inte ens nära

jo det gick ju bra med den där tanken att jag skulle hinna packa innan csi började. jättebra. jag har inte ens letat fram resväskan än. hej och hå, det kommer att bli lite sömn inatt!

planeringsmästaren

grattis spanien osv, det var väl roligt. som sagt dog turneringen halverst för mig när italien åkte ut. ikväll har först maja varit här en stund och sedan kom simon förbi och såg andra halvleken av matchen!
imorgon åker jag till gotland och jag längtar hur mycket som helst! problemet just nu är bara att jag inte har börjat packa och jag borde göra klart det innan jag åker imorgonbitti klockan sju. ball.

skulle behöva några timmar till

gaanska trött idag mmmm. sjukt roligt igår JA!

att ta tag i saker och ting

då är det väl dags att börja tagga upp igen! jag sitter fortfarande i min älskade ges-tröja och tobbis slitna shorts (som holm totalt dömde ut när han såg dom) och ser på tv. och helst skulle jag nog vilja fortsätta med det också men jag gissar att jag inte har något val. så jag ska hoppa i duschen nu iallafall och börja med det. jag funderar på att ladda upp bilderna från igår också, det finns några klockrena tror jag!

stadsfesten del 1

hej och hå vilken kväll! men roligt var det, och europe var sjukt bra alltså. och så spelade dom till slut min och majas låt och sen hade vi ingen röst kvar. och jag tror att det bästa beslutet vi någonsin tagit var att backa en bit för paniken var inte långt bort! sen så tog vi ett lite sämre beslut när vi bestämde oss för att åka karusell klockan två. särskilt två karuseller som snurrade ganska mycket. efter det snurrade det väldigt mycket. och sen avslutade vi som vanligt med att somna i majas säng (vilket hon inte var särskilt nöjd över). idag mår jag sådär men jag är faktiskt mest trött. och ruggigt opeppad inför ikväll men det är bara att bita ihop! tvådagars nu kör vi (jag är glad att jag inte är malin som går in på fjärde kvällen nu)!

det blir nog den rosa jättevackra

hejaheja em som åtminstone höjer sommarkänslan litegrann iallafall! däremot tycker jag liksom att det borde ha varit italien som möter ryssland ikväll..... annars är det inte mycket till sommarkänsla fortfarande! stadsfesten i helgen och regnar det så funderar jag på att ligga under mitt täcke istället. stadsfesten ska ju vara riktig sommar med förfest på balkong och klänning och varmt och sol! jag får väl tänka om lite och köra på stövlar och regnkappa. en riktig hit tror jag! (åtminstone om jag tar min rosa jättevackra). men okej, regn eller inte, sommarcidrar måste vi ha ändå så nu blir det en sväng till systemet!

vad hände med sommaren?

idag masade jag mig upp ur sängen klockan halv tolv. nytt rekord! men vad ska jag annars göra med dagarna när det är sånt här väder? då är det lika bra att sova bort dom. tråkigt men sant. just nu regnar det åtminstone inte men det är svinkallt ute (när jag var ute och gick med novak hade jag lika mycket kläder på mig som jag hade i mars) så jag känner inte direkt sommarstämningen. eller festivalstämning heller för den delen! värdelöst.

jag borde sova för flera timmar sedan

efterfest? sova snart? vissa sover redan. vem ska släpa hem john? GODNATT.

mamma svälter mig

jag sitter och paniktuggar tuggummi just nu för att försöka döva min hunger. det finns mat i kylskåpet men den får jag tydligen inte röra för allt ska med till stugan? hur hade dom tänkt att jag skulle överleva då, jag som inte ska med till stugan?

hoppas inte på magkänslan

fotbollsresultaten verkar gå min väg ikväll iallfall. jag hoppas bara att de gör det imorgon också. jag är sjukt nervös inför italien-frankrike (och jag har en dålig magkänsla, usch). alltså bra italien, bra. bra att åka ut i gruppspelet. sen så ska vi inte ens tala om hur nervös jag är inför onsdagsmatchen! ursviken båda kvällarna?

jag är på god väg att vända dygnet totalt nu. jag är knappt trött! och i vanliga fall somnar jag ju typ halv elva en bra kväll. det kan ju ha någonting att göra med att jag sover till minst tolv också. dålig vana det där (jag har allldeles för många). det vore ju bra om jag kunde släpa mig upp vid tio ungefär, det vore lagom. fast när det är sånt här fruktansvärt väder så spelar det ju som ingen roll egentligen. kuljul.

