det bästa med min söndag del 2

även fast det där med domaren måste räknas som dagens höjdpunkt så kvalar nog det här också in ganska högt på listan.. här följer en sammanfattning av samtalet mellan mig och maja som handlade om trekanter och sagan om ringen: (först och främst, fråga inte hur vi kom in på det! vi är bara så här underliga). ungefär det första som hände var att maja paxade frodo (genom att ställa sig upp på stolen, slita av sig tröjan, svinga den över huvudet, dregglandes och skrikandes FRODO. typ) och det följdes givetvis upp med aragorn från min sida! efter det följde hårda diskussioner och många förslag, här har vi våra favoriter:

julia, gandalf och saruman : även kallad de vithårigas pakt. majas förslag från början men julia hade inte alltför mycket emot det verkar det som. hon mumlade någonting om att kamma gandalf långa hår och att det någonstans långt inne i saruman så finns det en snäll liten rädd pojke som behöver uppmuntran och ömhet för att dyka upp. typ.

julia, aragorn och legolas : här har julia önskat rakt ut och väldigt spontant. kommentar är egentligen överflödig. och hemskt onödig. men när hon tänkte igenom det hela en gång till så insåg hon att hoppa i säng med legolas kanske inte är det man vill göra för att öka självförtroendet. tänk er komplexen! alver är ju liksom felfria. fast han får plus för att han är en blondie (har ju alltid var julias svaga punkt).

maja, frodo och aragorn : det här är majas drömelva (eller trea kanske man ska säga). inte så många överraskningar där inte. frodo var ju liksom given och att hon kastade in en till mörk kille var väl kanske inte största överraskningen i år!

julia, merry och pippin: här har vi en outsider! också julias eget förslag. här kommer de långt på dialekten (som julia och maja förgäves försökte placera. de hoppades järnet på nya zeeland men fick inse att det bara är en önskedröm). riktiga sötnosar med långt lockigt hår och stora fötter, kan det vara en vinnare på gång?

julia, aragorn och arwen : ingen vet egentligen hur de kom in på arwen, men kommentaren "jag skulle lätt kunna tänka mig att bli bisexuell för arwens skull" kan ju kanske förklara någonting? och en viss fascination för alver också (obs, underdrift). men det finns vissa nackdelar med den här trean också. komplexen och det felfria fortfarande, plus att det är väl kanske inte direkt lätt att komma mellan aragorn och arwens odödliga kärlek. när maja sedan lite skakad nämnde att julia alltid snackat så mycket om att maja är lik arwen blev spänningen lite tryckt och julia tvingades dra tillbaka sitt förslag för husfridens skull..

maja, frodo och gimli : maja ger sig inte med sina mörka män med mycket hår utan fortsätter på den inslagna stigen. hon ska ha frodo till vilket pris som helst! här har hon kompletterat med dvärgen (fråga inte varför, jag tror inte ens hon själv vet, kanske behöver hon någon som kan hugga mycket ved?)

maja, frodo och harry p : här någonstans började förslagen spåra ut och blandas (obs, maja var väldigt bestämd att det skulle vara harry p i fjärde filmen, i badkaret) julia kontrade då snabbt med:

julia, harry p och draco : (draco i andra filmen, JA där han är ungefär tolv år) harry får hänga med på ett hörn eftersom han är ganska häftig med sitt ärr

bubblare:
maja frodo och spindelmannen : spindelmannen i dräkt, absolut inte peter parker
julia aragorn och captain jack sparrow : två mörka män med långt hår, vad är det hon försöker säga här? har hon helt övergett sina principer? jo, det verkar inte bättre.
julia och elrond : majas förslag och ja de vet om att det bara är två och inte riktigt kvalificerar sig för en trekant, men som maja sa "behöver man någon mer än han"?


kärlek till alla och mest till maja (jag ska aldrig mer säga att du är lik arwen jag lovar)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits