äntligen fick jag dränka några av sorgerna

uppladdningen i fredags måste ha hjälpt, eftersom det blev ett redigt partaj och alla var icke-redliga (det finns väl inget ord som heter så?). skitkul var det iallafall (för de flesta men inte hela tiden för alla) men jag måste erkänna att det bästa nog var när vi insåg att vi hade tagit oss levandes och vakna hem till lina! förfesten var dock en något sjuk historia där åldern sträckte sig från 19 till över 40 (ja det var jag som var yngst, jag är alltid yngst nu för tiden tycker jag!!). men jaa, allting tog sig och även fast det var ganska lite folk på station så var det ganska roligt ändå!
jag och lina smet till frasses och sprang tillbaka till lägenheten (jag hade strategiskt lagt beslag på nyckeln tidigare under kvällen) och drack milkshake och åt pommes medan vi dregglade över en dansande svettindränkt john travolta i tights. en perfekt avslutning på kvällen. och ännu bättre blev det när vi vaknade någon timme senare och ringde en taxi och taxin faktiskt kom och skjutsade hem oss! snipp snapp slut.

världens härligaste

orsaken till varför jag är så ledsen över att missa julfesten med jobbet kan sammanfattas i att man tittar på hur roligt jag har haft ikväll!  vi har haft tjejfest i kåge och det var länge sedan jag har skrattat så mycket! helt underbart :)

och jag borde verkligen verkligen sova just nu eftersom jag ska upp och jobba snart (känns det som) så jag är på väg nu iallafall! bara att ladda upp inför imorgon, in i dimman igen.

dålig kommunikation

jag fick helt plötsligt ont i magen. och det är inte magknip. nej det är sådan där äkta ont i magen som i nervös. och jag vet inte ens varför? varför? varför? det känns som om jag om någon borde veta men jag har ingen aning. betyder det här att jag är smygsynsk? att det snart kommer att hända något som gör att jag blir så nervös att jag får ont i magen? och att av någon anledning har min kropp bestämt sig för att ge mig ont i magen i förskott? i så fall vill jag bara säga till min kropp: tack för det, vilken jättetrevlig överraskning.

oj så typiskt!

visst är det typiskt när de två sakerna man har att se framemot krockar?! jag och malin har ju som bekant bokat en resa till stockholm helgen före jul då vi hade tänkt julhandla och handla lite till oss själva och handla lite mer (ja ni förstår ungefär vad vi har tänkt).

nu visar sig det att julfesten på jobbet är samma helg! åhh jag blev jättenere igen. åhh. det var med julbord och dans och underhållning och allt! (hade jag inte haft press på mig att vara en vuxen och mogen människa hade jag grinat tills dess att de bytte dag).

skam den som ger sig!

nu gör vi ett nytt försök med en rolig helg! som lina sa: förra helgen tog ju en genväg till dödsdalen. jag kan ju inget annat än att hålla med! på fredag är det tjejfest med jobbet, (överrasknings-40års-fest för anna, och hejdå-för-nu-fest för lina) och det kan bli riktigt roligt! jag har dock tagit på mig att jobba till klockan 6 och vi ska vara i kåge halv7, men jag har väl alltid varit snabb på att cykla?
lördag kommer nog enbart att spåra men lina har lovat att skydda mig och jag ska ha hand om hennes mobil så det kommer nog att ordna sig ändå! det blir utgång och en något nedgången julia, vi får bara hoppas att det inte blir hemgång i förtid.

petter "frisparksspecialisten" hansson

om inte landslaget lyckas ta sig till em ikväll så är det tveksamt om jag ids se någon mer match någonsin! det vore riktigt illa. men nu när min petter inte får spela vet an ju aldrig hur det går.. tänk om vi skulle få en frispark i ett hyfsta läge framför mål? vem ska då göra det där lilla extra och slå in den supersnyggt (i mitten av målet, där målvakten borde ha stått) ?! nej det var nog tur för zlatan att han är avstängd, annars så tror jag nog att lagerbäck hade funderingar på att sätta upp petter på topp i ett 4-5-1-system och zlatan på bänken. det kan ju åtminstone inte bli mindre mål gjorda då haha!

