratade just lite med Rickard som sticker imorgon och då blir jag så sugen! Men nu är det inte länge kvar. Snart bara en månad. Och alltså börjar det kanske snart att vara dags att fixa boende och resa och sånt. Men jag har sämst framförhållning som jag har nämnt tidigare och jag har börjat tro att Tobbe litar på att jag ska ordna allt. Det borde han verkligen inte göra, haha!
Men vi har ju i och för sig börjat planera för att bo på gatan, gå med i en sekt eller flytta ner i tunnelbanan så på något sätt löser det sig alltid! Jag är mest rädd för tunnelbanan tror jag. Hatar när det är mörkt och trångt och massor av folk och det är ju lite svårt att undvika där nere!

 

Maaaaaat! :D


Ut trots allt

02.17

Min mysiga hemmakväll bytte helt plötsligt riktning nångång där efter midnatt. Efter diverse telefonsamtal drog jag på mig mjukisdressen och gick ut och mötte Anna, Ingrid och Frida. Anna hade då varit hos Jocke, och nu är det alltså slut. Tror hon kände sig lättad så det var ju bra iallafall. Men det är så svårt att veta vad man ska säga. Man vill ju muntra upp henne, men på samma gång kanske inte heller påminna henne om allt. Men jag tror att hon vet att hon alltid har oss, det hoppas jag åtminstone. :)

 

Jag är så less på killar just nu. Det verkar som om alla har något fel i huvudet. Eller iallafall många, jag fattar inte vad de tänker med. Oschysst värre, jag tycker synd om henne. Och så lite om mig själv. Men det brukar jag göra rätt ofta så det är inget nytt. Där har vi en sak som jag är bra på! Fast det kanske inte är så bra att jag är bra på det. Äsch, ni fattar!

 

Hade tänkt radera de tidigare inläggen, alltså de från juni. Men jag ångrade mig, allting har ju sin början. ;P Kan ju vara kul att komma ihåg den här! Men han är ju omnämnd där, det känns ju halvkul. Särskilt som det var i positiva ordalag. Man tror att allting är lugnt, så visar det sig att man har så fel, så fel.

Nej nu ger jag upp det här. Man ska inte sitta och skriva mitt i natten. Jag är sällan på något speciellt bra humör då. Särskilt när jag lyssnar på sån musik som jag har i lurarna nu.

Robyn - Bum Like You


Nästa Anders Frisk!

23.01

Wihoo, fotboll är fortfarande kul! Det har känts lite tungt att komma igång efter mitt (ofrivilliga) uppehåll men det gick över rätt fort. Igår var jag inte med på några spelövningar men idag så var jag med på det mesta och det kändes så skönt! Knät håller också, hoppas jag åtminstone. Lite ont gör det väl, men vadå, lite smärta får man väl tåla. Även fast jag inte brukar vara särskilt bra på det. :P

Anders frågade till och med om jag ville vara med och spela mot Bergsbyn på torsdag. Fast det var lite för tidigt, tar det säkra före det osäkra! Ska ju sälja fika då också, synd för alla bara att jag brukar vara värdelös på att baka, haha!

 

Sen har vi fått tider när vi ska döma på cupen i helgen också. Jag ska döma en match med pojkar födda 95 och så finalen i flickgruppen i samma ålder! Hjälp, jag fattar inte hur jag ska klara det här. Döma fotboll är tyyyp det värsta jag vet. Det spelar ingen roll att de är typ 10år och att det är 7-manna och att man i princip bara behöver blåsa för mål, det är fortfarande hemskt!! Jag känner på mig att det kommer att urarta och jag kommer att göra värsta tabben och alla föräldrar och tränare kommer att börja skrika på mig och då blir jag ju bara ännu mer osäker. Men okej då, jag ska inte ta ut nånting i förskott, det kan ju gå huur bra som helst också. Eller så måste jag ha poliseskort bort från planen, vi får se.


Otacksamt att vara mammas lilla piga

18.05 Och priset som världens grinigaste mamma går till................... tadaaaam, min mamma!!

Nej kära mor det är inte mitt fel att tjejer viker ut sig på FC (ett skoldatanät där man kan skicka mail osv.) och nej det är inte heller mitt fel att ungdomar super på helgerna. När jag umgicks med mamma där nere ett tag insåg jag att jag inte alls har varit depp idag. Tvärtom har jag nog varit på rätt bra humör för nyss fick jag inse hur det kändes att vara depp idag. Mamma lockar alltid fram det bästa ur mig (INTE!) och idag hade hon antingen bestämt sig för att riktigt å mig på dåligt humör eller så hade hon haft en dålig dag på jobbet och tog ut det på mig.

Jag var ändå jätteduktig och hjälpte henne att laga mat, dammsuga, diska och duka. Där får man för att man försöker vara hjälpsam. GNÄLLSPIK!

 

 

Förresten så tycker jag att alla designmallarna jag har att välja på här är fula.


Vad jag är sämst på

16.55

Har haft väldigt lite att göra idag så jag bestämde mig nyss för att ta upp det här med min blogg igen! Hade ju ett litet ryck där vid sommarens början men sen så rann det hela ut i sanden. Precis som det brukar göra med det mesta för mig! Jag är nog världssämst på att tag i saker och se till att de blir gjorda. Ännu en sak jag måste lägga till på min att-göra-lista! Nummer 523 - Skjut inte upp allting, och det viktigaste av allt SE TILL ATT ÅTMINSTONE FÅ DET GJORT NÅN GÅNG!

 

Idag är det en mellandag. Jag känner inte för att göra nånting viktigt eller speciellt alls. Vill helst bara krypa ner under täcket igen och äta choklad och läsa en riktig tjejbok. Med tanke på chokladen skulle man nog kunna gissa sig till att jag är lite depp. Fast jag vet inte för vad, har nog ingen anledningen egentligen. Skolan kanske. Den närmar sig ju iallafall med stormsteg. Nästa vecka drar allt igång igen, men läxor och tidiga morgnar och allt vad det är. Andra året på gymnasiet sägs ju vara jobbigast också. Inte för att jag direkt brände ut mig förra året, men det är aldrig kul att komma hem sent efter en träning och sätta igång och läsa engelskaläxan och plugga glosor. Som sagt, jag är verkligen värdelös på att planera min tid så att jag slipper stressa. Kan faktiskt inte helt avgöra vad jag är sämre på, att se till att få saker gjorda eller att komma i tid. Inget som visar mig från min bästa sida direkt :P

 

Nu kom mamma hem och gnällde lite på mig för att jag satt vid datorn just nu. Jag ska hjälpa henne med maten hade hon tänkt och då har jag väl inget att säga emot! Ska träna senare ikväll också, första gången på ca 2 veckor! Blir spännande att se om knäet håller.


hits