!!

TACK GODE GUD.

Äntligen kan jag få läsa VR igen.

Mina fredagskvällar är verkligen... speciella

Det blidde ingen utgång ikväll men lika glad för det är jag men gladast är nog mamma (eller T kanske.?).
Istället har jag ätit godis och sett hockey och hittat alldeles för mycket fina vårkläder som jag vill ha nu och nu och nu! Jag är ganskans så avundsjuk på Ingrid och Anna för att de får shoppa live liksom. Men jag har haft mitt lilla roliga jaja, jag vet.

Nu är jag åtminstone ganska trött också och det vore faktiskt inte helt fel att krypa ner i sängen (jag vet kvart över 11 en fredagkväll, jag är extremt mobbad och ganska störd men jag jobbar faktiskt imorgon och har jobbat hela dagen!).
Först måste jag bara smyga mig ner och ta ett glas vatten. Det är fullt ös där nere, mina systrar har X antal kompisar och de ser en film med ganska hög volym. Och eftersom det inte är de vanliga kompisarna så vet jag inte om jag vågar visa mig sliten som jag är. Jag har fått strikta order om att hålla mig på övervåningen! Det får bli en snabbis

Stadsfesten!!

Nu är äntligen artisterna presenterade och ja, det blev väldigt bra!! Sahara Hotnight jo tack!

Även E-type, Andreas Johnson, Lisa Miskovsky, Idol-Markus, Melody Club, Martin Stenmarck, Salem Al Fakir dyker upp!

Alltså det blev liksom hyfsat bra måste jag säga med Sahara Hotnights som drar upp snittet betydligt!


Den här gången ska vi låsa alla dörrar tror jag

Just nu sitter jag och väntar på att Maja ska lyclas masa sig hit! Det är sjukt men sedan hon flyttade (hon bodde ca 15 meter från mig) så träffas vi inte alls lika mycket! Så går det om båda är sjukt lata.

Vi ska planera lite inför våran gemensamma 18/19-årsfest som förövrigt ska bli världens roligaste kalas någonsin var tanken! Lyckas vi inte med det ska vi åtminstone ha de snyggaste ballongerna och godast.. chips.?
Det stora problemet just nu och som vi ska ta tag ikväll är det där med gästlistan. Eftersom vi är två stycken kan vi ju inte bjuda så många var och vips så försvann halva min gästlista (jag var ju liksom tvungen att låta henne få ta lite fler eftersom att det är hon som fyller magiska 18). Men ändå, kul liksom.  Men ändå. Nu blir det innersta kretsen vilket inte är helt fel det heller!
Vi ska troligtvis korka upp hemma hos fröken Julie och det är ju också lite spännande. Men jag litar på er tjejer!

Däremot är mina systrar inte lika förtjusta i den idén. De minns med fasa hur det vara förra gången jag hade fest hemma. Jag (råkade) skrämma upp dem lite före genom att berätta vad som hade hänt med en viss annan hamster en helt annan fast (hade de haft den i en stekpanna förresten, eller hur var det där riktigt?) så de låste in deras hamster på sitt rum och sa åt mig att vakta dörren med mitt liv. Jojo.
Sedan hände det ju lite mer saker som mina systrar inte var så förtjusta i. Sängkläderna i Majas säng var ganska i oordning om vi säger så. Inga namn nämnda.

Lisa är fortfarande sjukt duktig !

Vad hände med alla fegisar? ;) Jag kan ju faktiskt se att det är mer än 2 stycken som har läst min blogg på senaste? Ni veet ju att jag inte gillar folk som inte kan ha en åsikt haha!


Elin: Jag vvet inte! Den är som halvstor och så så det är lite svårt att bestämma sig. Sedan vet man ju aldrig om jag verkligen vågar. Jag råkar ju som också vara en fegis :P


Älvor!

