natt mitt på dagen

hur kul är det att det är kolsvart klockan 3 på dagen?! när jag sitter där och kämpar på eftermiddagen (ja jag kämpar) på jobbet så gör det inte saken bättre att det känns som om det är mitt i natten! jag fick en sån där konstig känsla av att jag var ensam i världen idag bara för att det var så mörkt och för att mitt kontor ligger längst bort.


ps.
 jag har kvar mitt jättefula avskavda nagellack

om jag vill

alla ni som tror att jag är världens segaste människa, lyssna på det här! idag vaknade jag halv 8 (jag börjar 8.00) men hann till och med äta frukost! det ni. jag kan om jag vill (och om jag måste). jag drömde förövrigt att jag skulle vara med i "vinn adams pengar" på mix megapol. jag hade kommit fram och blivit utvald men hann aldrig börja tävla innan jag vaknade. och upptäcke att jag nästan hade försovit mig.

måndagkväll

nu har jag städat mitt rum klart (jag ska bara ta bort dammsugaren, dammtorkartrasan och bädda sängen, så okej - nästan klar). jag fick ett mycket större rum nu.

jag är trött och mitt avskavda nagellack ser förjävligt ut så jag borde ta tag i mig själv och ta bort det och sen krypa ner och sova. i och för sig kanske jag väntar besök ikväll, det vet jag faktiskt inte. men jag har ju varit sovandes förr när han dykt upp så det borde nog inte vara så stora problem.

jobb imorgon, kort vecka igen. skönt! jag måste uppfinna någonting eller helt enkelt vinna på triss. det funkar inte att jobba 8-5 hela livet.

det blir aldrig som man riktigt tänkt sig

jag skulle gå upp klockan 8 idag och gå med jobbnyckeln jag har glömt hemma HAHAHA. jag vaknade 11.



promenix nu, bara 3 dagar kvar på stegtävlingen. synd bara att jag blev less för minst en vecka sen. men nu kan jag äntligen börja springa igen, underbart! eller underbart var kanske att ta i, men jag är så sjukt less på att gå. det tar sån tid.

det var säkert maradonas ande

just ikväll gillar vi inte att roma just gått om mitt juve i serie a. men samtidigt så kan vi ändå vara lite glada eftersom det var just milan som de slog!

söndagförmiddag

lalalalalalaa

faith

cause you gotta have faith

jag ser på reprisen av idol och kan inte riktigt förstå hur det kunde vara evelina som fick åka. men min sam är då fortfarande kvar, chockerande nog. jag tror till och med att jag får mer skit nu för att jag gillar honom än när jag höll på cissi förra året (fast till och med jag kan erkänna att det oftast lät förjävligt när hon sjöng).

inte likt mig alls

jag har fortfarande inte gått och lagt mig!! vilken förlorare alltså. jag som brukar somna där runt 10 nångång, vad hände? men nu känner jag att det börjar vara dags..

sammanfattning av dagen:
mycket fika (även fast jag inte var så sugen pga av relativt stort alkoholintag dagen före) och mycket folk hemma. lugn dag ändå och även fast det var ganska skönt så hade jag kanske helst klarat mig utan att missa en hel jobbdag.
jag har också fått ordentligt med cred av i princip alla när de såg höjden på klackarna på skorna jag hade på mig hela kvällen igår. tur att man blir uppskattad för de rätta sakerna.

tack ebba, you made my day (night?)

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1014758.ab

ickebakis

hihi snacka om bakisdag även fast jag inte var ett dugg bakis idag (jag var faktiskt inte det, tacka vet jag svartvinbärsvätskeersättning från apoteket). men segt har det varit ändå även om det har varit lite hålligång med två stycken systrar som fyller 16 (16 år?! det är sinnes, jag ser dem som högst 11). så tårta hela dagen liksom, fast jag inte gillar tårta. men någon liten chokladboll har väl slunkit ner och sen så var det 2,75 på lösviktsgodis på ica så farmor&farfar dök upp med en "liten" påse.

utgång efter 18 är ingen hit på 18

hm, jag är lite kluven.

