!!!

Haha spårad roadtrip idag men det blir troligtvis sjukt roligt!

<3

Wihoo typ världens ballaste födelsedagsfest!!!!!!!! Alla tjejor 'är så jävla bäst alltså! Helt sjukt=) Och strax är det utgång, kunde typ inte bli bättre:P


Nu är det över INTE

Ojojoj, jag som trodde att jag låg rätt bra till! Men så kom jag på att jag har ett filosofiprov som jag har pluggat 0 till och då menar jag verkligen N O L L !! PLus att jag ska göra en till bokrecension, en engelskauppgift, lite projektarbete, förbereda psykologiredosvisning, skriva loggbok och allt det helst före ungefär halv 11 ikväll. Det kommer att gå skitbra :) Verkligen. Jag har ju hela 8 minuter på mig!

Tänk vad glad jag hade varit..

om jag inte hade haft en miljon grejer att göra istället för att leka med min valp ute i sommar(jo faktiskt)solen! Men nej, jag sitter inne och skriver en recension om Ondskan istället och det bara flyger tänder och knäcks näsben. Underbart alltså, underbart.

Grattis Maja 18 förresten! Idag och imorgon är jag och Maja lika många år (vi har bråkat ett antal gånger om det när vi var mindre) men på fredag så går jag upp i ledning igen ;)


Jag går minus på sömn varje natt

Det är inte min grej att stiga upp klockan 08.00 varje dag! Det spelar ingen roll hur roligt det än är att Novak biter mig i fötterna, jag pallar det ändå inte!
MEN psykologiarbetet är inlämnat och det är kanske det bästa på väldigt länge! Synd bara att det är lite annat som är kvar att göras.
Jag ska iallafall åka buss till skolan idag för min cykel står kvar (förhoppningsvis) på skolans parkering och det regnar ute. Då vill man inte gå.

Sen så är det ganska roligt att vår projektsarbetsgrupp om fördomar kanske är dem som har mest fördomar av alla!

Idol-Elin

Allvarligt skickar de inte vidare Elin idag på Idol vet jag inte vad jag gör! Hoppas inte hon får veta att Lina smugglade med mig skivan när jag skulle fara, men alltså allvarligt, om det här är 3 år sedan, hur bra är hon då inte nu? Shit alltså.
Tänk om man kunde sjunga. Men jag får nöja mig med Singstar, inte heller fy skam ;)

Chillidill

Jobbfest ikväll, mycket trevligt! Ganska lugnt också, åtminstone för mig. Vi käkade god mat, lekte lite lekar och sjöng lite Singstar, väldigt roligt. Jag har verkligen ett kanonjobb och fantastiska arbetskamrater, verkligeverkligen! Det var itne lika spårat som förra gången men det var typ bara bra haha! Men jag har hört att alla är för fulla på sin första jobbfest så jag kan nog känna mig lugn:P

På väg hem svängde vi förbi för att kolla på Pelles lägenhet. Det går typ itne att beskriva hur fin den kommer att bli när den är klar! Jatack säger jag bara, ge mig! Annars får jag helt enkelt flytta in när det är klart, jag och Lina har redan kollat ut var vi ska ställa sängarna ;)

Lite mindre offerkänsla

Wiho jag har till och med kommit igång lite smått med psykologin! Det känns lite dystert att sitta här helt själv i ett mörkt, tyst hus och skriva om självmordsbrev menmen.
Och jag är ganska stolt över att jag inte har varit in på msn en enda gång ikväll även fast jag har suttit vid datorn hyfsat mycket! Mycket möjligt att det är lika bra. Väck inte den björn som sover, lek inte med elden osvosv.

En mindre tegelsten i muren

Jag är äntligen klar med religionen nu och det känns så sjukt skönt! Nu ska jag njuta av det här i någon minut innan jag börjar med de andra miljoner grejerna som jag borde ha gjort klart för flera veckor sen (flera år sedan, fleeera åååår sedan!).

Resultat på två timmar: 0

Åhhhhhhhhhh slå mig hårt in i väggen! Jag har skrivit två meningar på religionen och tycker själv att det typ är bra gjort! Det här kommer aldrig att bli klart. Jag skulle ge vad som helst för att alla mina uppgifter och inlämningar och prov bara skulle försvinna! Allvarligt talat, vad som helst. Jag skulle med glädje sälja min själ till djävulen, jag skulle lätt ha en hel vecka med filosofilektioner (de är mycket lättare att sova sig igenom), jaa jag skulle till och med ligga med Hultqvist! Vad som helst. Jag pallar inte mer.