Alltså jag har ju alltid tjatat om att jag ska tatuera mig (och mamma har tjatat om att jag kommer att ångra mig) och jag är ju faktiskt riktigt sugen.
Först hade jag tänkt göra ett hjärta längst ner på magen men det sprack liksom när jag insåg att jag skulle få ett ganska mycket större hjärta om jag någonsin blir gravid. Så det funkade inte.
Efter det blev jag lite sugen på en älva. Jag sökte lite på internet men hittade ingen bild som var riktigt som jag hade tänkt mig. Men nu är det så att mina systrar har en kompis som är fruktansvärt duktig på att rita (och då menar jag verkligen sjukt bra) så jag bad henne göra lite skisser.
Jag hade glömt bort det tills idag då mina systrar kom hem med en mapp med massor av olika älvbilder. Och hon är fortfarande lika sjukt bra på att rita.

Uppdatering:
Nu lägger jag in mina favoritbilder och så vill jag höra vilkej ni tycker är finast/bäst/tjusigast/ljuvligast, kort sagt vilken?

?lva 6 1.?vla 4 2.?lva2 3.?lva1 4.

Åhhhhhhh :(

Jag blir så besviken! Jag trodde att jag skulle få mina telefon imorgon senast onsdag.
Nu kommer den tydligen inte förrän i april någongång.

Åhhhhhhh.

F&F!

Det finns en chans att Fredrik och Filip är världens roligaste människor!


Sjukt bra!

Baldershowen var verkligen hur bra som helst! Jag skrattade så att jag nästan grät och när jag sedan gick ut från Nordanå upptäckte jag att jag fortfarande småfnissade för mig själv.
Och vilken stjärna Johan Sandberg är! Fruktansvärt rolig :) Fast det borde jag nästan veta, kan man göra en redovisning på pedagogiskt ledarskap rolig så klara man nog av allt!



Och förresten måste jag säga en annan sak också: ÄCKLIGT!!!

Dagens goda gärning

kunde vi ha gjort idag om brandkåren inte hade vägrat komma med stegbil och rädda den söta lilla katten som satt långtlångt uppe i ett träd och hade suttit där sedan igårkväll.

Plus fjorton grader

Solen lyser :D Det är helt underbart och jag har suttit ute på altanen och läst hela dagen, underbartunderbartunderbart!
Men visst är det lite onödigt av mor min att väcka mig klockan 10 ändå? Även fast det var massor med sol och varmt ute?
Jag har läst en massa valpböcker och jag längtar verkligen ihjäl mig nu! Bara 2 veckor kvar nu snart :) Då är det däremot slut på sovmorgnar för ett långt tag framåt! Jag kan ju liksom inte låta lille Novak sitta helt ensam, utan det blir passning från det jag stiger upp till skolan börjar. Men det är det värt!



Förresten läste jag att BB-Jessica ska skaffa barn. Hjälp.
Stackars unge (ni får tolka själv om det är Jessica eller hennes barn jag menar). Jag tror alldeles säkert att det är en jättetrevlig tjej etc men kom igen? Omognare tjej får man nog leta efter. Jag såg inte särskilt många avsnitt av Big Brother men det jag såg räckte.
Sedan gick hon och vann en massa mångar och lade pengarna på ett par nya bröst(!?). Bara det säger en hel del tycker jag.
Men förhoppningsvis ordnar det där upp sig ändå :)


Jag har lite svårt att vara negg idag med solen och valpar och allt vad det är!

Vääääärt

Alltså var det tvunget att vara "nej ikväll är vi stenhårda på 20" just ikväll!! BAll för mig. Hemma alldeles för tidigt och fortfarande halvrykandes. Jag lär ju itne somna på ett tag.
Men hoppas resten av gänget har kul nu iallafall (nej jag är inte särskilt ironisk åtminstone).


Det finns en liten chans att jag ångrar nu att jag inte gick ut igår istället :S

Körkortet 2010

Det är mitt nuvarande mål. Jag körde lite med pappa idag. Det gick fruktansvärt dåligt. Förlåt alla som var ute i trafiken idag mellan 17.30 och 18.10. Jag vill också be om ursäkt till alla de som fick vänta extra länge när jag fick motorstopp (varför har jag börjat få det igen?! det tyckte jag att jag lämnade för lääänge sedan).
Jag är en sopa på att köra bil!

Grattis alla!

Alltså varför festade alla igår?! Det är ju ikvääll det är fest! :D
Alla fyllde år i torsdag och tonight blire att fira en av dem, Lina 21! Tar jag mig inte ut nånstans är det ju bara att åka på max och äta och sen gå hem. Jag hoppas jag tar mig ut!! 

Jobb idag, med en viss Lina också. Inte fel alls. Sedan fotboll med Ingrid! Alle var halvnöjd :P
Jag saknat fotbollen men jag saknar inte all ångest med den. Faktiskt.

Kläder, dricka och skjuts, allt är fixat inför ikväll så det känns underbart! Och det underbaraste är att jag inte jobbar imorgon! Vi får absolut se när jag kommer hem inatt ;)

Skorna på hyllan

fotoll1
Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte saknar fotbollen nu. För det gör jag.
Bilden är förövrigt från vår division 3 premiär. Och ja, det är lite svårt att avgöra var bollen är på väg haha! (och jag är rätt snygg i min mössa. Smurf-Julia)
Jag undrar vem som har nr 9 nu? Jag kan lova att så länge jag spelade släppte jag inte den tröjan en sekund. Min! Nä alltså tänk den som fick ha 2 hela knän och lite kondis?

Presentångest x 2

Snälla ni gå aldrig ALDRIG på stan för att köpa en present om ni inte har en aning om vad ni ska köpa. Det är itne roligt. och itne lätt. Jag är sjukt less just nu! Skulle bara villja sova i 100 år. Men eftersom jag inte missat en lektion sen sportlovet (okej det kanske inte låter så mycket men för mig är det jättebra!) så måste jag ju liksom hålla upp ångan ett tag till.

Just nu längtar jag till:
1. sommaren och studenten (självklart, ingen motivering behövs)
2. tills valpen kommer!! (ska försöka lägga ut någon bild snart)
3. tills min födelsedag då jag ska vara en ond människa och dra ner min andra minderåriga kompis i fördärvet (maja har redan fördärvat sig själv så henne behöver jag inte jobba mer på)

Nyttnyttnytt

Nånting rosalila var jag ju tvungen att pressa in :P

Hoppsan

Jag veeeet att jag sa att jag inte skulle festa tills min födelsedag! Jag vet.
Men det hände liksom en liten grej och Lina råkade fylla år på torsdag och så råkade hon liksom bjuda mig på sitt kalas på lördag. Inte kan jag väl vara så otrevlig och oartig att jag säger nej då? :P

Tack (inte) för tipset Ingrid! (Jag hade helst sluppit ;) )

Alltså man skulle kunna tro att man inte skulle våga klanka ner på andras bloggar när man själv itne är så jävla bra. Men alltså pinsam är jag inte.
Jag har verkligen hittat världens pinsammaste blogg alla kategorier. Och jag tror åtminstone inte att jag är Ebba von Sydow (jag hatar EBBA) (jättemycket).-


Hahahahaha.

Järngänget!

Haha lite vi har blivit värsta bloggänget nu! Men jag gillare ;)
Snart kanske vi inte behöver träffas alls? Det vore ju inte helt fel, höhö.

Gwen!

Att Gwen ska dyka upp här i Sverige är ju inte helt fel om vi säger så. 10 oktober. Jajamän! Fast vem vet vad man gör då?

gwen2


(Och jag gillade nyheten att No Doubt skulle återförenas också)

Helgen som gick

Alltså jag tog mig igenom fredagen. Till slut. Och jag somnade före 12. Det kunde ju varit värre? Det kunde ju varit en timme?