nordpolen ligger inte längre på degerbyn

nu har jag äntligen fått elementet på mitt kontor att funka! (eller jag och jag, nu har jag äntligen fixat någon som vet hur man gör kanske jag borde skriva istället). så nu kan ni stryka uteliggarfingervantar från min julklappsönskelista! och till exempel köpa en ny dator åt mig. om ni skulle vara sugna på att göra av med lite pengar.

när kvällen just har börjat är den slut för en viss julia

är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man inte vill se tv-program som börjar efter klockan 10 på kvällen? och då menar jag inte gammal som gammal och mogen utan mer gammal som gammal och 80-åring. men jag kan väl ju inte hjälpa att jag är en kvällstrött människa (nog för att jag är morgontrött också)!

dagens misstag

idag när jag skulle göra en god gärning och handla så lyckades jag ha slut pengar på kortet. tips, om ni ska handla, ha inte slut pengar på kortet. det är lite pinsamt. och ganska onödigt. särskilt när pappa var tvungen att göra en insats och lösa ut mig. också hyfsat pinsamt. så nu funderar jag på att sluta göra dagens goda gärning för alltid.

helgen som skulle ha blivit en 10a

alltså helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. den började bra! middagen i fredags hos cecilia var galet härlig och rolig med höjdpunkt då jag och ebba och elias (cissis barn) spelade elgitarr, trummor, cello, bongotrumma och alla andra instrument ni ens kan komma på med soffkuddarna! samtidigt som cissi och lina duellerade i singstar, tusen och en natt-kriget ni vet.
men när elias skulle läggas i säng och jag erbjöd mig att läsa för honom gjorde jag nog en miss tror jag! det var jättemysigt att läsa för honom men hur trött tror ni inte att man blir om man först äter en jättegod middag och dricker vin till och sen rockar järnet med barnen i soffan och sedan lägger sig ner och läser en bok i en mjuk säng? om ni inte vet det så kan jag lova att man knappt håller ögonen öppna sen!

resten av helgen låter vi vara onämnd tror jag. åtminstone just nu.

det blir aldrig någon bra hemmafru av mig

just nu ser vi framemot att bli bjudna på middag ikväll! klutmark kommer aldrig mer att bli sig likt, hm. och jag har blivit lovad att få läsa för Cissis barn (jaa jag vet att det bara är för att jag egentligen vill läsa böckerna själv) och sen blir det singstar! idag hade Cecilia inte bestämt vad vi skulle äta, men mitt förslag på inbakad fläskfile dög tydligen inte (kan ha varit därför att jag förklarade receptet ungefär så här: jo men så steker du lite fläskfile och sen lindar du in den i degen, och så ska det vara sås med! det finns en orsak till varför jag och malin alltid fick göra efterrätten och duka när vi hade våra tjejmiddagar. jag saknar mina kockar!!!).

men först har vi 52 underbara minuter här på kontoret kvar. jag tror att jag ska gå och dricka vatten i minst 12 minuter då är vi nere på 40 om inte all matte c redan har lämnat skallen (troligtvis).

ikväll är det tydligen dans på noardaangåå

jag lyssnar alltid på mix på jobbet (även om jag inte ville har jag inget val, det går inte att byta kanal på radion) och jag gillar äntligen morgon med adam & gry skarpt! och jag längtar tills den gången jag ska äga adam och ha alla rätt (jag gillar faktiskt anders timell också, fast han är sjuk i huvudet, ps se han i filmen klassfesten, det är också sjukt). men vad jag inte gillar är timmarna mellan klockan 10 och 12! då sitter det nån supekäck och glad tjej (undrar vad hon går på?) som låtsas att hon bor i skellefteå! det är så tydligt att hon inte gör det (uttalet på vissa ställen i stan är skrämmande), så varför ens försöka?! och bara att hon tycker att lunchtipset är höjdpunkten på dagen säger väl det mesta om henne?

ja jag blir irriterad på ovärda saker haha!