(det har jag förstås varit ett bra tag nu men jag är lite mer kluvnare än vanligt, om man nu kan vara det). det var faktiskt ganska roligt igår om man ser till helheten. förförfesten var klart roligast! jag och malin så idol, åt kex och ost och drack vin (en miljon vuxenpoäng yes) och sen dansade vi till spice girls och ges (ganska många vuxenminuspoäng tror jag)! förfesten var kort med oväntade människor haha! och utgången var väl precis som vanligt. ajajajajajaj. det kan sammanfatta utgången tror jag. (hjärttransplantation snart?)

äntligen helg

5 minuter till helg! och den här fredagen är det helg på riktigt eftersom jag inte jobbar imorgon! ganska skönt :) mamma tyckte inte att det var så bra för hon trodde att det skulle ha gått lugnare till ikväll om jag skulle upp och jobba imorgon. det ligger kanske något i det..

morot vs bulle

jag blev plötsligt så sugen på bullar! kanelbullar mums.. jag är ingen kak- eller tårtmänniska men ge mig ett fat med bullar så är jag såld! cissi satt nyss och knaprade på en morot. jag är en dålig människa. men när är det meningen att jag ska hinna skala morötter och ta med mig? kanske på morgonen när jag sover till allra sista sekunden eller är det på lunchen när jag måste stressa hem för att gå en tur med hunden?
nej jag har hittat den bästa lösningen på problemet! : cissi måste sluta äta morötter.

genomtänkt köp

jag är en ganska så värd person! när jag var i umeå förra helgen så köpte jag en klänning nästan bara för att den hade så fina knappar på ryggen (jag vet, friskt) och nu idag har jag på mig den för första gången, med en kofta över! haha, det är ju riktigt smart. men det är faktiskt kallt ute och kallt i mitt rum. jag skulle vilja ha såna där uteliggarfingervantar också helst.

alldeles för lite syre i luften så här på hösten (jag kan väl få skylla på det?)

gud ändå vad det kan vara jobbigt att andas ibland. det är officiellt jobbigt att andas just nu (och då menar jag inte som i somras när det blev ambulans till akuten och hela den grejen). nej det är bara allmänt jobbigt. och eftersom jag själv har jobbigt att andas har jag inget syre över till lina och det känns inte bra det heller. förlåt lina, men du ska få allt mitt syre om ett tag. efter fredag, för då kan jag officiellt ha slutat andas. då får du det som blev över.

vad hände med humöret?

trots att mina lediga måndagar är någonting väldigtväldigt bra och mycket uppskattat är det inte riktigt lika uppåt idag. det är så grått! det kan vara mysigt med lite regn och höstrusk men idag speglade det tyvärr verkligheten för bra. det har till och med nästan på gränsen till att det hade varit skönt och jobba och få träffa lite folk, riktigt illa. fast nej, inte jobba. det får jag ändå nog av under veckorna. fast i veckan blir det bara en 4dagarsvecka! lina har tagit på sig att jobba lördag åt mig, kanon. utgång fredag. jag pallar inte att jobba bakis, särskilt inte om det blir klutmarksfesten på lördag?

nej nu ska jag ut och gå igen. jag har rasat i resultatlistan så nu blir det att kämpa veckan ut!

oh olyckliga stund!

just nu finns det åtminstone 2 personer i västerbotten som mår riktigt dåligt

oh lyckliga stund!

tändarna
Några timmar senare var min Juventuständare ett minne blott....

(1-0 del piero, mums)

helgen

åhh så ändrade planer det blev i fredags och åhh så mycket bättre det blev. (jag tror fortfarande att lina & jocke läste här att jag var ensam och fixade något åt mig av medlidande men sånt har jag inga problem med hihi). vi for till klutmark och där blev det kaos när ebba och elias fick en sockerrush och höll igång 100 gånger längre än vad alla över 19 år gjorde! sen så sjöng vi singstar och jag ska garanterat köpa nya schlagethits!

lördag blev det då inget umeå, tråkigt! jag hade lyckats bli halvtaggad faktiskt och det är alltid då jag har som roligast när jag ska ut. därför känns det lite farligt inför fredagen nu, jag är övertaggad! så ingen fest lördag även om jag fick ett erbjudande (men tyvärr anna, jag upptäckte det lite för sent;) ). vi hyrde en film istället jag och t och sen så somnade jag, wohooo överraskning.

hemmafru

åh hihi anna, jag vill också gå på mycklefest! vad sjukt att jag som har spelat i myckle i minst 10 år inte ska dit, du din lilla spelarfru ;)

men ikväll är det jag som har lagat mat (ja nästan bara jag). mamma var assistent från början men det slutade som vanligt med att hon tog över alltihopa, oovanligt. men maten kom iallafall i ugnen till slut och nu börjar det lukta gott, jag är hungrig! sedan min kvällsdejt övergav är jag sorgligt nog ganska övergiven ikväll och får alltså tröstäta. varför är typ alla i umeå ikväll? när de inte har magsjuka förstås. (fast nu när jag tänker efter så är det bara maja som är i ume eftersom lina hänger på läkarvägen).

fast vem sa att det var så fel att tröstäta?

pilen pekar uppåt

så, nu har jag slutat ömka mig själv. skitsamma, allt löser sig ju. problemet är ju bara att man inte vet hur det kommer att bli just nu. och så är det ju lite jobbigt att veta att det inte kommer att bli bra hur det än blir.

menmen som sagt, nu ska jag sluta vara nere och börja ladda upp inför helgen. det är i och för sig lite spännande att jag inte vet i vilken stad jag ska vara, vad jag ska göra eller med vem jag ska hänga! det blir en överraskning :) idol imorgon är iallafall spikat! min sam måste nog göra något bättre ifrån sig, annars kan det bli tungt..

var det bara jag som inte har fattat att mat inte håller sig för evigt i frysen? det har jag alltid trott. okej kanske inte förevigt men åtminstone längelänge.

riktigt positiv

gaah jag bli galen. frustrationen bara sprutar ur öronen på mig (ja hos andra brukar det vara adrenalin men jag är ju lite fel). orkaorkaorka. (joakim akta dig nu blir det snart kanske privat).
jävla skit. jag pallar inte. och ja jag är världens mest positiva människa. det bara lyser om mig nu.

kan jag få skriva på ett papper som ger någon annan fullmakt över mina beslut? vem som helst? (okej inte min mamma. det vore faktiskt ett för hårt straff). 






så nu har jag gnällt av mig lite (vilket kanonuttryck). nu ska jag vara glad resten av helgen tror jag:)

vilka komplimanger man får på det här stället

jag måste verkligen se förjävlig ut idag. nu är det fyra stycken som har påpekat att jag "ser ganska trött och sliten ut" och så fick jag frågan om jag festat hela natten. alltså katastrof.
men det är ju ungefär som jag känner mig så jag ska kanske inte vara så hård mot dom. jag skule helst ligga hemma och sova nu så de har nog helt rätt. jag ser säkert förjävlig ut.  

nedräkningen har börjat

alltså jättehemligt när man lägger ut det på nätet men skitsamma.

nu har jag exakt 1 timme kvar innan jag får gå hem så det känns helt ok. däremot är mitt skrivbord fullt med papper men det får jag väl försöka bortse från för att det ska kunna fortsätta kännas ok. men jag menar verkligen fullt.

nu är det en timme minus 3 minuter.

hemligt meddelande till lina:

the eagle has landed (ja jag vet att jag kommer att få ringa och förklara det också)

mindre zombie än vanligt

ja jag somnade nästan så fort som jag lagt mig ner. jag hann vända på mig kanske en gång men det var allt. så jag var faktiskt hyfsat pigg imorse sjukt nog! inte jättepigg men jag kunde iallafall öppna ögonen lagom mycket för att avgöra om det var faktiskt var morgon och dags att stiga upp eller om jag fick sova lite längre. seger.

john blund

det känns som om jag är vaken för första gången idag nu! jag sov på lunchen, jag har sovit nu efter jobbet och resten av tiden har jag ju bara jobbat! nu vaknade jag 11 och borstade tänderna och tog av mig linserna (och tog bort boken jag haft i ryggen hela tiden, jätteskönt - men så trött var jag). så nu hoppas jag bara på att det inte ska bli så svårt att somna som jag tror att det kommer att bli. men jag känner mig i och för sig inte särskilt pigg så jag slocknar kanske bara jag lägger mig på kudden.

trötta men mätta

resten av helgen i umeå blev faktiskt också en höjdare! vi var väl inte direkt jättepigga på söndag utan segade på så mycket att alla affärer utom ica maxi hann stänga innan vi kom ut på vår promenad. men herregud vad ica maxi är underskattat! det går att hitta jätteroliga saker där (tyvärr var väl ingen av oss direkt på humör, utan det snurrade rätt friskt lite nu och då) men vi letade mest efter någonstans att sitta ner och vila ett tag (efter vår jätteansträngande promenad på en kvart). sen så blev vi kvar på den där bänken i en och en halv timme.
söndagen avslutades med världens godaste middag (som vi egentligen skulle äta på lördagen) och tv. inte helt fel det heller.