Helgen har annars varit superlugn. Vi har gjort absolut ingenting. Men det har varit härligt. Vi har inte ens lagat mat. Igår åt T kladdkaka till middag medan jag åt mackor med Brie. Och idag har jag druckit bananchokladmilkshake.

Lina jobbade igår, det var roligt! Sedan kom jag inte sist i bowling! Haha, det här ska Jocke få höra för alltid.

Ikväll ska jag fortsätta i samma stil och göra ingenting. Det är ganska skönt.

Fredag 20.28

Jag har ändå lyckats roa mig ett tag nu utan att hamna här! Är ganska stolt om jag får säga det själv ;9

Frågan är bara varför Brynäs spelar Basshunter när de gör mål?


Fredag 18.42

Okej nu har jag fyllt på med lite mat. Lite bättre alltså.
Men vad ska jag göra nu i 3 timmar?!?!

Och säg inte Let's Dance. Och säg inte städa mitt rum. Och säg inte tvätta.

Fredag 17.50

För hans skull hoppas jag att det blir väl värt att vänta på!

Min kväll ser ut så här:
Först ska jag äta en sallad från Ica.
Sen ska jag äta en ost från Ica.
Sen ska jag äta lite godis från Ica.

Sen (förhoppningsvis inte alltför sent) dyker min pojkvän upp.
Sen lär jag somna.
Sen ska jag upp och jobba.

Friskheten själv

Jag tror att jag håller på att bli paranoid eller något.
Någonting är det åtminstone som är fel! Jag tror saker, precis hela tiden, och det är helt sjuka saker också. (Förhoppningsvis har jag fel på minst hälften eftersom att jag annars bara borde dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen).
Men jag har lite svårt för den här nya supersjuka sidan av mig själv.
Jag hör delar av samtal
Jag läser saker
Jag ser ansiktsuttryck

Jag lägger helt enkelt ihop 2 och 2 och får det till 3 varje gång! Inte undra på att jag känner mig konstig.

Man skulle ju kunna hoppas på att det beror på en överdriven konsumtion av receptfria värktabletter?

Äntligen!

greys
Jag brukar inte alltid vilja vara som Gert Fylking men idag kan jag inte låta bli att utbrista ÄNTLIGEN!

You give me fever..

Ja NÅN jävel måste ju göra det eftersom jag aldrigaldrig blir frisk!!
Det kan ju inte vara särskilt nyttigt att ha feber i en vecka, eller vad ska vi tro? (Det där om att jag festade och jobbade i 4 dagar kanske vi ska räkna undan, det ÄR inte mitt fel att jag fortfarade är sjuk :P)

Och halsen som värker, känns rätt ovanligt just nu. Varje morgon och varje kväll.
Kul alltså kul.

Jag vill bara bli frisk och börja träna (oj det där trodde jag aldrig att jag skulle säga), att bara sitta hemma gör mig rastlös och galen och då blir jag ännu värre att umgås med! Jag tycker faktiskt synd om Tobbe som ska hit sen ikväll (både för smittorisken och för att jag troligen kommer att skälla ut honom 10 gånger för ingenting, stackarn).



Julia (L) Ipren

Vår?

Nu när solen lyser blir dagarna lite längre men trots allt oändligt mycket lättare. Kanske, vi får se. Kalla mig pessimist men jag väntar bara på att dte ska bli snöstorm till helgen.
Ja helgen ja? Många dagar dit.

Men med solen kanske värmen kommer. Det kan man hoppas. Det kan behövas lite värme

ANna ikväll är du inte min favorit!

Himlarns säger jag bara! Och jag som var så sugen :(

Jag är inte bra på skriva i koder men jag har inget annat att göra

Alltså jag var ju verkligen sugen på att byta utseende här på bloggen. Jag är ju som ganska rosa. Men jag gav upp. Det gick rätt bra! Illailla.

Och jag är verkligen sjukt rastlös också! Ganska vanligt nuförtiden, vad har jag kommit in i för stim?
Vad att göra en grå måndagskväll? Förslag mottages tacksamt.
(NEJ JAG TÄNKER INTE GÖRA EN BOKRECENSION)

Kirrare!

H?kanmindre

Håkan Hellström PDOL 2006 kan ha varit en av stunderna i livet liksom.
Jag får rysningar.
Repris i sommar tack


Den gamle och havet

Tänk om jag faktiskt skulle ta tag och göra den där bokrecensionen nu när jag ändå sitter här.......

Dagen efter

Jag kan inte andas när jag har gått uppför trappan och det känns som om jag ska brinna upp inifrån, men ja, en fest igår var nog precis vad jag behövde. Eller?
Lappleken är en klassiker men det vore ändå king om vi nångång kunde köra tills det är slut? :P

Jag har iallafall drömt en massa konstigt inatt. Jättejättesjukt.

Nej det är inte okej

Nej det är inte okej.
Nej det är inte okej.
Nej det är inte okej.

Nu kör vi så det ryker

som Sofia så lämpligt sa!

En liten missräkning

Alltså man kan ju faktiskt tro att en förkylning ska bli bättre och bättre ju längre tid det går. Alltså kunde jag ju faktiskt räkna med att jag skulle vara i princip frisk idag! inte. Ajaj.

Eller hur?

Man skulle kunna tro att nu när helgen äntligen har kommit kan Julia bara ta det lugnt i några dagar. Jo det skulle man kunna.
Jobb imorgon 09.45.

Nej låt oss inte dansa

Ikväll blire riktigt lugnt. Det är inte ens något bra på tv!! Hade tänkt se CSI men missade början och då fattar man ju ingenting resten av programmet så nej det blev det inte.
Och inte visar dem AIK heller så vi kikar på Malmö-Leksand för att se när det plingar. Kulkul.
Sedan så vägrar mamma skjutsa mig för att köpa godis samtidigt som Peter Settman är på tv (ja jag vet att jag borde ha tagit körkortet för ett år sedan). Så nu sitter jag här.

Däremot är det peppen inför morgondagen eller rättare sagt morgonkvällen! Jäklarns brudar nu är det fest! :D

Ajaj

Febern verkar inte vilja ge med sig.
Direkt när alvedonen slutar verka börjar det bulta bakom ögonen.
Och i huvudet.
Och så är min näsa täppt.
Och så borde jag sova för några timmar sedan.
Och så ska jag festa sönder i helgen!!!!!!!!!!

Min nya älskling <3

Mob (När jag får tag i den dvs)

Fast jobb till sommaren vore inte helt fel

neehej.

Arbetarn

Idag smygbloggar jag från jobbet tihi. Busiga jag. (Skvallra inte Lina). Det är inte helt omöjligt att jag kommer att åka dit eftersom dataskärmen är vriden ut mot kassan där det passerar människor lite nu och då. Inte jättemycket människor idag dock. Ganska jättelite faktiskt.

Möjligtvis är det här den segaste jobbdagen på länge. Länge, länge. Kanske i konkurrens med igår. Jag gör absolut ingenting.

Och jag är sjuk. På riktigt. Med feber, halsont och hela alltet. Kuul. Roligt. Värt.


Kom heeem!

Idag hade jag ca 0 kunder på 100 timmar kändes det som. Det var länge sedan en jobbardag gick så sakta! Sedan så har jag huvudvärk, halsont och är allmänt snuvig men det ska ha gått över fram till helgen har jag bestämt (fast när har en förkylning stoppat mig från att festa förr?!).

Jag är typ fattig nu. Men jag har många fina skor. Det är bra.


Jag saknar mina brudar massor! Ja ta åt er och sluta dissa mina telefonsamtal!! ;)
Och Ingrid: Vad är en bal i NY när man kan hänga på Mobacken istället?