givetvis

vad har moder natur emot mig egentligen? så ska man ta sig en lite promenad och vad händer? jo hela himlen öppnar sig när jag är som längst hemifrån och regnet bara öser ner. helt underbart. så där går jag, i shorts och t-shirt (som såklart råkar vara vit, givetvis). väldigt varmt och torrt kan jag lova! och nu ä'r det fint och sol ute. givetvis det också.
nu ska jag iväg till simpan och se lite greys och lite fotboll! om inte tyskarna vinner ikväll ser det väldigt tungt ut för mitt drömelvanlag..

det är bara att ringa om ni ska ha lite byggplast levererat

alla ni som tror att jag inte jobbar någonting alls nu på mitt sommarlov har hel fel! idag har jag varit utkörningsbud till min far. jag körde ut lite plast och lite spik och sånt där. väldigt spännande. och jag var jättemogen och körde jättefort på krokiga gamla kågevägen. då killade det lite i magen i kurvorna. som sagt, jättemogen.
jag trodde att spiken skulle ligga utspridd över hela bilen när jag kom fram eftersom jag hörde hur lådorna dunkade från sida till sida men pappsen klagade då inte när han hämtade dem så jag verkar ha klarat mig! de spikade på ett tak. och när jag hade kört två minuter från huset så började det regna. lycka till far!

jag borde åtminstone få fler soltimmar än de som jobbar, men icket

hej då tjeckien (jag kanske ska passa på att säga hejdå till italien också, så har jag det gjort. det går inte bra för mina lag i em). jag har inte gjort någonting alls ikväll. underbart skönt jag vet. och till skillnad från ungefär hela världen så kan jag göra precis ingenting imorgon heller. men börjar det inte bli sol ute på dagarna snart så kommer jag att bli sur! men jag gäspade nyss och börjar visst bli lite trött (även fast jag steg upp halv två idag. jag är mer än hopplös) så jag kanske ska börja dra mig mot sängen. fast lite scrubs hinner jag nog med. härligt värre.


någon körde ganska hårt igår iallafall

julia smsar lina:
alldeles levandes idag?:)

lina svarar:
ingen kommentar.

varför hamnar jag alltid i skarven?

igår var roligt (inte matchen förstås, eller jo matchen också men inte sista minuterna, det var inte petter hanssons fel!). utgång på olles sen var lugnt och det var precis vad jag var sugen på. och jag höll mig långt ifrån trassel (okej nästan, jag skulle ju inte vara jag om jag inte trasslade till det lite). sen på något konstigt vis (hm) hamnade vi hos maja efter. där vi alla somnade i hennes säng (jag somnade iallafall, frågan är vad de andra tre gjorde hihi) och vaknade upp sådär klockan sex på morgonen och hade sjukt ont i ryggen och sjukt lite plats. man skulle inte kunna tro det men simon tar sjukt mycket plats. idag tar jag det väldigt lugnt, jag vaknade för en timme sedan och har på den tiden bara hunnit förflytta mig från sängen till matbordet och vidare till soffan. jag vet mina begränsningar!

heja sverige

och nu börjar det vara dags att hoppa in i duschen och leta fram sverigetröjan (som ligger nånstans i röran på rummet, troligtvis under italientröjan, prata inte med mig om det). först måste jag gulla lite med mamma och pappa om skjuts till frida, men det ska nog ordna sig. planerna för kvällen ser ut så här: öl, chips och fotboll (god öl i flaska, men ändå öl. pluspoäng till mig). järngänget har liksom fått mig att inse det goda i öl (och det dåliga också, men då pratar vi om för mycket öl).

minus 30 i solen

kan någon förklara för mig varför det är typ minusgrader nu när det äntligen är sol?! jag försökte ligga ute och sola men mina fingrar och tår domnade typ bort så nu har jag smitit inomhus. min semester går inte riktigt som jag hade tänkt mig!

men ikväll är det fotboll och jag är grymt taggad! petter hansson skruvar in en frispark från 25 meter, jajamän!

himlen är oskyldigt blå

igår följde jag med exKexet på nisses begravning. det finns egentligen inga ord som kan beskriva hur fruktansvärt meningslöst det känns att han aldrig kommer att få fylla tjugo, aldrig hinna växa upp. det var meningen att jag skulle vara med som ett stöd för tobbelito men det gick inget vidare. det var länge sedan jag var så ledsen. men jag antar att det räckte för t att jag var där. och det var fint! det var jättefint! och det var så många som var där för att ta ett sista avsked och det kändes också bra. men fortfarande, så meningslöst. och ledsamt.

julias sorts snabbmat

det blev min nationalrätt, det går fortfortfort.