SNARK

jag somnade ganska fort igår, skönt! det värsta jag vet är att ligga och vrida och vända på mig och inte kunna sova och det hade varit särskilt jobbigt igår punkt punkt punkt. det var kanske ingen högoddsare egentligen eftersom jag nästan somnade sittande med datorn i knäet igår men man vet ju aldrig hur det blir när man väl ska försöka somna. jag brukar bli galet pigg efter det att jag tagit av mig linserna!

bilmarodören

jag skyndade till stan efter jobbet för lite rejäl tröstshopping! det gick hyfsat bra, även om jag egentligen borde spara alla pengar jag kan till stockholmsresan i december.
jag höll på att göra en till sån där bilrelaterad jättesmart grej (det räckte inte med att backa på postlådan), jo jag var verkligen tvungen att nästan köra iväg med bilen, trots att motorvärmarsladden fortfarande att i! som tur var hann jag upptäcka det men jag kan bara tänka mig vad pappa skulle ha sagt..

nej det här duger inte. nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och inte sova. pigg och glad imorgon alltså.

inget ljus i tunneln

det har inte lättat sedan imorse och nu är det till råga på allt mörkt ute på riktigt också. jag hänger på en skör tråd. jag vet inte. det var nog min vanligaste mening igår. och det är sant, JAG VET INTE. jag vet ingenting. jag antar att jag bara är riktigt riktigt dum och att jag gillar att plåga mig själv.

det har varit lite som att gå omkring i dimma idag på jobbet. jag har dock gjort ungefär det jag ska och det har nästan varit skönt att det är lite tråkigt och invant. jag är däremot livrädd för hur det ska gå ikväll. jag kommer att klättra på väggarna!


kent har sagt det tidigare

just nu är det kolsvart även fast det ändå är hyfsat ljust ute (för att vara vinter). håller jag på att göra något riktigt dumt nu? kommer jag att ångra mig resten av livet? kommer jag aldrig mer att få prata med honom?


för vad vore jag utan dina andetag

överskattad macka men ganska bra idéer (och en kort chef)

jo det blev ju spännande. från början iallfall. men det säger ju sig själv att ett 3 timmar långt möte inte kan vara intressant hela tiden! skulle bara hälften av alla förändringar genomföras vore det nog och jag hoppas verkligen att det blir så!
ett par iakttagelser bara:
de nämnde att personalen hade problem med ledningen en (1!) gång. i första meningen.
när försäljningschefen berättade något stirrade alla ner i bordet.
försäljningschefen berättade flera gånger om den tjusiga konferansen han var på förra månaden, alla tittade ner i bordet.
försäljningschefen nådde inte upp till klädgalgarna. hihi.
mackan var inte höjdare.

åhå, vi får se hur det blir! det kan ju knappast blir jättemycket sämre. och vem vet jag hur länge jag är (får vara) kvar och se underverket.

hur mycket kan han låtsas om att han inte hört?

nu är det kolsvart ute och igen och jag väntar bara på att få fara hem! min syster ringde just och frågade hur man kokar pasta. de är ju för söta de små liven.

ikväll har vi personalmöte! spännande värre. det känns som om det kommer att hända värsta stora saken, något som det här företaget i och för sig skulle behöva. den stora frågan är egentligen hur mycket vår vd kan ignorera vad konsulterna har kommit fram till angående honom. jag överdriver inte när jag säger att jag tror att alla hade en mindre positiv åsikt om honom under samtalet med konsulterna (jag fick ju inte vara med och tycka eftersom det var före min tid). han borde egentligen inte kunna sitta kvar men det skulle inte förvåna mig om han gör det ändå. men jag har en liten magkänsla.. han har varit bortrest i två veckor och har varit sådär passande sjuk nu sedan han kom. så vi får se! lite spännande blir det nog och annars så får vi ju alltid en macka.