Metod 2:

Metod 2 gick på det stora hela ut på att se på fotboll och hoppas att det skulle göra mig gladere.




Nej, säger jag. Nej, det fungerade inte. Nej, Barcelona åkte ur. Nej.

Metod 1:

Just nu provar jag med tröstätning. Det började inte så bra när jag insåg att kylskåpet var i princip tomt. Kul. Sedan skulle jag göra mig något att dricka (även om det inte låter så så var det definitivt alkoholfritt) men det fungerade inte heller något vidare.
Lyckan var stor när jag trodde att jag hade hittat ett paket i glassen i frysen, men märk väl - trodde.
Så nu knaprar jag på gamla jordnötter och hoppas på det bästa.

Allvarligt talat igen

Är detta vägen till ett nervsammanbrott?
Jaså det är det? Då tar jag en enkelbiljett, tack.

Home sweet home

Eller ja. Halverst.
Det är roligt att vara i Stockholm också om vi säger så. Ganska jätteroligt.
Sedan verkar världen ha rasat ihop här hemma på ynkans 3 dagar. Och jag är avskuren från allt och fattar inget. Tror jag måste ta och höra några hisorier från helgen nu alltså.

Allvarligt talat

Stockholm är inte överskattat.
Rickards lägenhet är inte ful.
Jag har inte tråkigt.
Linnea har inte druckit upp alla sina drinkar (tack och lov).
Tunnelbanan är inte ofarlig (det var en gubbe som bjöd oss på sprit redan på vägen hit).
Jag kommer inte att vara rik när jag kommer hem.

Jag är världens sämsta packare.

Alla kategorier. Jämt och ständigt. För alltid.
Jag lär mig verkligen aldrig. Antingen tar jag med mig för mycket och skulle utan problem kunna stanna dubbelt så länge. Eller så glömmer jag något av det viktigaste.

Jag började nyss men jag ska ju inte ha särskilt mycket med mig heller. Tanken är att köpa allt där ;)

Just nu står valet mellan den lilla och den större resväskan. Det lutar åt den större. Trots att den är jobbigare att släpa omkring så väger allt extrautrymme upp det!

Puhh

Falskt alarm. Allting fanns kvar. Tack och lov!

Okej paniiik!

Var har hela min blogg tagit vägen?!

Kom igen nu!

Haeta blogg.se! Jag vill ju kunna blogga på kvällarna också. Grr.

Kvällsronden

Det var liksom dags att gå ronden bland alla bloggarna men det var inte särskilt mycket nytt. T ligger i min säng och ser en film medan jag sitter här. Ja, ganska socialt.
Jag ska just sätta igång min andra tvätt för kvällen så det kommer troligtvis att bli ganska sent. Kul.
Gissa om jag har packat?

<3

(Förlåt Anna att det kommer lite olyckligt) men jag har hittat min nästa mobil! Jag måste ha den :)
Lite synd att den inte finns att komma än men det kommer! Det är kärlek vid första ögonkastet alltså. Rosa. Mums.

Morgonstund...

Det var riktigtriktigt skönt att vakna av att mamma kom in och bråkade med mig i mitt rum imorse. Åhh kanske det bästa jag har varit med om! Jag önskar att jag fick vakna så varje morgon. Tack mamma!
Du förgyller mina morgnar!

Ooops

Jag kom just på att jag kan ha glömt dörren till toaletten upp och då kan det bli ett riktigt liv här hemma kan jag lova! Det är nämligen så att vår hamster och vår katt har bekantat sig lite för hårdhänt med varandra och för att den här lilla saken inte ska hamna på samma ställe som vår förra hamster (man skulle kunna tro att jag pratar om himlen men jag menar faktiskt frysen) så är det bestämt så att man alltid måste stänga dörren om honom.

Jag har dåligt minne.

Hungrig katt+hamster som klättrar på väggarna+dåligt minne = ingen bra ekvation

hits