umeå by night

vilken helg säger jag bara! galet är rätta ordet.
det började med att vi var världens segaste (surprise!) och inte direkt färdiga när linas kompisar började dyka upp. förresten började det lite tidigare när jag satt på bussen och hade panik över att jag inte visste var jag skulle kliva av. det visade sig att det inte var så svårt. till och med jag lyckades gå av rätt när bussen stannade av sig själv, de ropade upp "universitetssjukhuset" två gånger och alla som såg ut som konstiga studenter klev av.
men tillbaka till förfesten, vi åt uppvärmd micromat och drack cider och vin (rött vin, lina envisades) och jag har nu också officiellt mött sveriges drygaste tjej! "jaa alltså jag har ju liksom träffat fredrik ljungberg fleera gånger hemma i halmstad liksooom". jo visst, träffat och träffat (hon hade serverat honom en gång på någon middag). och håll inte på att snacka sönder matchen hur som helst! det blev mer fotboll på den "riktiga" förfesten och resultatet var ju inte heller så oväntat. men det var skitskoj där! linas klasskompisar var galet trevliga (ja alla utom fredrik ljungbergs kompis alltså) och sen så bar det av mot corona. tydligen var det strikt 20 som gällde där men efter lite tjafs (där jag förövrigt stod utomhus i kylan utan jacka) kom jag in ändå! lycka:)
sen var det dans och drink och faktiskt inget däck. mycket lyckad kväll!

hem sprang jag i sockar och jag kunde inte känna mina fötter när vi väl kom hem. men lina kirrade fotbad och sen så sov vi ganska gott kan jag lova. repris nästa helg?:)

åhåå greys

jag är ledsen men jag kan inte säga annat än att greys anatomy är världens bästa program. det går bara inte! jag ska köpa säsong två (ettan har jag redan) i födelsedagspresent till mina systrar, råvärt haha. annars kan ju någon vänlig själ därute köpa den som 19-och-ett-halv-års-present till mig nu när jag firar den stora dagen den 27 oktober (jag vet det faktiskt bara för att det är då ellen&maja fyller år, riktigt så patetisk är jag inte - än).

i helgen blir det umeå och lina. utgång lördag. antingen blir det riktigt riktigt bra eller riktigt riktigt sorgligt. vi får se på vilket humör vi är. ett som är säkert är iallafall att det blir ostadigt nanting.

neggsömn

äntligen, nu ligger jag i sängen och ska bara registrera dagens steg innan jag får sova. det har varit en konstig dag idag. en konstig och seg dag. och jag är inte osugen på att sova och få en ny dag kan jag lova. nu kommer jag säkert inte att kunna somna bara för att jag är så negg men skitsamma. just nu är jag jävligt negg. fast samtidigt är jag glad. hur friskt låter det på en skala? nej det är nog lika bra att jag släcker ner nu och åtminstone låtsas sova. vem vet, någon kanske går på det.

kvällsbestyr

friskis ikväll, det var ett tag sen nu. oj vad alla tanter måste ha saknat mig (nu är jag faktiskt riktigt fördomsfull, medelåldern är faktiskt inte SÅ hög, bara nästan). jag måste fortfarande göra armhävningar på knogarna pga av knölen så jag känner mig som typ rambo eller någon (om typ rambo skulle orka fem stycken och sen dö av utmattning).
jag är ganska sugen på att sova nu. men givetvis avskräcker tjafset med linser och tandborste. kan man bara inte få gå och sova när man är trött?! nu ska det ta typ en kvart och då hinner jag ju bli pigg igen!

den ÄKTA spöktimmen är timmen före man slutar

waahh nu är jag less! 15 minuter kvar och jag räknar ner varje sekund. och jag är less på radion och jag är less på alla papper som bara ligger överallt och som jag inte orkar göra något åt (det är inte så farligt som det låter men jag måste få gnälla om det ändå).
däremot kan jag väl erkänna att det är ganska fint ute nu. men det är för kallt. tro inte att lite fina höstlöv kan muntra upp mig just nu. jag går väl inte på dagis.