Mesmunk

Nu ska jag verkligen ta tag i mitt religionsarbete om gudstjänstbesöken (jaja, jag vet att ni alla hört det där förut, men nu måste jag!). Det finns alldeles för mycket annat som trycker på också. Ingen tidigkväll ikväll alltså!
Det känns däremot som om det kan bli lite tungt. Elisabeth verkar inte riktigt fatta vad jag skriver och inte gilla det särskilt mycket heller. Jag fick kommentaren "så du tycker att religion bara är till för svaga människor?" på ett av mina arbeten och eftersom det inte alls var så jag menade så måste jag antingen skriva väldigt otydligt eller så är hon bara en TF!

Jag var iväg på jobbet med min lille gullenos idag och snacka om populär kille alltså! Jag trodde knappt att jag skulle ta mig därifrån. Men jag måste säga att det är helt förståligt, jag har fortfarande inte lessnat på att bara sitta och titta på honom. :) Men så helt plötsligt bestämmer han sig för att leka krokodil och hugger mig i handen, mindre kul. Snart lär han lära sig ändå, han är ju faktiskt bara en liten bebis. Däremot vill jag aldrig att han ska växa upp och bli stor! Han kan få bli helt rumsren och få lite mer vett men annars får han gärna stanna i växten måste jag ändå säga:)



Uppskjutarmästarn

Varför är det alltid superlätt att göra allt tråkigt när man har skola att göra istället?
Ikväll borde jag har gjort:
en religionsuppgift som ska in på fredag
ett psykologiarbete som ska in imorgon (?)
minst en bokrecension helst två
läst häftet till nationella provet i svenska

Istället har jag:
städat mitt rum
rensat garderoben
rensat mina lådor
tvättat


Ändå bra gjorde Julia! Skitsmart verkligen! Wihoo min helg blir ändå härlig

Från och med nu är det bara sol som accepteras

Snacka om att jag kommer att bli besviken om det snöar/haglar/stormar något mer på ett bra tag nu! Jag har verkligen ställt in mig på sommar nu så nu är det dags att börja dra fram glömda och gömda saker från långt bak i garderoben som nu äntligen kan komma till användning igen. Ja!
Min mobil har också äntligen dykt upp. Ännu ett ja! Den är precis så rosa och fin som jag trodde (och i och för sig visste) att den skulle vara.
Dags att börja få panik över studentklänningen också. Balklänningen har jag redan panikat över länge. Moder är också stressad och med all rätta. Jag ska ju faktiskt inte sy den. Det ska hon.

Dags att dunka in en beställning från ellos nu snart?

Lätt värt mödan att fixa hem

Allt jag hinner med är en liten snabbis eftersom jag ska vara så duktig och övningsköra till T!
Men det här är liksom nånting som är väldigt värt att lyssna på:
Tiger Lou - You Can't Say No Me


Jag vill också ha körkort! (GRATTIS ELIN)

Mamma läste tidningen igår när jag övningskörde, det ni! Förut har hon knappt släppt vägen med ögonen en sekund så jag räknar det som ett stort framsteg och en komplimang hon inte hade väntat sig att ge.
Körlektion snart, det känns inte så farligt. Känns som om jag hittat rätt direkt när det gäller körskolelärare. Bara han inte visar sig vara djävulen själv idag när han var så trevlig förra gången!
Nej nu är jag ganska sugen på körkort kan jag lova. Det gäller ju bara att ta tag i det också och dte har ju visat sig att det inte är mina starka grej.

Hajen

Jooo det är så skönt med sovmorgon till 12 måndagar och tisdagar! Men vänta nu, jag stiger ju upp 08.00? Haha men det får det vara värt bara lillen slutar bita mig i hälsenan! Det räcker med ett knä som inte fungerar tycker jag liksom.
Men Novak är ganska söt kan jag lova.

Om talet idag säger jag bara: en mindre sak kvar att göra. Det är ungefär det positiva med det.

Ingrid hade bil idag. Det var väldigt skönt. Lilla sommarkänslan att köra bil med nerhissade rutor när det är soligt!

Talet

Alltså ändå spara allting till sista sekund! Det är grejer det! Rejält och bra.
Jag är såå less även fast jag knappt har börjat! Och förlåt Anna, jag kan verkligen inte sluta tänka på all skit med skolan och sånt som jag tänker på, det hamnar här!
Jag har skrivit en inledning på mitt tal? Räcker det kanske? Kanske inte.

Jag fick åtminstone se lite fotboll och lite vinst idag. Clemens piskade upp Bergsbyn på Norrvalla haha! Vilken skräll. Jag hade en liten pojkvän som var ganska trött och bakis. Det syntes litegrann ;)

Pang rakt in i väggen

Man skulle kunna tro att om man har en valp därnere som man har haft i ett dygn skulle man vilja vara där nere och leka och mysa med den och inte sitta uppe vid datorn och skriva bokrecensioner. Då tror man ganska rätt. Jag lovar.


Men det är alldeles för mycket för att jag ska hinna vara med lille Novak hela tiden. Jag blir i och för sig bara deprimerad men det här är vad som ska klaras av inom två veckor:

- Bokrecension (nästan skrivit klart, ska bara finputsas lite)
- Bokrecension (läst boken åtminstone)
- Bokrecension (ingen aning om vilken bok jag ska läsa ens)
- Bokrecension (ingen aning om vilken bok jag ska läsa ens)
- Bokrecension (ingen aning om vilken bok jag ska läsa ens)
- Psykologiarbete (har skrivit ca 5 meningar, förlåt Malin och Sandra)
- Religionsinlämning (vi ska besöka två gudstjänster och jag har insett att det bara är en söndag kvar innan det ska lämnas in, bra planering där!)
- Talet till svenska nationella (ska hållas på måndag, gissa om jag har börjar skriva det? 5 minuter jävligt roliga minuter i mitt liv det där)
- Skrivuppgift i Cambridge (jag vet itne ens vad uppgiften handlar om?)


Åhhhh jag älskar verkligen skolan! För jag vet att jag säkert glömt flera saker och jag vill nog inte ens bli påmind om det!


Nej men alltså han är inte finast i världen?

novak!





P.s Ingrid han vaknade kanske 1.5 minut efter det att du hade farit!

Hej min hund är det absolut finaste jag sett

Han är verkligen sjukt fin, det är svårt att förklara! Tyvärr sitter jag vid fel dator så ni får vänta ivrigt på bilder tills imorgon när jag förmodligen ska ha lyckats få ordning på diverse kamerasladdar och sånt.


Nä nu ska jag ner och mysa lite mer för han verkar aldrig vilja somna ordentligt ikväll!

Novak

Hihi nu är det snarare fråga om minuter än timmar innan valpen befinner sig på Mobackavägen!!

Julia det är faktiskt bara april än så länge

Hej sommaren tänkte jag och bestämde mig för att nu var det äntligen dags för leggings, shorts och ballerinas! Det började faktiskt bra också med en liten promenix till Maja (alla jag mötte som var klädda i typ vinterkläder stirrade lite snett på mig dock) och fortsatte ännu bättre då vi tog en tur med Fridas pappas bil med nedhissat tak. Inte tråkig sommarkänsla att åka omkring med vinden i håret!! Det blev faktiskt lite kallt efter ett tag så vi fortsatrte färden med tak istället.
Efter ett litet besök på max skulle jag ju ta mig hem också och eftersom jag gick till Maja skulle jag ju också bli tvungen att gå därifrån. Nja sa jag. Det hade liksom blivit lite sen och lite kallare. Till slut fick Linnea skjutsa hem mig bak på hennes moppe och det var inte särskilt varmt kan jag lova! Men vad gör man inte för lite sommarkänsla? :)

Inget som min stuga

SJUKLIGT MYCKET! Det är allt jag säger.
Huu, jag tror det börjar rinna sirap ur öronen på mig strax och snart tror jag att mina tår förvandlas till sockerbitar. Men det kan det vara värt :)

Jag lyckades med två av fyra punkter, det är väl ändå hyfsat? Förresten så trodde jag aldrig att de två sista skulle gå. Däremot krossade jag han i OS!