och det blir all möjlig sorts fotboll ikväll också! jag klämmer in andra halvlek av clemens-burträsk efter tjeckien-portugal. mest egentligen för att träffa malin och sandra men jag hoppas att pillan spelar (?)! egentligen borde jag vara halvvägs in i duschen just nu men jag är som vanligt snabb och i tid och har verkligen planerat så att jag ska hinna. haha. jag får vara glad om jag lyckas duscha innan matchen börjar.

inte särskilt sugen

och så är det dags att sticka iväg och handla eftersom det är jag som ska fixa middagen. jag orkar inte! jag funderar på att ställa fram bröd och ost och smör och mjölk och vara helt oförstående när familjen undrar vad det blir till middag. jag orkar inte göra någonting som tar tid iallafall.

kanske blir det till och med livefotboll ikväll (em är ju liksom givet) men kanske kan jag klämma in lite clemens i det hela. vi får se. jag vill ju som liksom inte missa tjeckien-portugal helst. aja, jag får lösa det där på något sätt!

lyckligaste stunden i mitt liv tror jag

jag firar fortfarande petter hanssons mål! jag har nästan inte kunnat sova inatt (okej jag kan alltid sova men nästan) och jag funderar på att snart gå ut till fotbollsplanen och försöka återskapa det i minsta detalj (väldigtväldigt svårt).

fortfarande ingen sol i sikte men det regnar åtminstone inte idag. stort. jag klev upp före ett idag. också stort. idag ska jag tvätta litegrann och nu ska jag äta (inte chips från igår för det blev inga över när maja hade varit förbi).

PUSS

....

ibland finns det inte ord som räcker till. till exempel när zlatan gör 1-0. och extra mycket när min petter gör 2-0! så här sitter jag nu i min svenska ibra-tröja och undrar varför det regnar?

bästa tiden på året

åhå vad jag älskar em! jag mår så fruktansvärt bra just nu (trots allergi och förkylning) och jag kommer inte att göra någonting annat på kvällarna nu än att se fotboll! problemet är bara att jag inte kommer att träffa någon som inte gillar fotboll nu på tre veckor. men det är sånt man få ta! och ikväll får italien in i turneringen, jag kunde inte vara mer taggad! (okej kanske lite mer inför sverige imorgon men buffon är ju alltid buffon). idag har jag plockat fram alla mina landslagströjor! nu är det dags.

helt galet

det blev hårt igår. för de allra flesta men mest för födelsedagsbarnet själv! "jag har spolat av sandra i duschen nu" fick jag höra av lisa när jag ringde sandras telefon där runt halv tre. men det är så det ska vara, man fyller bara tjugo en gång! frågan är vad jag ska skylla på? jag skyller nog på efterfesten med järngänget. det slutar aldrig bra. den här gången slutade det halv sex (tydligen. jag hade ingen aning men med hjälp av de sms som jag skickade kom jag fram till det).  

dubbelsvullenhet

som om det inte räckte med att min hals sväller igen pga allergin så verkar jag nu ha åkt på en liten förkylning också (men det vägrar jag ta på mig)! fast nu verkar mina två alvedon ha kickat in och jag känner mig mycket piggare. för festen ikväll vägrar jag ställa in! sprit dödar bakterier inte sant? men jag har ju känt mig piggare i livet förr, det måste jag medge. jag kanske ska chocka här efter mina två inställda fester med en lugn fest. hur sjukt vore inte det? (och hur otroligt är det inte?)

vi ses på systemet

det blev lite mer än en timme. eller rättare sagt, det blev inte alls. min hals är inte alls i ordning och jag är nog inget särskilt bra sällskap om jag inte kan andas. så jag stannade hemma! jag taggar inför imorgon istället då jag måste vara pigg och kry. sandra har ju sin 20årsfest i skråååm då (även fast det är idag hon fyller år egentligen GRATTIS BABE!).


jag skrämmer nästan mig själv

jag är vääärldens segaste människa. nu ska vi typ vara hos jessica och jag räknar med att jag inte kommer att vara där på minst en timme. så går det om man är snabb! och mina uträkningar inför helgen fortsätter att stämma, det blir ingen vinpicknick ikväll, jag kan inte andas. nu har min allergi satt sig i halsen och jag vaknade med kvävningskänslor, kanske inte den bästa uppladdningen inför en fest. så för att kvällen inte ska sluta på samma ställe som igår så tar jag det lugnt ikväll, hjälp vad mogen jag är.