myrsteg

det är lite skrämmande men idag runt klockan 3 hade jag gått lika många steg som jag gick på hela helgen! och då ska man tänka på att jag sov till 1 idag också. nej jag var inte alls aktiv lördag-söndag liksom.
men det var en rolig helg ändå. särskilt speciellt var tacos sent på lördagkväll (men vi överskattade oss själva ganska hårt när det gällde smältosten).

så nu måste jag verkligen ta tag i mitt gående för veckan! ingen kommer ihåg en förlorare. (jag måste också verkligen ta tag i mitt tävlande, ni märker ju hur upphetsad jag är över en GÅNGtävling. icracing kanske?)

alla undrar, vad hände med badet?

jag måste bara bevisa för alla som tvivlar att jag VISST kan vara uppe efter klockan 11 på kvällen. så det så. frågan är bara om det har någonting att göra med att jag sov till halv 3 idag? troligen inte, det var nog bara en lyckoträff som aldrig mer kommer att upprepas..
men vad har jag då gjort? ingenting. (som för övrigt är namnet på en av de bästa låtarna som kent någonsin gjort). sen så har det hänt någonting med linas bubbelbad men eftersom hon nästan (jag sa nästan) är värre än maja på att uttrycka sig i sms (ingen kan vara värre än maja) så fattade jag absolut inte vad som var problemet? malin, vad tror vi? är vår badfest utsatt för sabotage?!

och jocke om du inte vill läsa privata saker (jaa jag är fortfarande bitter) får du sluta här:


.



.


.


.

.

staus quo (och med det menar jag inte den "unga" gruppen som pappa och lars brukar lyssna på)

lilla melodifestivalen

världens klockrenaste låt: jag har alltid velat träffa jimmy jansson


praktiskt taget soundtracket till julias liv.

nattens bravader (sovandes)

om jag pratar med dig i telefon på natten; ja jag kommer att säga att jag minns allt på morgonen. nej jag har ingen aning om vad du sa!
men hallå, ni kan ju inte förvänta er det om ni väcker mig, då är jag inte med! men det är en reflex ju, att säga att man inte sov (lina ja jag sov), det tror jag alla gör.
men om jag ska försöka sammanfatta nattens samtal (eller natten och natten, klockan var väl runt 10?): lina ska jobba med mig imorgon (yeesss, äntligen är det jag som vara chef och bossa!), och jag ska vara med tobbe ikväll? tror jag. och nu när jag skriver det kommer jag ihåg att jag fick ett sms av maja också. men det är helt kört. skicka gärna ett påminnelsesms om ni skickar efter 11.


(jag var tvungen att lägga till sovandes i rubriken, det lät så snuskigt annars. men det är väl troligtvis bara jag som har snuskig fantasi?)

23734 steg!

vill ni höra det sjukaste? jag julia "går-inte-mer-än jag behöver" har gått nästan 2mil idag. under kan tydligen ske. (ja givetvis är det en tävling inblandad, det fattar ni väl). jag är ändå väldigt imponerad av mig själv måste jag säga. men jag har galet ont i fötterna. men snart måste jag hitta en ny runda, jag börjar bli less. plus att jag inte vågar gå nere vi älven sälv när det är så mörkt på kvällarna. jag tror minsann att jag måste ragga lite sällskap!

imorgon är det fredag och sen helg för de flesta. själv har jag två dagar kvar men det är inte helt fel. det gör mig inte så mycket att jobba 4 timmar på lördag när jag inte ska göra något speciellt på fredag ändå! det är ganska roligt att vara nere i kassan ett tag också, lite omväxling sådär (andra sorters kunder att få skäll av, på kontoret får jag ju bara skäll i telefon, nu lyckas jag med lite face to face också!).

till min suput:

hihi nu är du allt nyfiken va ;)

ledtråd: det blev som vi trodde men som vi inte trodde sen

hahaha lina BIG news! haha

maaaaaaaat

jag tror att jag svimmar av hunger snart. kan inte bara någon ge mig mat! jag tror att jag har varit i kylskåpet och kollat ca 100 gånger nu senaste kvarten. men inget gott och inget enkelt. ofta jag orkar gå och ställa mig och laga mat nu. sen så har jag bara 10 minuter på mig innan greys anatomy börjar och det missar jag bara helt enkelt inte.