Det är verkligen jättehärligt att vara i stugan men det var synd att det inte var mycket till bra väder. Eller jo det klarnade ju upp och blev varmare sista dagen, typiskt! Jag är livsfarlig på skoter också, men det kanske var rätt väntat. Jag lyckades till och med övertala mes-T att köra lite också hihi.

Jag ska göra en mängd

Nu är det skola i 4 timmar och sen är det stugan som gäller! Det ska bli jätteskönt och jättehärligt och jättebehövligt! Jag ska inte göra någonting för utom
- köra skoter (om det går, om det finns någon snö kvar)
- äta sjukligt mycket godis (och då menar jag verkligen sjukligt)
- spöa T i Colin Mcrae (givet!)
- sola och bli brun (jag vet, det blåser och kommer att vara mulet hela helgen men låt mig få tro!)



BARA mina ;)

skooorna Detta är mina nya skor och jag vänder mig främst till Anna: om du hittar på att beställa de här också biter jag näsan av dig ;)
Bild från
www.laredoute.se

Nästa år i Turin!

Jamen jamenvisst! Champions league är bra mycket tråkigare när man ens lag inte ens får vara med och leka :(


(Jaaaa min rubrik var inspirerad av vår Judeskola idag!)

CL!

Nä nu hade jag tänkt se lite försnack inför Chelsea-Valencia! Vissa har ju liksom bara 6an så jag slipper iallafall välja match, men för Ingrids skull får jag väl se lite spanjorer!

Amiii

Sjukt gullig hund har John och vi gick en sjukt lång promenad. Men med John ensam hemma och när han är den enda som tar hand om hunden tyckte jag att Ami förtjänade en lite längre promenad eftersom jag var osäker hur taggad Johnne är på långpromenixar!

Däremot blev jag hyfsat taggad på fest (det förekom en del öldrickande ((eller okej, det var i princip bara Markus som hade hunnit korka upp)) ) trots att jag har lovat mig själv att inte festa förrän min födelsedag! Vi får se hur det blir med det iallafall. Jag har ju liksom bränt sådana löften förr om vi säger så.


Hundgåare (?)

Alltså idag känns det faktiskt lite bättre! (fast jag har inte gjort en enda av de uppgifter som jag borde/måste). Istället gjorde jag ingenting igår med T och sen på kvällen gjorde jag lite mer ingenting. Eller okej, ja jag såg Milan  (nästan) få spö i CL ;)

Jag har ju som lite hundabstinens just nu (bara 1 vecka kvar idag!!!) så ikväll ska jag gå ut med Johns hund. Jag vet att han bara utnyttjar mig för att han inte orkar gå själv men det bryr jag mig en mängd om eftersom jag faktiskt vill gå ut med den haha! Så han kan få fortsätta tro att han är värsta smart.

Jag låg och stirrade rakt ut i luften i en timme idag

Hur moget är det inte att bli utbränd vid 19 års ålder? Gå in i väggen en månad före man fyller 19 till och med?
Allvarligt talat, någonting är det.
Och det är inte det vanliga "jag orkar inte göra det här" utan mer som att jag kan inte göra det här. Det låser sig liksom. Inte särskilt stabilt. Och inte särskilt roligt.

Jag borde börja samla mina torkade växter i en bok eller nåt

Nu har mina blommor eller växter eller vad man kallar det i fönstret dött så mycket att min moder till slut la märke till det. Ojoj. Stackarn! Det är kanske de tionde av hennes grejer som lite lagom hastigt sådär avlider i min omvårdnad. Tur att jag inte har barn! Och stackars lilla valpen snart.
(Jag längtar så jag bli sjuk!!)


Förresten är jag lite konstigt. Men det kommer väl kanske inte som någon överraskning. Men man kan inte vara riktigt riktig om man börjar storstäda sitt rum efter halv 11 på kvällen.

Akta er för en blå volvo

GISSA VEM SOM HAR BOKAT FEM KÖRLEKTIONER?

Ja, jag vet att jag kommer att behöva ta typ 100 fler. Men det är en start och det brukar vara precis vad jag behöver.

Och jag har till och med övningkört lite nu och då! Pappa har visserligen blivit arg på mig på första gången på väldigt länge men det får man ta när man kör som en kratta ibland.

(jag har för övrigt flyttat fram mitt mål nu. nu heter det innan sommaren)

hits