jag borde typ starta taxiverksamhet

igår var nog världens sjukaste festkväll och hör och häpna jag var nykter! lite halverst ofrivilligt dock men det var nog bra för min lever tror jag. jag agerade fyllechaffis och nog fick jag jobba ordentligt haha. kvällen började med att jag hämtade upp exKexet på jobbet (han var dock nykter så det räknas kanske inte) och sen for vi hem till honom och såg på tv och jag somnade givetvis (vi är alltid lika trevliga när vi umgås) och blev väckt halv två av att maja ringde och ville hem. hon hade ingen röst så jag gissar att hon hade haft en bra studentdag/kväll! jag skjutsade hem henne linnea och holm men innan jag släppte av holman så kom vi på att vi kanske borde leta upp simon så att han inte låg avsvimmad i någon buske nånstans. lättgjort. men till slut lyckades vi plocka in både simon elle och lisa i bilen (efter att holm varit ute och jagat och jag lovar, han var inte direkt stabil). jag släppte av lisa hemma hos henne och sedan gick grabbarna av hos elias för att se film. hej och hå tänkte jag. dags att sova.
jag hann bara hem ungefär innan det var dags att hämta fredrik och när han klev ur bilen så dök holm upp igen, på väg hem från elias (alla grabbar bor alldeles för nära varandra haha, fast det kanske är bra) och jag plockade upp honom för att ge honom skjuts de 50 metrarna som var kvar hem till honom. trodde jag ja! kvällen slutade på akuten därför att john hade ont "nånstans". jag och holm grät av skratt när han skulle förklara för sjuksköterskan att han inte visste om han hade blivit knäad eller fått sig ett nyp (inte ett bra nyp utan ett smärtsamt nyp). jag kröp i säng klockan fem inatt. men sinnes så roligt jag hade haft det!

studentmaja 2

åh maja var så fin så att jag nästan fick tårar i ögonen! och hyfsat lycklig också kan jag lova. jag tycker nästan att det var jobbigt att stå där utanför kyrkan och sen på torget för jag vill bara vara med! jag vill göra det igen! det är lätt roligaste dagen nånsin och den tar slut alldeles för fort. men nu är maja mitt i sin och strax ska jag iväg och äta lite studentmiddag hos henne.

studentmaja

och inte blev det mycket bättre idag! jag funderar på att skaffa en sån där syrekammare som michael jackson sover i, någon som har en ståendes på vinden? men det är bara att kämpa på! för nu måste jag hoppa in i duschen och sen skynda iväg in till stan för att fixa en eller annan ros eller liknande och sen bär det av till kyrkan för att ta emot maja när hon kommer ut till friheten! jag hoppas bara att de inte är lika försenade som vi var förra året, det blir drygt att stå i solen då.

jag kan ju inte ens hålla mig vaken längre än två timmar i sträck

nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig för att sova (IGEN!) men jag hoppas att morgondagen blir bättre för annars kommer det här aldrig att gå. men imorgon tar min maja studenten så det måste bara bli en bra dag! och på tal om studenten (som betyder fest) så kommer nog min helg att bli betydligt mycket lugnare än vad jag hade tänkt. jag pallar knappast att festa tre dagar i det här tillståndet så jag satsar stenhårt på lördag tror jag. sandras 20årsfest, jag är rätt otaggad!!

riktigt positiva sommarkänslor just nu alltså

jag är sinnessjukt allergisk och jag vet inte vad jag ska göra! jag blir tokig! jag har sovit ungefär precis hela dagen och jag kan inte andas och jag kan knappt tänka. vad tänkte jag på när jag längtade till sommaren?! jag funderar på att gå i ide tills dess att den älskade vintern kommer och dödar alla björklöv.

och igen

igår kände jag mig gammal och jag tror att jag börjar bli det också! det var sjukt så jobbigt det var att festa igår, klockan två när olles äntligen stängde höll jag på att somna! och min torsdag-fredag-lördag ser väldigt avlägset just nu..

och fest blev det..

och jajamän förförfester är kanske världens bästa! särskilt när jag och malin är på gång. och när vi får avsluta med vårt medley. oja. och sedan for vi iväg till förfesten som också var sjukt rolig! och det var brutalt kul att träffa flickorna som varit på rymmen i ett par månader nu! jag måste bara inflika att det enda jag glömde när vi var på väg till sofia var min alkohol, så där fick ni alla som trodde att det var det var det viktigaste för mig! (som tur var kunde dock min gulliga chaufför ta en sväng förbi mobacken igen). utgång på balzac sen och då skingrades alla för vinden, lever ni? skammens vandring hej och hå men det är väl sånt som händer?

hits