intresseklubben antecknar

det känns hyfsat ovärt när jag har ovanligt liten minneskapacitet att jag  nu har fyllt det till hälften med en massa företags bankgironummer! visst förstår ni känslan? jag kommer inte ihåg vad jag åt till middag i måndags eller roliga saker från när jag var mindre, men jaa, jag minns vad electrolux, dormer och luna har för bakgironummer!!

jo det var väldigt viktigt att visa upp!

jag vet att jag skulle gå och lägga mig men jag var bara tvungen att snoka omkring lite på alla andras bloggar. och visst har väl det här med att man lägger ut sina nya inköp på bloggen gått till överdrift när man lägger in en bild på toapappersrullar?! visst har man liksom missuppfattat hela grejen då? eller är det bara jag som tycker att det var det sjukaste hittills?

tack för mig hej


oanständiga förslag och onyktra lagerarbetare

jag hade liksom tänkt ta tag i det där med att tömma kameran på bilder ikväll. sist jag kollade hade jag över 220 bilder och de sträcker sig över två månader så det börjar faktiskt bli dags! då kanske jag äntligen kan lägga ut riktigt snygga bilder från kickoffen i luleå. mina arbetskamrater var som sagt nyyyyyyktra! inte för att jag var ett helgon men jag blev åtminstone inte inlåst på mitt rum före middagen hihi. och jag gav inte en tjej som är ca 15 år yngre ett erbjudande om massage med massageolja och hela kitet (jävligt läskigt faktiskt för det är jag som är den yngre tjejen!) men sånt får man väl ta när spriten flödar och hämningarna släpper (men ändå snyggt jobbar av ledningen som såg till att flödet hölls igång, verkligen supersmart). tur att mitt jobb är världens mest spårade ställe med världens mest spårade människor. jag gillare.

blodspillet som inget gav

jag glömde ju att avslöja vad provsvaren sa! ingenting givetvis. självklart kan det inte vara någon vanlig och enkel sak som botas bara jag tar några futtiga piller i ett par veckor! nejnej, det gör inget, jag sover gärna bort all min lediga tid, jättevärt alltså.

men de lyckades faktiskt hitta en sak som var fel på mig (nu låter det som om det vore det enda, haha säger jag bara), min astma har tydligen förvärrats sedan jag kollade upp den sist 2005. så nu är det tillbaka på att puffa astmamedicin regelbundet. okej säger jag, om ökad lungkapacitet kan göra mig piggare, så fine.


så går det till idag

jag som (i vanliga fall) alltid måste ila hem på lunchen för att gå en runda med lillvovven (som förövrigt blir tjockare och tjockare för varje dag som går) hade the lunch off today! och vad kan då passa bättre än ett besök för att hälsa på min egen lilla korvgumma? :) inte jättenyttigt men däremot jättetrevligt! det var ju faktiskt på tiden att vi träffades. det är alldeles för långt mellan gångerna pga att det är två karriärskvinnor det handlar om (hrmm). roligast var ändå när jag fick ett sms igår av M där hon frågade om jag hade fått provsvaren än. vad det roliga var? att vi inte hade pratat med varandra sen före jag var på vårdcentralen! slutsats: vem behöver prata när man kan läsa varandras bloggar?! 