lina din suput sluta ha roligt på vardagar och kom hem och laga mat åt mig istället! om inte ska jag berätta för din lärare om barcelona.

nej jag är inte hypokondriker

jag ska inte vara så kaxig. jag vill ju faktiskt ha en pulsklocka. eller en knöloperation skulle inte heller sitta fel. eller en hjärnscanning. sen kan vi väl slänga in ett par hörapparater som bonus?

jo tack jag vill jättegärna ha en pulsklocka

jag upptäckte just att man kan vinna saker på den här gångtävlingen också! varje onsdag drar de tydligen några vinnare så nu håller vi tummarna. det måste ju vara min ur att vinna nångång kan man tycka (om man inte räknar med de 25 kronorna jag vann på triss för ett tag sen). fast jag kanske har förbrukat all min vinnartur? det kan mycket väl vara så. jag hade ju två missade samtal från mix megapol.

ett kap

nu är kameran tillbaka i min ägo så snart så! men ikväll har jag inte riktigt haft tid. dels har jag gått en långpromenad med novak (14153 steg tjihoo) och så har jag sett innebandy. vilket vi inte nämner mer.
däremot kan jag säga att jag bara blir mer och mer sugen att spela varje gång jag tittar på det. så alla innebandylag därute: kom igen! jag är ett riktigt kap fattar ni väl. jag är 19 och har aldrig spelat innebandy förut! jag säger det igen, vilket kap. först till kvarn liksom. nej jag får nog ge upp den karriären. förresten så blir knölen på handleden typ större för varje dag som går. lyckat med innebandy då. men doktorn sa att den inte var farlig. jag hade aldrig tänkt på att den kunde vara farlig!! den var mest ivägen och gjorde ont. så nu tror jag självklart på minst cancer.

nytt minneskort=riktigt många snygga bilder

nä nu är det nästan dags att ta och gå de där sista stegen! det kommer ju iallafall inte hända om jag ligger här i sängen med datorn! jag är sjukligt trött och vill bara sova nuu! för annars vet jag ju att jag kommer att vara precis lika trött imorgon. och då är det jobb! mums (inte mycket mums ändå nej).
 jag glömde kameran hos lina&jocke i lördags, annars hade ni kunnat få se lite läckra bilder från helgen i luleå. där har vi mums på riktigt hahaha. men jag har alldeles för många snygga kort på lina, undra vilket jag ska ta? kanske det där det ser ut som om hon väger 150 kilo? eller kanske det där man ser EXAKT vad hon äter?

räcker det med fram och tillbaka mellan sängen och tvn?

nu har jag bara 305 steg kvar att ta för att uppfylla mitt dagsmål. hm, jag funderar på att gå upp och ner för trapporna ett par gånger.

no more idol-andreas

idag har jag klippt tobbe! och med tanke på min tidigare karriär som frisör (jag berättade aldrig för honom om katastrofen när jag klippte pärs hår) så är jag väldigt väldigt stolt över resultatet! egentligen kanske det inte är så bra att jag är så pass förvånad över hur bra det blev haha, men nu blev det ju faktiskt det (som tur var). jag tvingade honom litegrann kan jag ju också erkänna. andreas i idol var min förebild kan man säga. jag tänkte att om det är möjligt att förvandla hans höstack till en ganska normal frisyr borde ju tobbes vildvuxna kalufs vara en piece of cake.

steg för steg

idag börjar stegtävlingen på jobbet, jag är taggad! men tyvärr ligger en vinst väldigt långt bort eftersom mitt jobb i princip går ut på att sitta stilla på en stol hela dagen. men det ska nog gå bra ändå. det blir spännande att se hur vi ligger till när resutaten börjar ramla in.

en 10 på richterskalan?

visst åskade det helt sjukt mycket igår?! jag fick panik. och blixtarna! galet! vi låg och såg film så det blev bråttom att slita ur alla sladdarna kan jag lova. sen så var den filmkvällen förstörd haha! man behövde däremot ingen lampa för det blev helt ljust i rummet när det blixtrade. jag brukar inte vara rädd för åskan men nu kändes det som om den var just ovanför huset (och det kan den mycket väl ha varit också, så som hela huset skakade). mina systrar sov över hos kompisar som var ensam hemma. de ringde hem och frågade om det var jordbävning. mycket åskade det.

hits