tufft helgschema

alldeles nyss fick jag ett telefonsamtal. och nu är plötsligt hela min helg uppbokad! på fredag är det singstarkväll i klutmark med cecilia och lina. på lördagen jobbar jag först mellan klockan 10 och 2, med lina. efter vi har skyndat oss och panikstängt butiken ska vi tydligen hinna med en buss som går till boliden (!) där vi ska se hockey (jag och lina givetvis). medle möter arvidsjaur, verkligen jättespännade räknar jag med. lördagskvällen spenderas med, hör och häpna, lina! utgång mycket möjligt, mycket möjligt en sjukt rolig kväll. och sedan kommer det mest överraskande av allt: på söndag följer jag lina, vem annars?, till umeå och chillar där söndag-måndag.
om ni nu inte kan gissa vem det var som ringde så blir jag allvarligt oroad...

piggelin

hur kan det komma sig att jag fastnade framför en bond-film när jag egentligen är supertrött och borde ha gått och lagt mig för flera timmar sedan? klura ut den ni!
ledig som vanligt imorgon och ska på vårdcentralen igen. jag hoppas att de har hunnit kolla mina prover nu! det vore ju faktiskt lite spännande att veta varför jag sover ca all mina lediga tid (skulle sova på jobbet också om jag kunde och fick men jag tror inte att det skulle vara så populärt). det enda som känns lite tungt nu sådär dagen före är att jag måste kliva upp och skjutsa mamma till jobbet för att få ha bilen. men det ska jag väl kanske överleva. bara jag lämnar bond nu!

jag fryser fortfarande om tårna

ja vad vet man egentligen? typ att jag är smygsynsk. och att lina också är smygsynsk. men bara jag inte börjar se döda människor lite överallt så är jag nöjd!
det är ganska torrt ute. jag var inte alls så blöt när jag kom hem efter en sväng ute. det var nästan så illa att jag började tänka att det kanskekanske skulle vara bättre att det blev ordentlig vinter med en massa snö. men så började jag frysa trots att det var plusgrader ute och då ville jag plötsligt inte ha 20 minus längre! jag vill ha sommar. så är det bara och det går inte att komma ifrån. vissa saker går bara inte att komma ifrån har jag upptäckt nu på sistone.

äntligen har jag någonting att se fram emot!

nu är det bokat och spikat och klart! jag och malin i stockholm helgen den 15e december. inte helt fel. längst ifrån fel till och med! (och om vi nu hamnar i täby eller i solna spelar mindre roll). kalas.

ensam i kassan, igen

förra rubriken ljög väl litegrann, jag är ju inte direkt jättesjuk. ingen feber åtminstone! men jag orkar inte bli sjuk nu, då tror jag att jag packar ihop för gott. nu är det jobb i en vecka som gäller, jag har ju varit lite bortskämd med 4a-dagarsvecka nu i två veckor på rad. skönt! nu får jag bita ihop ett tag istället. och kanske måste jag till och med jobba själv på lördag? linnea som jag har jobbat med har fått jobb så nu är jag själv helt plötsligt. vi får väl se hur dte blir med den saken. min chef frågade om jag visste någon som behövde jobb men jag vet faktiskt inte. de flesta runt omkring har ju faktiskt jobb nu! mamma var lite sugen, men det ska jag nog lyckas ta ur henne, hoppas jag..

och vad hände med min kväll? tiden har gått lika fort som vanligt när man gör ingenting, det är nästan läskigt. samma sak är det när veckorna bara rusar förbi, jag hinner ju inte göra någonting!!

sjukling

kanske kanske kanske kan det bli bra ändå? vi vet inte riktigt än. jag vet inte riktigt än. kanske kanske kanske blir det inte bra. vi vet inte riktigt än.

det var åtminstone en härlig långhelg för mig, behövligt! så pass behövligt att jag inte vet om jag orkar jobba imorgon. det känns inte som det nu men jag har väl inget val antar jag. jag kan ju inte ens vara hemma och sjuk. vem vill vara sjuk om det kostar en flera hundra kronor? så istället kommer jag att smitta alla och så slutar det med att alla är sjuka och så får de skylla sig själv att de snålar och anställer mig på timlön!! bitter, jag?

hits